הי לכולם

../images/Emo124.gifהי לכולם

מזמן לא נכנסתי עסוקה עם הקייטנה מטפלות לילדים כל מיני דברים בשבוע הבא יש לי את הבחינה בסטטיסטיקה פחחחחחח אני עמוסה לספור ימים לתחילת השנה אין לי בכלל אני עובדת עד ה15 לאוגוסט נחה לא רק מקטרת כמו בכל חופש גדול

איריס אחותי../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

ראס בין עינו תצליחי, וואלאק אם אני עברתי את הסטטיסטיקות, המזורגגות האלו ואין לי מושג במה בכלל מדובר, אז את לא?? אני עם הדיסקלקוליה שלי עברתי, אז את תחליקי אותה עם שמן תינוקות בייבי... תפנימי שזה מקצוע מיותר, לא מובן, ומי שבאמת מבין אותו הוא חייזר וזהו. עליו התבססה הדמות של אי.טי. {נשבעת}.. מפה תוכלי רק להתקדם הלאה... כך עשיתי וניגשתי לבחינות אללא באב אלאא, והנה בלונדינית - בלונדינית אבל עם תארים ביד, {כן. צודקת... מי היה מאמין...אני. וואלה...אמא שלי הקיאה דם עד שראתה אותי עם גיליונות הציונים ביד אבל מ'כפת לי אני...}. ואוטוטו בנובמבר אני שוב כובשת בסערה את ספסל קמפוס ת"א..... אז הנה לך השיטה עובדת. אל פחד נשמה ענקית שלי. תמיד זכרי לך... אם הבלונדה המטורפת הצליחה... קל וחומר שאני אצליח...זאת אחלה מנטרה. תתחילי לשנן...

Michal NS

New member
מחכה בשער, רק תגידי...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

תודה פשוט אין לי כוח

היום גם קיבלתי ההודעה שגיסתי שוב חזר לה הסרטן והפעם בחלל הבטן ואני שבורה חוסר המזל שלה פשוט על הפנים בשנתיים לחטוף את הסרטן פעמיים ולאבד את הוריה זה יותר מידי לא יודעת

נכון אבל........

את מייד עושה הפרדה בין שני הדברים. לא תוכלי להתמודד עם הכל יחד. "פרה-פרה"... חובה לעשות הפרד ומשול. רק ככה ניתן להתמודד עם בומבות של צרות. מייד את אוספת את עצמך מחדש. מייד . ואנחנו מדברות כעת וזה לא הסוף... את יודעת שאני אמנם לא המכשפה של עמי ותמי אבל את זאת שדומה לה בטוח תאהבי יותר ממני בתום סדרת שיחתינו בנושא... והמבינה תבין...ועוד איך תבין... ונמשיך בטלפון...

בהצלחה איריס,אם יש לך

שאלות בסטטיסטיקה - תשלחי לי, אולי אוכל לעזור. (את התואר בסטטיסטיקה סיימתי בדיוק לפני 20 שנה, אבל אולי אני עוד זוכרת משהו). וארי - חסר לך להגיד עוד משהו על הסטטיסטיקאים

אורליייי...אי.טי פון הום...עד היום הצלחתי

לאהוב ולהעריץ אותך. מהיום אני מזדעזעת מהחדשות החדשות. כאילו מה??? מצ'עצם לך?? תואר שלם בזובי הזה? אני ממש בהלם !!! איך? איך נפלו גיבורים??? וואלאק אחותי יש כל כך הרבה נושאים שבהם ניתן לעשות דואר, מה איבדת בבולבול הזה?? היה איזה מרצה פיגוזי ששווה התעללות נפשית עצמית שכזאת? עכשיו אני מבינה מדוע פנית לתחביב כל כך נחמד כמו מחול ... היית חייבת לשטוף את מוחך מהקיא הזה... אין. אני פשוט מתה עלייך למרות הנסיבות המחמירות הנ"ל....

יש קמצוץ של אמת בדברייך.

האמת - תמיד הייתי ריאלית/מתמטית , אז חשבתי על משהו מהתחום, והלכתי על סטטיסטיקה באוניברסיטה העברית,, ובסיום התואר עבדתי בלשכה המרכזית בסטטיסטיקה, ואפילו הגדלתי לכת ועשיתי תואר שני בדמוגרפיה. דווקא היה לי די נחמד שם, אבל כשנסענו לכמה שנים לפלורידה - ממש יצאתי מהתחום , וכשחזרנו לארץ, כבר לא ראיתי את עצמי שוב בסטטיסטיקה, כך שזה כבר באמת רחוק ממני . אבל אני שמחה שלמרות הכל, את עדיין אוהבת אותי. נשמה טובה שכמוך. אם את עדיין אוהבת אותי..... יש שיר כזה .

Michal NS

New member
../images/Emo50.gifאיריס, קטן עליך...../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מה קרה? שינית פרופיל

באיזה שער תחכי לי? אני צריכה אדם עם יכולות על לעזור לייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

smo

New member
איפה שתגידי...לא מבינה כלום בסטטיסטיקה../images/Emo67.gif

לא משאירים תשובות בשירותים יותר?

אויי אדוני ישמור!מיכל התכוונת לאיריס ולא אלי?

אני מתה עכשיו.... אחרי שפידחתי את איריס און ליין אני יצאתי הבלונדינית??? אני???? בתור חברה אני מצפה ממך להיות יפה ולשתוק... מה את עונה לה ומלבינה את פני ברבים , מה זה מלבינה..אקונומיקה...מפעל שלם של סנו העברת עלי עכשיו... הרי אני אמרתי שנרשמתי לאוניברסיטת ת"א, המקום בו את עובדת, אז מה הייתי אמורה להקיש מזה? עכשיו מי שמקישה זאת את בעצמך... על העץ, הקשה בחזקת : "יא וואראדי איזה האבלה, טוק,טוק,טוק, בלי עין הרע שלא אדבק גם אני"... נכון או לא? תודי !!!!

Michal NS

New member
../images/Emo32.gifהכוונתי אליך ../images/Emo68.gifינית תרגעי../images/Emo70.gif

לא מבינה ממה את בלחץ........גם לה אני אשאיר אישור כניסה... דיברתי אליך. מה עץ ומה אקונומיקה...........ספרי ילדים רוצים שתכתבי

למעלה