הישרדות ונואטו, עונה 9, פרק 9

McFlyRoni

New member
../images/Emo124.gifהישרדות ונואטו, עונה 9, פרק 9 ../images/Emo58.gif

אני מצטערת שפתחתי נושא חדש. כי אני לא הכי כותבת פה הודעות. אבל אני קוראת בהחלט
ואף אחד לא פתח את השירשור על הפרק של היום. אז... מה אתם חושבים? אני הייתי בשוק שכריס הצביע לסרג'! הוא בעצמו כל הזמן אומר שהכל מתבסס על מספרים, אז הוא הורס את המספרים של הגברים! גם כל הזמן אומרים שמצביעים למישהו, ואז מצביעים אחרת לגמרי. זה נורא מבלבל... למשל סקאוט אמרה שהיא תצביע לאלייזה בלי שום ספק. והנה לכם, היא לא! כנ"ל לגבי אלייזה... היא אמרה שהיא תצביע לסקאוט... וגם ג'ולי וליאן אמרו את זה. הם מורידים יותר מדי קטעים :S

כי אחרת זה יהיה צפוי, ולא מעניין

הם בונים לך את המתח, נותנים לך 2 אפשרויות (בד"כ), וככה שיהיה אקשן גם בסוף. זה באמת היה משנה אם כריס היה בוחר באחת הבנות? הם כבר מיעוט, הוא מנסה להציל את עצמו. והסיבה שלא נפתח שרשור יומי, מכיוון שזה שידור שני, בסיבוב הראשון פתחנו כל יום. את בהחלט מוזמנת לפתוח שרשור יומי, כי אולי יש עוד צופים חדשים לסדרה. אההה. את לא חייבת לרשום ספויילר, העונה כבר שודרה כאמור. ברוכים הבאים, יש פה פורום מקסים, עם אנשים מקסימים.

Confide In Adam

New member
אני כל כך שונא

את סקאוט!!
היא כל כך מעצבנת אותי, שהיא אפילו נמצאת ברשימת הטופ 10 של האנשים השנואים עליי מכל העונות!! ממש לא אוהב את הגישה המתנשאת שלה וחוץ מזה כל כך לא מגיע לה להיות שם עדיין, היא גם ככה לא עושה כלום, משעממת וגרועה בתחרויות.. גם את על טווילה אני לא מת, אבל לפחות היא מעניינת. זהו, סיימתי את הקיטור להיום!

../images/Emo45.gif צודק, גם לגבי טווילה. את אלייזה שנאתי

בהתחלה, אבל איכשהו הפטפטנית הקטנה הזו הצליחה להתחבב עלי.

omer719

New member
כן היא עוד הייתה בסדר ,

בלי אלייזה היה פשוט עדיף לדלג על העונה.

punky brewster

New member
אל תגלו מה יהיה בבקשה

זה שידור ראשון בשבילי אני ממש שונאת את סקאוטטטטטטטטטטטטט היא לא עושה כלום, רק בוחשת ומסכסכת אני מקווה שהיא תעוף ראשונה אחרי הגברים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif גם בשבילי זה שידור ראשון...

וכל פעם שאת/ה רואה בכותרת
--> זה אומר שיש ספוילרים בתוכן ההודעה. פרטים לגבי הפרק/עונה... אז אל תיכנס D:

למעלה