הימ מבקשים סליחה!

inbal287

New member
../images/Emo124.gifהימ מבקשים סליחה!

כלומר, הלוואי
... אבל יאללה, שרשור ברוח "החג"
תכלס, על איזה דברים נראה לכם שהלהקה צריכה לבקש מאיתנו המעריצים סליחה?

inbal287

New member
כמה מתבקש -

על DL ובאופן דחוף. אני רוצה התרפסות ממש!

Rose131

New member
בעיקרון אני מסכימה,

אבל בלי wings of a butterfly לא הייתי מכירה אותם אז זאת רק צריכה להיות התנצלות חלקית. [כאילו, WOAB וDL תכלס טובים, השאר לא.]

5ifi

New member
על זה שהם לא באים להופיע בארץ!

ואם אני כבר כאן אז- אני מבקשת סליחה ומחילה על כל מה שלא הייתי צריכה לומר ואמרתי ומכל מי שפגעתי בו! זה באמת היה בטעות (חוץ מההוא שאמר שכל מי ששומע הימ מדד פעם גרביונים- זה היה בכוונה.)

5ifi

New member

ואם אני כבר כאן אז- אני מבקשת סליחה ומחילה על כל מה שלא הייתי צריכה לומר ואמרתי ומכל מי שפגעתי בו! זה באמת היה בטעות (חוץ מההוא שאמר שכל מי ששומע הימ מדד פעם גרביונים- זה היה בכוונה.)

5ifi

New member

5ifi

New member

5ifi

New member
סליחה, זה לא היה אמור להישלח כל כך הרבה

פעמים. שמישהו יימחק את זה...

5ifi

New member
היי! אני ממש אהבתי!

טוב, לא ממש..רק בסאמר ווין...אבל עדיין מותר לו!

5ifi

New member
../images/Emo207.gif טוב..לא ממש...ניצלושון...

אם וילה היה סימפסון... אולי זה לא ממש דומה, אבל זה הכי טוב שהצלחתי לעשות...!!וניסיתי!! בכולופן, אם אתם גם רוצים לראות איך תיראו אם תהיו סימפסונים יומחד... אז זה www.simpsonizeme.com זה לא מאוד מסובך!
(אה, ובצד זאת התמונה שהבאתי לאתר,כדי שיהיה לכם עם מה להשוות..) די, הוא מזכיר אותו! תחשבו של וילה בתקופה של רייזורבלייד רומנס,עם שיער שחור וגלי שכזה (ו
איפור!!) בזמן שהוא צוחק את הצחוק המוזר שלו (כמו כלב ים הוא נשמע!
חמודי...) קיצור, תהנו לכם...זהו!!! אני צריכה ללמוד להיסטוריה...(7-271...
)

../images/Emo27.gifסליחה.../images/Emo11.gif

הם בהחלט צריכים לבקש סליחה שהם לא באים לארץ, על DL, על המסחור שלהם, ועל RHIMA, שפשוט מסרב לצאת מהצעד כוסאמוהצולעת.

למעלה