הלו! סקר!!!

magenta73

New member
../images/Emo124.gifהלו! סקר!!!../images/Emo124.gif

באחרונה התחלתי לחשוב על כל מיני משפטים. שאנחנו שומעים ככה, ברגיל, יום יום ואף פעם לא ממש נכנסנו לעומק שלהם. הייתי שמחה ומאושרת אם תעזרו לי ותספרו לי מה כל מיני משפטים עושים לכם/ן. מה התגובה שלכם אליהם, הגיגים, ושאר דברים. חשוב! מדובר פה במחקר אנטרופולוגי מיוחד בסוגו! והנה כמה:
עד החתונה זה יעבור
מי שמחפש לא מוצא
הוא/היא לא בנוי/ה לקשר
אני לא בנוי/ה לסטוצים
זה לא את/ה זה אני
נישאר ידידים
זה לא הגיל זה התרגיל
הוא/היא בחור/ה איכותי/ת אני מודה מודה מודה לכם/ן. מראש. על שיתוף הפעולה! ואתם מוזמנים להוסיף משפטים משלכם...

בוקר טוב, בוקר אור ../images/Emo42.gif

עד החתונה זה יעבור - אחרי החתונה יגיעו צרות אחרות
מי שמחפש לא מוצא - מצד שני אומרים לנו אם לא תעשי כלום איך תמצאי... - הכל שטויות במיץ עגבניות!
הוא/היא לא בנוי/ה לקשר - אני דווקא חושבת , שאולי הוא/היא לא רוצים קשר כרגע. אבל לכל אדם יש את הקשר שמתאים לו (גם אם זה חיים בהרמון
)
אני לא בנויה לסטוצים - זו בהחלט אני.
זה לא אתה זה אני - שמישהו יסביר לי מה זה אומר!!!!
נשאר ידידים - אפשרי..
זה לא הגיל זה התרגיל - לכל גיל יש תרגילים משלו..
ואיפה התשובות שלך????

magenta73

New member
הנני כאן

עד החתונה זה יעבור - מאוד מנחם אותי עכשיו... באמת, גם אתה רוצה לראות אותי מתחת לחופה? לא מספיק האמא שהפולניה שלי? מי שמחפש לא מוצא - נכון, בזמן החיפוש לא מוצאים. כשמוצאים לא מחפשים יותר. אבל בשביל למצוא צריך לעשות משהו לא? ביצה ותרנגולת. הוא/היא לא בנוי/ה לקשר - עוד תירוץ עלוב שלנו להסביר למה לא רוצים אותנו... אני לא בנויה לסטוצים - ממתי בונים אותנו? מה יש שם למעלה בתי חרושת? זה לא אתה זה אני - אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה עוד פעם אחת אני שומעת ת'משפט הזה ואני הורגת משהו. מה זה המשפט הזה? מה? מה הוא אומר? מה? נשאר ידידים - בוודאי, וכשתהייה לך משהי אחרת, תביא לי אותה לאיזה שיחה בארבע עיניים... אני רק רוצה להסביר לה כמה דברים... שתדע לאן היא נכנסת... זה לא הגיל זה התרגיל - נכון. גם אבא שלי, (חולה עליו), בן 55, עדיין מתנהג כמו ילד בן 4... בסדר???????????

עונה!!! ../images/Emo127.gif

עד החתונה זה יעבור
שקרנים ..
מי שמחפש לא מוצא
ומי שלא מחפש אייך ימצא?
הוא/היא לא בנוי/ה לקשר
נכון .. לקשר איתך אולי !! באופן כללי בנוי עד מאוד
אני לא בנוי/ה לסטוצים
אני בנוי לקשר מיני חד פעמי
זה לא את/ה זה אני
זה אתה אבל לא נעים לי להגיד את זה ...
נישאר ידידים
נשאר ידידים,נראה שזה לא עובד ונפרד כידידים.
זה לא הגיל זה התרגיל
זה לא תמיד התרגיל אלא מה שמסתתר מאחורי זה ..
הוא/היא בחור/ה איכותי/ת
והם תפוסים/הומואים. עצוב.

בסדר.

עד החתונה זה יעבור --> ודברים אחרים יבואו. בעיני המשפט הזה זה סתם משפט שאומרים לילדים קטנים שכואב להם, מעולם לא חשבתי עליו כעל איזשהו מוטו לחיים שמישהו יחיה על פיו. מאד חבל אם יש מי שנותן לזה חשיבות רבה יותר.... מי שמחפש לא מוצא --> ומי שלא מחפש? באופן ככלי- אף אחד לא מוצא
הוא/היא לא בנוי/ה לקשר --> יש כאלו, שמעידים על עצמם שהם אינם בנויים לקשר רציני. אני דווקא יכולה להבין כאלו אנשים. ויש בזה משהו חיובי. רק לאחרונה הכרתי גבר כזה, עוד לפני שהחלפנו 3 מילים הוא כבר טען שהוא לא בנוי לקשר רציני- ולאמיתו של דבר, הוא טען את זה בעניינה של בחורה אחרת, כך שלא נראה לי שזה היה רמז ליחסו אלי. אני מאנשים כאלו תופסת מרחק רומנטי ברור. אני הרי לא זאת ש"תוציא אותם מהארון"
אבל בעיני מאד יתכן מצב שמישהו לא יהיה בנוי נפשית לקשר. יש אנשים כאלו! באמת! זה פשוט סוליטריות זאב-בודדיות שכזו. גם לי יש אלמנטים מאד חזקים של זה. אני לא בנוי/ה לסטוצים --> אני דווקא כן
גם את זה אני יכולה להבין. יש אנשים שלא מסוגלים להפריד את המיניות שלהם מהרגש שלהם. זה בסדר גמור ואני לא מוצאת בזה שום שום שום פגם. זה לא את/ה זה אני --> זה נכון תמיד. תמיד כשלא מעוניינים במישהו זה בגלל הדברים שמתעוררים בנו למראהו\הכרותו\תקשורת'יתו ולא בגלל המהות שלו. ולכן, כמעט תמיד בסופו של קשר, אם מאן דהוא באמת רוצה לא לפגוע- הוא יכול לקחת על עצמו את האחריות לפירוק הקשר- והצד השני יוותר בתחושה נוחה יותר, בבטחון עצמי מושפל פחות, במקום להפיל על הצד השני את כל העומס הזוועתי של האשמה- בנוסף על כאב הפרידה הלא רצויה. להיפרד ממישהו בגלל ש"הוא ככה וככה" זה מאד לא אמיתי, לא מודע ולא בוגר! נישאר ידידים --> שוב, אפשרי. אבל לא כשאחד הצדדים מעוניין באמת, ולא כשאחד הצדדים יותר מדי מכוון חיפוש קשר. שאז- בכלל אין לו מקום לידידים! זה לא הגיל זה התרגיל --> דווקא לא מאמינה בזה יותר מדי. אין מה לעשות, גיל מביא נסיון חיים. הייתי אומרת שבאופן כללי "זה לא הגיל זה התרגיל" עובד רק בכיוון אחד, ובד"כ זה לא הכיוון הרצוי, כלומר: מאד יתכן שאדם לא יהיה בוגר כמספר שנות חייו, אבל לדעתי לא באמת יתכן שאדם צעיר יהיה בוגר יותר ממספר שנות חייו. הוא/היא בחור/ה איכותי/ת --> לפי איזה מדד? בדיוק לפני יומיים החברה הכי טובה שלי אמרה לי על בחור שהתחלתי לצאת איתו (ושבינתיים הפסקתי
) שהוא לא איכותי, בעוד שהיא אמרה על החבר שלי לשעבר שהוא כן. עכשיו רק לצורך השוואה במונחים מסויימים: הבחור הלכאורה פחות איכותי הוא בעל תואר ראשון מאוניברסיטה מוכרת במדעי המחשב (מה שמעיד על די הרבה מוח) עובד בבנק (מה שמעיד גם על הכנסה מסודרת יחסית) עם רכב מהעבודה. הבחור הלכאורה יותר איכותי לא עובד כבר 3 שנים ברצינות, מנסה להשלים בגרויות כבר הרבה מאד זמן (בהצלחה זעומה אם לא חוסר הצלחה, עלי להודות), גר עם הוריו ואין לו כל הכנסה.... ובכל זאת, חברתי הטובה ביותר (שאינה סתומה מכל וכל) טענה שהשני איכותי יותר מהראשון.... אז מה המדד?? לא יודעת, אני גם מודה שאהבתי הרבה יותר את היותר איכותי לכאורה, כך שאולי זה המדד??!

אז ככה: ../images/Emo6.gif

עד החתונה זה יעבור - לא יעבור, פשוט לא ייראה כזה חשוב, כי יהיו דברים יותר חשובים לדאוג לגביהם!
מי שמחפש לא מוצא - ב ו ל ש י ט! ומי שיושב בחיבוק ידיים - האהבה לא תבוא לדפוק לו בדלת! אז מה לעשות? לחפש או לא לחפש? (לחפש פשוט בלי היסטריה, לקחת בסבבה).
אני לא בנוי/ה לקשר = לא בא לי עליך, אולי רק לסקס, וגם זה לא בטוח.
אני לא בנוי/ה לסטוצים = אני רוצה טבעת ויש לך שבעה ימים ושבעה לילות! או לחלופין = אני מפחדת שתזיין אותי ואחרי זה תזרוק, אז תגיד לי שאני הבחורה הכי מדהימה בעולם ושלעולם לא תעזוב אותי! סתם, סתם - יש אנשים שלא בנויים לסטוצים. זה הכל. אני דווקא כן
זה לא את/ה זה אני - זה אתה. ללא ספק אתה.
נישאר ידידים - מובן, לא תמיד אפשרי. זהו.
זה לא הגיל זה התרגיל - וואלה, נכון - כבר יצא לי להכיר בני עשרים ו"זקנים בנשמה". פשוט עצוב.
הוא/היא בחור/ה איכותי/ת - יש לו תואר שני והרבה כסף. שונאת את המשפט הזה. עוד משפטים-
אי אפשר לחיות רק מאהבה (לא רוצה להאמין שזה נכון-עוד לא החלטתי).
אני פשוט מרגישה שזה לא זה (פשוטו כמשמעו).
אני אוהבת אותך, אבל בתור ידיד (יש גברים שפשוט לא מוכנים לקבל לא כתשובה..
..). זהו.

דוVשה

New member
חיחיחיחי זה חביב

עד החתונה זה יעבור - תמיד אמרו לי את זה כשהייתי קטנה, קיבלתי מכה או משהו 'עד החתונה זה יעבור' ואז חשבתי שחתונה זה מן מעמד קסמים כזה שכל הדברים יעלמו ויהיו טובים יותר ומשם הדרך רק סוגה בשושנים... [נו הייתי קטנה והדימיון שלי מפותח!] מי שמחפש לא מוצא - אולי לפעמים מי שמחפש יותר מדיי לא מוצא. לפעמים צריך להרפות ואז זה מגיע. או יותר נכון, מי שמחפש צריך לדעת מה הוא מחפש. הוא/היא לא בנוי/ה לקשר - אממממ... מה רע בזה? יכול להיות שבמצב נתון מישהו פשוט לא רוצה להיות כחלק מבנזוג אלא לבד. יכול להיות גם שזה ניתן בתור תרוץ. לכאן או לכאן, אם מישהו/י אומר/ת את זה סימן שהבנאדם שעומד מולו/ה בנקודת הזמן הספציפית לא ממש נכנס לנישה הזו בחיים שלהם. אני לא בנוי/ה לסטוצים - אכן. זה לא את/ה זה אני - ממממ.... מישהו באמת אומר את זה!? נישאר ידידים - אפשרי ולעיתים, עם זמן שעובר, אפילו נחמד מאוד. אני תמיד דוגלת בעובדה שאם אתה אוהב בנאדם זה לא משנה באיזו מתכונת. אפילו אם נפרדת ממנו, הרי אהבת אותו בתור האדם שהוא לא?, אז נותנים לזמן לעבור ובו לכל הרגשות הרומנטיים להתאבד להם בשקט [או שלא...] ואז אפשר לראות אם אפשר להמשיך בקשר כלשהו.. לדעתי חבל לאבד אדם אהוב רק בגלל שמערכת יחסים לא צלחה. זה לא הגיל זה התרגיל - זה לא התרגיל זה אם מי שמבצע אותו יודע מה הוא עושה. הוא/היא בחור/ה איכותי/ת - מה זה איכותי? זה מטריד אותי. זה כללי מדיי. פרטים פרטים.

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif

עד החתונה זה יעבור - קלישאת יהיה בסדר מי שמחפש לא מוצא - כן כן ומי שלא מחפש גם מוצא. BEEN THERE DONE THAT הוא/היא לא בנוי/ה לקשר - קיצר לא מעוניין/ת אני לא בנוי/ה לסטוצים - NEXT זה לא את/ה זה אני - אחד המשפטים הכי מטומטמים שנוצרו אי פעם ומי שאומר אותו בטוח שהוא חותך בצורה עדינה ביותר. נישאר ידידים - בולשיט אחד גדול, שוב נסיון להמתיק גלולה. זה לא הגיל זה התרגיל - יש מצב שזה נכון הוא/היא בחור/ה איכותי/ת - תלוי בעיני מי.

niva99

New member
../images/Emo27.gifסקר סקר תרדוף../images/Emo37.gif

-עד החתונה זה יעבור- זהירות מורחים אותך.
- מי שמחפש לא מוצא-רק אם אתה עיוור.
ו-
שניפגשנו- הוא/ היא לא בנויים לסטוצים...נקסט.
זה לא אתה זה אני- "מודה ועוזב ירוחם".
נשאר ידידים- יא רייט- ועכשיו
לי מה-
.
- זה לא הגיל זה התרגיל- בסדר סבא-סע לאחוזת ראשונים.
- הוא/ היא בחור/ה איכותי/ת- כן... שמענו...

למעלה