המגן חוזרת ב2 בספטמבר!

דון גל

New member
../images/Emo124.gif המגן חוזרת ב2 בספטמבר!../images/Emo196.gif

שלום לכולם, עוד שבועיים "המגן" חוזרת לעונה שביעית, ואנחנו בפורום חוזרים לפעילות מלאה! תקצירים, דיונים, שיחות... הכל על העונה החדשה. הפרק הראשון של העונה האחרונה, "Coefficient of Drag" (בתרגום חופשי, "המתאם של הסם") ישודר כאמור ב2 בספטמבר בערוץ הFX האמריקאי. מישהו עוד זוכר מה קרה בסוף העונה הקודמת
? בינתיים אפשר להתעדכן באתר הסדרה. אז קדימה להתפקד! עונה מוצלחת לכולם!
הדון.

אסף אא

New member
מגניב!

תודה על ההזמנה בפרטי. שים לב שאין שם לפורום. אני מת לראות את העונה האחרונה. לפני כמה שבועות התרעננתי וקראתי באינטרנט על המגן, העלה לי קצת את החשק, למרות שלמען האמת אם אני זוכר נכון - העונה האחרונה פחות הלהיבה אותי מהקודמות. אבל בכל מקרה אני ממש רוצה לראות מה הולך לקרות, עם שיין, עם רוני, עם וויק. חזק לחלוטין. אחת הסדרות האהובות עליי. אני מחכה לכתוביות בעברית שישודרו בארץ מי יודע מתי.

ליא7

New member
איזה יופי!!!!!

חדשות מעודדות :) עכשיו נשאר לי לחכות עד שיגיע לארץ.... אבל העיקר שיש למה לצפות. כמה התגעגעתי לויק וכל החבורה!

תודהה על העדכון מחכה בקוצר רוח

מי צריך את ערוץ 3 העתיקים האלה??? יש אינטרנט....

Carpet Crawler

New member
מאז ומתמיד זה שודר גם ב-YES

כלומר אם זה משודר בערוץ 3 (כיום ב-YES הערוץ נקרא יס סטארס 3). תכניות רכש בערוץ הזה משודרות גם בכבלים וגם בלווין, מה שלא משודר ביס זה רק הפקות מקור של הכבלים. עונות 1-4 שודרו גם בערוץ AXN שאותו יש רק בהוט אבל גם ככה הערוץ הזה ייסגר בעוד כחודשיים, למי שלא יודע.

למעלה