הכר ת'פורום

OhBaby

New member
../images/Emo124.gif הכר ת'פורום../images/Emo28.gif

יאללה והפעם: בגירא.....
מתחילה. שם: ( חסוי,לא?) גיל: אזור מגורים: מקצוע אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: המשמעות של הכינוי שלך: ועכשיו תורכם....
יאללללללללללללללללללללללללללללללה, תנו בהכר ת'פורום!!

niranat

New member
שאלות ../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מעליב שאמרו לך לאחרונה?
מה הדבר הכי מחמיא שאמרו לך לאחרונה?
מה את שותה כשאת קמה בבוקר?
מה הפיצה האידיאלית בשבילך? [תוספות
]
3 דברים שאף פעם לא תעשי:
דבר אחד שאת חייבת לעשות לפני שתמותי:
יש משהו שאת מכורה אליו - שאת מוכרחה לעשות אותו שוב ושוב ושוב?
מה הקרונפלקס האהוב עלייך?
מה הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך? ותמורת מה היית מסכימה להחליף אותו?
באיזה שמפו את משתמשת?
איזה דבר יכול פשוט להוציא אותך מדעתך?
עשית פעם סודוקו? נהנית? עכשיו קחי הפסקה.. תנשמי.. ויאללה עוד שאלות
מה הדבר שאת חושבת שהכי מגביל אותך בחיים? [ביישנות, הורים מניאקים
, חוסר ספונטניות, מראה חיצוני וכו' וכו' - כל סוג של דבר]
גילית שיש לך חודש לחיות - תני לוח זמנים מפורט, מה תעשי בחודש הזה
אם ההורים שלך יתגרשו - עם מי תעדיפי לגור, אמא או אבא?
את חושבת שאת בנאדם טוב?
מה הדבר הכי לא אנוכי שעשית בחיים שלך?
גנבת פעם? מה?
את חושבת שאת נראית טוב?
את מתקלחת מהר או לאט?
אוהבת אמבטיות?
אם היית צריכה להיות אחד מהדברים הבאים, במה היית בוחרת ולמה? בועת סבון, כדורגל, גרגר חול, מראה, ג'ינס, עגבנייה, ידית של דלת, אסלה, מעיל, מנורה, מזרק של רופא שיניים, נר
פעם עקבת אחרי מישהו/מישהי? ספרי את הסיפור...
את מעדיפה גלידה בגביע או בכוס?
מה היה מצויר על התיק ביצפר שהיה לך בכיתה א'?
את חושבת שאת בנאדם... רכושני? קנאי? סלחן? פלצן?
בכנות!
איך הציונים שלך בביצפר?
בפני איזה דבר את לא יכולה לעמוד? [נגיד, אם את ממש לא רוצה ללכת לאיזה מקום, מה יכולים להגיד/לעשות שלא תוכלי לסרב]
איך את מגיבה כשאת רואה ג'וק מחיש צעדיו לכיוונך?
יש לך בובות? יש להם שמות?
היה לך פעם צב?
את ישנה עם מזגן? עם מאוורר? בלי כלום?
עם איזה שמיכה את ישנה בקיץ, אם בכלל?
איך היית רוצה לקרוא לבת/לבן הראשון/ה שלך? ולמה?
נהנית לענות על כל השאלות האלה או שזיינתי במוח?!
והכי חשוב - מ-1 עד 10, כמה את אוהבת אותי?
חחח סתאאאם

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifיאוו כמה שאלותתת

אבל אני חייבת לציין שאלות מגניבות.. מאיפה ההשראה לשאלות האלו
חח סתם.. שאלות מגניבות..

niranat

New member
חחחח כולי השראה ../images/Emo67.gif

בהתחלה חיפשתי בפורומים אחרים שאלות לשאול [ואני חייבת לציין שאיזה 5 שאלות פה מועתקות
אבל את הרוב אני המצאתי] ואז פשוט היו לי רעיונות לעוד שאלות

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifחח מגניב../images/Emo70.gif

שיעשו לי הכר ת'פורום אני רוצה שאלות כאלו
חח בדרישות
סתם הכל לטובה.. טוב עזבו אני קצת עייפה-מדברת שטויות

niranat

New member
מבטיחה שאני אכתוב לך שאלות מגניבות

חחח משום-מה כל פעם שאני אומרת את המילה מגניב אני מרגישה צורך לשים את הסמיילי המטומטם הזה >>>
חחח בגלל שזאת מילה כזאת מטומטמת

oOBAGIRAOo

New member
פעם הבאה, תבזבזי את זמנך על דברים

פחות חשובים, טלי. מה את שותה כשאת קמה בבוקר? מתהפכת? מה הפיצה האידיאלית בשבילך? [תוספות] זיתים שחורים, פטריות, תירס ועגבניות (אדומות) 3 דברים שאף פעם לא תעשי: אשתתף באפקט הפחד, אוכל משו שיש לו מחושים, ועוד ועוד ועוד דבר אחד שאת חייבת לעשות לפני שתמותי: להשתתף באפקט הפחד יש משהו שאת מכורה אליו - שאת מוכרחה לעשות אותו שוב ושוב ושוב? טלוויזיה? מה הקרונפלקס האהוב עלייך? קראנץ' (כל-כך קראנצי!) מה הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך? השיער. ותמורת מה היית מסכימה להחליף אותו? מאה מיליון דולר? באיזה שמפו את משתמשת? משתנה, לא קבוע ולא חשוב. איזה דבר יכול פשוט להוציא אותך מדעתך? אמא שלי, רוב הזמן. עשית פעם סודוקו? כן, הרבה פעמים. נהנית? מהסודוקו? בערך.... עכשיו קחי הפסקה.. תנשמי.. ויאללה עוד שאלות מה הדבר שאת חושבת שהכי מגביל אותך בחיים? [ביישנות, הורים מניאקים, חוסר ספונטניות, מראה חיצוני וכו' וכו' - כל סוג של דבר] אין לי מושג, אני מוגבלת? אה, אני יודעת מה: אני לא יודעת לא לרקוד ולא לשיר. גילית שיש לך חודש לחיות - תני לוח זמנים מפורט, מה תעשי בחודש הזה: המון המון דברים. אם ההורים שלך יתגרשו - עם מי תעדיפי לגור, אמא או אבא? ההורים שלי כבר התגרשו ממזמן, ואני גרה עם אמא שלי. את חושבת שאת בנאדם טוב? תלוי במה גנבת פעם? מה? לא, אני טיפוס ישר ושומר חוק. את חושבת שאת נראית טוב? כן, מאוד. אם היית צריכה להיות אחד מהדברים הבאים, במה היית בוחרת ולמה? בועת סבון, כדורגל, גרגר חול, מראה, ג'ינס, עגבנייה, ידית של דלת, אסלה, מעיל, מנורה, מזרק של רופא שיניים, נר: רק אני צחקתי מהשאלה הזאת? פעם עקבת אחרי מישהו/מישהי? ספרי את הסיפור...כן, אחרי אחותי הגדולה עקבתי המון המון פעמים. מה היה מצויר על התיק ביצפר שהיה לך בכיתה א'? שום דבר, הייתי קיבוצניקית מוזרה אז נתנו לי תיק-שנות-ה-90 צבעוני ומכוער. את חושבת שאת בנאדם... רכושני? כן, מאוד ואני גאה בזה. איך הציונים שלך בביצפר? האמת, מעולים. בפני איזה דבר את לא יכולה לעמוד? [נגיד, אם את ממש לא רוצה ללכת לאיזה מקום, מה יכולים להגיד/לעשות שלא תוכלי לסרב] זיתים שחורים. סלחו לי אנשים אבל זה המצאה גאונית! זה גם טעים, גם מלוח (ואני לא יכולה סתם שיביאו לי משו לאכול בלי שאני אשים עליו מלח), גם מונע בחילות, מה עוד? ואם ישימו מולי קערה של זיתים שחורים, גם אם אני אהיה מפוצצת אני אוכל אותה. איך את מגיבה כשאת רואה ג'וק מחיש צעדיו לכיוונך? כמו כל אחד, כמו כל אחד. נהנית לענות על כל השאלות האלה או שזיינתי במוח?! האמת, מחקתי איזה 20 שאלות. והכי חשוב - מ-1 עד 10, כמה את אוהבת אותי?8.9674235522455

Pink Angel1

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo37.gif

שם: סהר גיל: 16 אזור מגורים:רחובות מקצוע אהוב:
ממש אין שם אהוב לבן:דניאל שם אהוב לבת:אמממ לא יודעת... הילה? שיהיה המשמעות של הכינוי שלך:חרא! חח לא אוהבת אותו אבל אין לי כוח להחליף

niranat

New member
לא הבנת ../images/Emo67.gif

כל שבוע עושים למישהו אחר הכר ת'פורום... ורק הוא עונה על השאלות שכולם שואלים
חחח לא נורא

Pink Angel1

New member
כן מכירה את המשחק

לא התרכזתי שקראתי... עזבי אני עייפה תקנתי את עצמי ושאלתי שאלות

Pink Angel1

New member
../images/Emo122.gif הייתי בטוחה שאלון לפורום

אוקיי אז שאלות: ים \בריכה? כוכב נולד\ אמריקן איידול? ג'אמפ פוד\ אוכל של אמא? מטוס\אניה? אירופה\ ארה"ב? שתהייה גדול תגור ב: תעסוק ב: מעריץ מישהו? למה? וזהו

oOBAGIRAOo

New member
ללא נושא

ים \בריכה? בריכה, ים זה טוב רק בחורף. כוכב נולד\ אמריקן איידול? אמריקן איידול. כוכב נולד זה פשוט דבר טיפשי. ג'אמפ פוד\ אוכל של אמא? תלוי מה ומי מטוס\אניה? אמ........כבר הרבה זמן לא הייתי על אפחד מהם אז אין לי מושג. אירופה\ ארה"ב? ארה"ב. אמריקה.

קרני44

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

1) מה היית רוצה להיות בגלגול הבא? 2) איזה עונה היא הטובה ביותר 1 2 או 3? 3) מה דעתך על טיירה - חמודה או מרגיזה?

oOBAGIRAOo

New member
תשובות

1) חתול. כי חתולים זה פשוט מושלם. 2) ראשונה. 3) היא הייתה בסדר, עד שהתחילו לרכל עליה פה בפורום (אנשים, היא שומעת!)

OhBaby

New member
../images/Emo68.gif ..........המשך

הייתה לך אי פעם כוונה להיות דוגמנית מה מוצא/עדה שחל? מה הגובה שלך?

oOBAGIRAOo

New member
ללא נושא.

1) פעם, שהייתי קטנה ופוסטמה. 2) אשכנזייה גאה. 3) 161, בערך.

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifעוננה..

שם:שירה..כפי שאתם רואים זה לא כל כך חסוי
אזור מגורים:מרכז
מקצוע אהוב:אין..סתם..ממ אנגלית
מתמטיקה
שם אהוב לבן:ניצן,יובל,עומר ועוד..
שם אהוב לבת:ניצן,יובל,טלי,שקד,מאי ויש לי עוד המון אבל כרגע הם לא עולים לי לראש..
המשמעות של הכינוי שלך:חח שאני אוהבת את פלור מאודדדד..
סיימתיתיתיתי

niranat

New member
גם את לא הבנת ../images/Emo122.gif

אבל לזכותך אני חייבת לציין שלא יכלת להבין - כי זה לא ברור, ואת לא מכירה את זה
קיצר - כל פעם עושים הכר ת'פורום למישהו אחר - וכולם שואלים אותו הרבה שאלות ואז רק הוא עונה עליהן.

למעלה