הכה את הגולש

../images/Emo124.gif הכה את הגולש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

המוכה שלנו להפעם היא -
הילה
יש צורך להזכיר את החוקים ?! [שמעתי כן?] אז בואו נזכיר לכם את החוקים: כל פעם [כל שלושה ימים+- תלוי במצברוח שלי
] ייבחר אדם, שהוא יהיה המרואיין. אתם תוכלו לשאול אותו אינספור שאלות- מהשאלות המטומטמות ביותר עד השאלות האשיות ביותר. כמובן שאותו מרואיין לא יהיה חייב לענות על כל השאלות, אבל יצטרך להתייחס לכולן [שאלות שהוא לא רוצה לענות עליהן יקבלו תשובה בסגנון: "אני מעדיף לא להגיב לשאלה הנ"ל".] הבנו עד עכשיו? סבבה. אז קדימה.... הכו את הילה (העונה לכינוי SuGaRBabe1 ). וכמה פרטים בסיסיים שכל מרואיין יכתוב:
שם:
מקום מגורים:
עד כמה הוא אוהב אותי:
ותודה למוכה הקודם גונן ששיתף אותנו בצדדים האפלים של חייו
. הילה, נא לשלוח לי מסר מי יהיה המוכה הבא
.

Infin1ty

New member
הילהההההה

מה המצב? למה את תמימה
? עד מתי תמימות? נכון את אוהבת לעבוד בגלידריה? נכון שתעשי לי גלידהההההה, אבל בלי שיערות? ראית, שיניתי חתימה, זה אומר שאת לא תמימה כבר

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo26.gif

מה המצב? וואללה הכל טוב... למה את תמימה ? כי... ככה יצא, מה אני אגיד לך
עד מתי תמימות? עד מתי שיתחשק לי P: נכון את אוהבת לעבוד בגלידריה? לא!! אני מתפטרת בקרוב נכון שתעשי לי גלידהההההה, אבל בלי שיערות? אני אשתדל... יש לך שבוע להגיע ראית, שיניתי חתימה, זה אומר שאת לא תמימה כבר.. היי, אבל אהבתי את החתימה :[

Infin1ty

New member
טוב אז מחר אני מחזיר אותה

כי לעופר ניסים מגיע יום אחד

SuGaRBabe1

New member
אהה, אני מוכה! :)

שם: הילה מקום מגורים: גבעתיים עד כמה הוא אוהב אותי: עד מאוד!
[אבל רק כשאת נחמדה ומרשה לי לאכול במקדונלדס
]

yaeli87

New member
../images/Emo24.gif

נכון זה מרגש להיות מוכה? מה שלומך? מה שלום העיראקי? נכון שעיראקי ובלונדיני זה שילוב מנצח?
נכון שתסלחי לי שאין לי מה לשאול? כי פשוט מ11 בבוקר עד 8 בערב הייתי בבי"ח ואני גמורה... אבל את יודעת שאני מתה עלייך... נכון? אז תדעי!

סיונתו

New member
יעלי../images/Emo35.gif את רוצה לדווח לנו משהו../images/Emo35.gif

הילושההההזה כאב
מה מה
שנפלת מגן עדן
דיי נו אני מושפעת מהיום עבודה, סולחת
אוהבתותי
כמה אוהבת
עם עננים
נכון שיביני חמוד כזה
ושיעלי שלי היא הילדה הכי יפה אין דה וורלד
תגידי גם לך שורפות השפתיים כמו שקורה רק בחורף
ממש שורף וזה מציק...יש לך לובלו אולי
ובליסטיקס
תשלחי לי באימייל...תגידי איזה לובלו את הכי אוהבת
איזה צבע
מה את מעדיפה לובלו או בליסטיקס
ותגידי, את מאלה שקונות בלונים לחברים ליומולדת
עם הליום או בלי הליום
עם הדפסים או חלקים פושטים
כמה הכי הרבה הוצאת פעם על מתנה למישהו
ועל בלונים
את מהמופרעים שחושבים שלמישהו יהיה מה לעשות עם שמונתאלפים בלונים עם הליום ביומולדת שלו גם שאחרי 12 שעות הם נהיים מעפנים כאלה
יופי, כי זה מיותר.אני מוציאה את העצבים מהיום חופש שלי שהפך ליום עבודה... סולחת
תודה קוקי
אוהבתותך

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo26.gif

הילושהההה זה כאב? מה מה? שנפלת מגן עדן.. דיי נו אני מושפעת מהיום עבודה, סולחת? חחחח סולחת :) אוהבתותי? בוודאי
כמה אוהבת? כ------כ-----ה!! :] עם עננים? עם עננים ופרחים ופרפרים... נכון שיביני חמוד כזה? ברור, כפרהעליו
ושיעלי שלי היא הילדה הכי יפה אין דה וורלד? כנ"ל
תגידי גם לך שורפות השפתיים כמו שקורה רק בחורף? כןןןן זה מעצבן רצח
ממש שורף וזה מציק...יש לך לובלו אולי? יש לי שניים נראה לי... ובליסטיקס? תשלחי לי באימייל... פוי בליסטיקס, לא אוהבת תגידי איזה לובלו את הכי אוהבת? איזה צבע? כחול רולז
מה את מעדיפה לובלו או בליסטיקס? לאבלו רולז! ותגידי, את מאלה שקונות בלונים לחברים ליומולדת? אני לא קונה... אני מנפחת לבד! עם הליום או בלי הליום? בלי הליום... מנפחת בבית לבדי עם הדפסים או חלקים פושטים? חלקים פושטים... אבל אם בא לי להשקיע אני קונה הליום עם הדפסים... כמה הכי הרבה הוצאת פעם על מתנה למישהו? אממ.. לא זוכרת... ועל בלונים? לא יותר מדי, איזה 50 שקל, אני ועוד חברה ביחד את מהמופרעים שחושבים שלמישהו יהיה מה לעשות עם שמונתאלפים בלונים עם הליום ביומולדת שלו גם שאחרי 12 שעות הם נהיים מעפנים כאלה? לא... הם באמת נהיים ממש מעאפנים... יופי, כי זה מיותר.אני מוציאה את העצבים מהיום חופש שלי שהפך ליום עבודה... סולחת? סולחת
תודה קוקי! אוהבתותך..

SuGaRBabe1

New member
יעלי ../images/Emo24.gif

נכון זה מרגש להיות מוכה? מאוד
מה שלומך? וואללה הכל פסדר... מה שלום העיראקי? שאלה טובה.. לא ממש דיברנו היום..
נכון שעיראקי ובלונדיני זה שילוב מנצח? ברור
נכון שתסלחי לי שאין לי מה לשאול? סולחת
כי פשוט מ11 בבוקר עד 8 בערב הייתי בבי"ח ואני גמורה... אבל את יודעת שאני מתה עלייך... נכון? אז תדעי! יודעת... מתה עלייך בחזרה כפרה

Liza1987

New member
הילושק'ה!! ../images/Emo6.gif..

מה קורה?
מה שלומך?
מה נשמע?
נשמע מה?
שלומך מה?
קורה מה? טוב.. הבנו את הרעיון..
..
..
..
מה קורה אי שם בגבעתיים??
איך היה היום בעבודה?
למה? עייף לי..
..
..
מהו הצבע המועדף עלייך?
יש דיסק מועדף?
זמר מועדף?
ומה עם זמרת?
להקה?
ספר?
סרט?
קיץ או חורף?
חם או קר?
שוקו או קפה?
שחור או לבן? טוב... נראה לי אני די מציקה.. חח..
מקווה שסלחת לי...
.. סלחת לי, נכון??
.. סלחת?
..
.. יום מקסים שיהיה לך..
..
..

למעלה