הלהקה של 1238 - הודעה דחופה!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gifהלהקה של 1238 - הודעה דחופה!

אוקי. דבר ראשון אני מצטערת ששבוע שעבר לא פתחתי את הפינה - משום מה שחכתי לגמרי למרות שיש לי תזכורות בפלאפון. דבר שני: אני בבעיה ממש ממש ממש דחופה, והיא שפשוט אני לא מצליחה לחשוב על רעיונות למשימות. אני יודעת שחלק מכן שלחו הצעות - אבל יש הצעות שאני מתקשה לקבל ובגלל זה לא השתמשתי בהן. ואני פשוט תקועה בלי רעיונות לחלוטין. אז במצב הזה יש כמה אפשרויות: 1. מישהי תחליף אותי ותהיה השופטת במקום (רצוי שאם זה יהיה אז שלא תהיה מישהי שמעדיפה את אחת הלהקות שעדיין בתחרות) 2. (ואני מאוד לא אוהבת את הרעיון הזה) נקפיא את התחרות עד שאני אצליח לחשוב על רעיונות (ואני באמת לא מוצאת. היו לי שבועיים לחשוב ואני לא מצליחה!) 3. תציעו לי עוד רעיונות לשלבים (שוב - היו כאלה שלא הצלחתי בגלל כמה בעיות, והיו כאלה שלא אהבתי) ואני אוכל להשתמש בהם. 4. נשארו 3/4 בנות (אני חושבת ששלוש אבל אני לא בטוחה). האפשרות הרביעית היא שאני אחשוב טוב על משימה אחרונה ומתוך אלה שנשארו אני אבחר את המנצחת. (באיזה שלב בכלל הייתי אמורה לבחור את המנצחת? מתוך שלוש או מתוך 2?) אז בבקשה תגידו לי מה אתן מעדיפות.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה רעיונות את צריכה?

אני בד"כ טובה בדברים האלה חח רק בגלל שלא הייתי בפורום הרבה זמן אז תסבירי לי על מה התחרות הזו בדיוק?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהתחרות הולכת ככה:

כל אחת שרצתה להשתתף נרשמה עם להקה שהיא אוהבת, שהיא לא מקפליי. בכל שלב ביקשתי להביא שיר של הלהקה לפי קריטריון מסויים. למשל בשלב הראשון ביקשתי את השיר של הלהקה שהמשתתפת הכי אוהבת, בשלב אחר את השיר הכי עצוב, את השיר הכי מרגש, את השיר עם הפזמון הכי קליט ועוד כאלה... כל שלב בחרתי מנצחת שקיבלה חסינות לשלב הבא, ומפסידה שהודחה מהתחרות... וזהו. אני צריכה רעיונות למשימות, כי אני פשוט לא מצליחה למצוא

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשלחתי לך רעיונות למשימות ../images/Emo9.gif

מקווה שזה יעזור...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifוואי ממש תודה! הצלת אותי עם כל

הרעיונות האלה!

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifאני שלחתי לך רעיון לפני כמה שבועות..

לא קיבלת אותו? שלחתי אותו במסרים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא לא ראיתי ../images/Emo12.gif

ראיתי רק את מה ששלחת עכשיו...

למעלה