הכרזה חשובה

../images/Emo124.gif הכרזה חשובה

נצרת עושה היסטוריה
אולי חלקיכם שמע, ואולי לא - בשבוע הבא ביום ראשון 22/11, לפעם הראשונה בהיסטורייה של הכנסיה הקתולית תוכתר קדושה (טובאווייה) מארץ הקודש מחוץ לחומות הואתיקאן
הנזירה מארי אלפונסין ע'טאס- נולדה למשפחת ע'טאס בירושלים בשנת 1843. בתחילת דרכה כנזירה היא שירתה בנזירות סנט ג'וזף, עד שהתגלתה לה מאריה הקדושה בפעם הראשונה בשנת 1874. למשך חמש שנים התגלתה לה האם הקדושה ב 10 פעמים - המסר העיקרי שלה היה בקשתה ממארי אלפונסין להקים נזירות מקומית ראשונה, נזירות ערבית פלסטינית שבעצם לא הייתה מקודם לכן, כל הנזירויות הנמצאות בארץ הקודש הוקמו ע"י מוסדות מערביים שהגיעו לארץ, עד שהוקמה נזירות אלוורדיה אלמוקדסה - נזירות הרוזארי. שירתה בין השאר ביפיע (נצרת בעצם), ובסוף חייה הקימה בית יתומים בעין קארם, שם שהתה עד מותה ב 1927. 3 נסים נודעו במהלך חייה ובכוח תפילותיה: ניצולה של ילדה ביפיע אחרי שתבעה בבור ושהתה שם למשך שעה - כל נסיונות ההצלה היו לשוא מלבד ניסיונה של מארי אלפונסין כאשר זרקה לילדה את הרוזארי שברשותה ובנס ניצלה. כמו כן, בתפילותיה ובכוח שרשרת הרוזארי עיוור ראה את האור, ובנוסף להקמתו לתחיה של אחר - הכל בכוח הרוזארי והתפילות של מארי אלפונסין. ממילותיה של אלפונסין: "האהבה חזקה כמוות. האהבה גורמת לנו להעריך את העוני ולסבול את הרעב והקור, לשמוח בעלבון ולקבל את המחלה, להיאבק בניסוי, ולסבול את העינוי. האהבה מניעה אותנו לעזרת הקרוב על כל צרכיו" - "הקרבתי את כולי קורבן שלם לכל אשר תדרוש ממני האהבה האלוהית, הייסור שלי לא נורא אני קורבן הרוזארי" האמת התרגשות גדולה בנצרת לכבוד האירוע הגדול, כך שכולם מוזמנים להשתתף באירוע המרגש שיערך בכנסיית הבשורה ביום ראשון הבא ב 10:30

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן ומבורכים הם הקדושים של האדון

שכולנו כמאמינים נחשבים קדושים בעיניו ולפי מילתו, מבורך הוא לעד
לייט
מה זה הרוזרי?

lion 7

New member
תפילת‎ ‎מחרזת הרוזמרי rosemary

/tapuzforum/images/Emo10.gif היה לה חודש שלם יוני? אחרי ביקור האפיפיור זוכרת ?

lion 7

New member
זאת לא שנולדה בעבלין ? מרים ?

מזל טוב ,ובכן זה תקדים הסטורי ,זה גם כבוד לנו ..

salt of earth

New member
זאת המייסדת של נזירות אל וורדיה

נולדה בירושלים. ובעצם ייסדה נזירות שהיא מיועדת לבנות מקומיות.

lion 7

New member
תודה

משום מה חשבתי שמישהי תענה לשאלה וניחשתי נכון אהלן מלח כיפק,, אינשאללה בכיר סליחה על הבלבול בין 2 הקדושות (אם כי יש אחת שלא הגיעה עדיין לשלב הקדושה מעבלין) תודה על המידע, אגב אלוורדיה זאת לא נזירות שקמו אחרי ההתגלות של מרים בספרד וכפי שאני זוכר היא עולמית לא? כתבנו אי פעם על עבד אלמסיח שחיבר חלק מהתפילה לא? בספרד במאה ה12 ? או שאני מערב?

1ysrat

New member
צריך כרטיסים למחר למיסה !!!!!!!!!!!!!!

מאיפה ניתן להשיג???? כי בקהילה דוברת עברית אין כטיסים ואמרו לי ש הכניסה אם כרטיסים

ישרת, למיטב ידיעתי זו מיסה פתוחה לכולם, אני

הולכת בלי כרטיס. אולי יש הזמנות לאנשים מסויימים עם מקומות שמורים אבל לא מעבר לכך. בכל אופן רצוי להגיע מוקדם מכיוון שיגיעו הרבה אנשים.

1ysrat

New member
../images/Emo10.gifמאוד רציתי להגיע ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אבל בלבלו אותי אם הסיפור של הכרטיסים ושראתי את ההודע שלך היה 8 בבוקר ואני עוד במרכז ואז לא היה טעם להגיע כבר אבל נסעתי בסוף ללטרון וחברים עשו מיסה לכבודי וחגגו לי יום הולדת היה נחמד מאוד תודה לך ישוע על היום הנחמד תודה לך על חגיגה אמן

למעלה