../images/Emo124.gif הכנת ../images/Emo173.gif סויה../images/Emo70.gif
קיבלתי מתכון להכנת חלב סויה וטופו!!!!!! משרים פולי סויה (עדיפות ללא מהונדסים..) במשך 24 שעות במים. שמים בבלנדר: כוס פולי סויה+ 3-4 כוסות מים וטוחנים היטב (ככל שייטחן יותר יהיה יותר סמיך). מבשלים בסיר גדול (שיהיה מקום לגלוש) ומערבבים את התחתית (כדי שלא יידבק) 20-30 דקות- רתיחה ואז טמפרטורה נמוכה. לוקחים חיתול ומסננים. כל הנוזלים - חלב סויה (נשמר בערך 3-4 ימים) כל מה שבחיתול - בונזו סויה.. אם רוצים להמשיך ולעשות טופו.. לוקחים את החלב וממשיכים לבשל, ולאט לאט מוסיפים מיץ מלימונים.. לאט לאט כי לפתע יהיה קסם והחלב יהפך למוצק (מיץ מכמה לימונים,תלוי בכמות). תיבולים: תבלינים מסיסים במים להוסיף אחרי שמתגבן. תבלינים עליים (בזיליקום, נענע, מיורן..) לפני הוספת הלימון. בהצלחה. ספרו איך יצא
קיבלתי מתכון להכנת חלב סויה וטופו!!!!!! משרים פולי סויה (עדיפות ללא מהונדסים..) במשך 24 שעות במים. שמים בבלנדר: כוס פולי סויה+ 3-4 כוסות מים וטוחנים היטב (ככל שייטחן יותר יהיה יותר סמיך). מבשלים בסיר גדול (שיהיה מקום לגלוש) ומערבבים את התחתית (כדי שלא יידבק) 20-30 דקות- רתיחה ואז טמפרטורה נמוכה. לוקחים חיתול ומסננים. כל הנוזלים - חלב סויה (נשמר בערך 3-4 ימים) כל מה שבחיתול - בונזו סויה.. אם רוצים להמשיך ולעשות טופו.. לוקחים את החלב וממשיכים לבשל, ולאט לאט מוסיפים מיץ מלימונים.. לאט לאט כי לפתע יהיה קסם והחלב יהפך למוצק (מיץ מכמה לימונים,תלוי בכמות). תיבולים: תבלינים מסיסים במים להוסיף אחרי שמתגבן. תבלינים עליים (בזיליקום, נענע, מיורן..) לפני הוספת הלימון. בהצלחה. ספרו איך יצא