היתעורר
האיחוד כבר כאן|שמא

סיונול

New member
../images/Emo124.gifהיתעורר../images/Emo70.gifהאיחוד כבר כאן|שמא

ובכלל לא דיברנו על מפגש פורום!!! שאנחנו כל כך רוצים...( נכון?...) אז... יאללה דברו!! מתי אתם מגיעים לתל אביב וכאלו.. ונעשה את זה מוקדם כזה ונשב ונחכה למוקי.. ושהוא יבוא כולם תתפסו אותו ואני יעשה לו את מה שאני יעשה לו ויהיה כייף!!!( אל תגיבו על זה..:)..)

S w e e t Baby1

New member
אם כבר מפגש פורום....

אז בארנה בקניון החדש בהרצליה!!!:) שאווה ביותר! אבל לא נראה לי יהיה מפגש...

סיונול

New member
חמודה...וואט דה קשר???

הרצליה...איחוד??? טחחחחחחח לא קשור... עכשיו תגיבי שוב וכדיי מאוד שזה יהיה משו כמו.." ברור שאני באה למפגש!!"

S w e e t Baby1

New member
הא...

יענו התכוונת מפגש פורום באיחוד.....? כי אני התכוונתי בלי קשר לאיחוד

בהביבו

New member
המממממ.. ../images/Emo26.gif

מה הקטע? מי שבא, בא! כולםייפגשות בהאנגר, וזהו.. חחחחח.. המסיבה כבר אורגנה. אנחנו לא צריכים לעשות משהו מיוחד חוץ מלבוא!

סיונול

New member
בן.... סתום..

אתה לא רוצה להיפגש לא צריך... אני מיכל הדר צליל.. עופרי(?) שלומית.. מאי-לי.. וכו'.. ניפגש.. לפני.. כי.. מצטערת, אם אני יסתובב בהופעה עם אלף איש אני לא יזהה אנשים שלא ראיתי בחיים שלי לפני... אולי אתה כן אבל אני לא

בובה...

אני מסתובבת עם דפנה... אם אני יראה אנשים מהפורום סבבה...אבל אני לא באה לשם בשביל לראות אותכם אני באה בשביל לראות את שבק ואת מיכל ! כל השאר על הזין שלי !( איך אני אוהבת להתפאר בזין שאין לי !!)

סיונול

New member
סנובית מסריחה!!! חחחחחחחחחחחחחחח

ומה אני ??? עז?????? את לא באה לראות אותי...???:( חחחחחחחח ואלי יש לך ואנחנו פשוט לא יודעים..:/... חחחחחחחחחחחחח דיי אני עייפה מידי

סיוון..........

אם אני אבוא להפועה באמתצ אני מציעה שניפגש לפני... וגם אם לא, כנראה אני אהיה גם ככה במרכז סוף שבוע הבא אז זה באמת רעיון טוב להיפגש.... אני מקווה שזה באמת יקרה... רק תגידו מתי ואיפה ואני אבוא... בתקווה.........

סיונול

New member
לא בא לי לארגן.. רק העליתי את זה..

עכשיו תעשו מה שבא לכם..:) אני יהיה בהופה ויהיה כיף!!!!!!!:) גווו מי

למעלה