המדור לחיפוש קרובים אבודים

Charmed24

New member
../images/Emo124.gif המדור לחיפוש קרובים אבודים

אחת התכונות המשותפות לכל חסרי המנוח שלנו, היא הנטייה שלהם לשכוח לחלוטין, שלא לומר להדחיק, את קרובי משפחתם היקרים, רגע אחרי שכף רגלם עזבה את העיר.
ג'קו איש המשפחה המסור, שמקדיש את כל מרצו כדי לשמח את אביו, ולגונן על אחיותיו, לא ראה את בנו, את יחידו, אשר אהב, את קימו, למעלה מ-3 שנים. לא רק שלא ראה אותו, אלא שלא העלה את שמו על דל שפתיו ולו פעם אחת, מאז שהאחרון עלה על המטוס לויאטנם.
באותו אופן ממש, גם גשש בלש וויליאמס לא פגש את ביתו הת'ר, כבר 6 שנים, והרי ב-20 בנובמבר חל יום הולדתה ה-19 (נכון לשנת 1999). ומכל התינוקות שהתבגרו בין לילה בעשור, דווקא הת'ר הנ"ל, הגיעה באמת ובתמים לגיל המאפשר עלילה רצינית. האמנז'יה במשפחת וויליאמס היא מחלה תורשתית. כידוע, קרל נטש את אשתו בזכות האמנז'יה, וגם מרי לא ממש זוכרת את קיומם של בנה הבכור סטיב, ובתה הצעירה פאטי, שכיכבו בתחילת שנות ה-80.
ויקטור, אבא שתלטן ביותר בכל מה שנוגע לויקטוריה וניקולס, מפגין ליברליות יוצאת מן הכלל כלפי בנו בן ה-4 אדם, כשלא רק שאינו מתערב בחייו, אלא שאפילו לא טרח לברר לשלומו בשנתיים האחרונות.
נינה, אם מסורה לבנה פיליפ, הכריזה רק לפני שבוע בפני תומס, שפיליפ בן ה-11 הוא האור של חייה. שנתיים לפני הולדת פיליפ, ילדה נינה תינוק נוסף, שנלקח ממנה בדרכי מרמה על ידי רוז דה-וויל הרעה (לימים סאלי ספקטרה), וחרף נסיונותיה של קריקט, לאחד את נינה עם בנה, נינה לא ראתה אותו עוד מעולם. כנראה כדי להתמודד עם הכאב, נינה שכחה לחלוטין מקיומו.
אותה קריקט, לימים כריסטין, אמנם טרם ילדה ילדים ששכחה מקיומם, יחד עם זאת, מאז מותה הטראגי של אימה ג'סיקה, לפני כעשור, כריס לא הזכירה אותה שוב מעולם, כנ"ל גם לגבי אחיה סקוט, שמת 4 שנים אח"כ. ואם זה לא מספיק, לכריס יש אבא ג'ים חי וקיים (שכמעט התחתן עם ניקי), שהתאמצה במשך תקופה ארוכה למצוא, אך מאז שמתו האם והאח, שכחה כריס באותה הזדמנות מהאבא. אגב, אם היא תחליט לחפשו יום אחד, לאחרונה הוא נראה בסיינפלד כמיסטר פיטרמן.
ג'יל דווקא עושה רושם של אחת שזוכרת הרבה אחורה. עובדה שהיא מבכה כל 4 ימים על מותו של פיליפ שהתרחש לפני 23 שנה, ומגוללת בפני כל מי שיסכים להקשיב, את העוול שגרמה לה קתרין באותה תקופה. לאור זאת, קשה להבין מדוע באימה ליז, ובאחיה סנאפר וגרג (שהתחתן עם ניקי), היא אינה מתעניינת כלל ועיקר. בעשור הראשון של הסדרה, אגב, משפחת פוסטר הייתה במרכז הסדרה.
כל הנשכחים לעיל, לפחות זכו לדרוך על אדמת ג'נואה הקדושה. לעומתם, הוריהם (ואחיהם) של בראד, דיאן, ניל ומלקולם, וראיין, לא זכו לעשות כן מעולם. הם לא השתתפו מעולם בחתונות ילדיהם, לא פגשו את בכירי ליבם של ילדיהם האהובים, ולא ממש זכו לגלות מה עלה בגורלם, מרגע שאלה היגרו לג'נואה הרחוקה והקסומה.

שארקית

New member
כרגיל, תענוג לקרוא אותך ../images/Emo39.gif

ואני מלאה התפעלות על הזכרון שלך. וואו, איך אפשר לזכור את כל העלילות והשמות? יש לך איזה ארכיב סודי עם כל המידע? את יכולה לתת לינק? :) ונגעת בנקודה שגם לי תמיד נורא הפריעה. החגיגות והטקסים והמסיבות הם תמיד עם שנים וחצי אנשים. כאילו, מה הבעיה לכבוד פרקים כאלה לגייס כמה עשרות ניצבים כדי שזה באמת ייראה כמו מסיבה? כאילו קצת השתדלות לא תזיק כאן. אפילו שזו אופרת סבון שמצלמים כל יום פרק. אז לתשומת לבם של המפיקים - בארוע הבא נא לדאוג שיהיו קצת יותר אנשים. צ'ארמד, לך בטח יש קשרים אתם. תוכלי לעשות משהו בענין?

כמה שאתה צודק שחר!

התחושה היא שצריך למלא בסידרה 40 דקות ולא שניה יותר, ואם פתאום מישהו יתחיל להזכר באביו,אמו,אחיו, שכניו זה יגזול זמן שידור שאין להם, ובכ"ז כשפול התרגש מכך שכריסטין בהריון הייתה תחושה שהוא מתרגש כאילו וזה הילד הראשון שעומד להוולד לו-והתחושה היא ששוב מסתמכים על הזכרון הקצר של הצופים! בתקווה שב-דרך שכחו כל מיני פרטים...ולפי דעתי זו טעות איומה!. אני אישית צופה רק בצח"מ כך שאין לי בדיוק אפשרות להשוות עם סדרות אחרות אבל בעבר צפיתי ב"מלרוז פלייס" וגם שם כשמישהו היה עוזב את הסידרה מעבר לפרידה הרשמית ביום שהוא עזב הוא הפסיק להתקיים יותר, וכאילו והוא גם לא היה קיים מתישהו... אלה שעוזבים לא משאירים שום משקעים, שום זכרונות, כלום געגוע.... אבל הייתה פה כבר מישהי שטענה ש"כמו שלא מראים את ג'ק הולך לשירותים, לא מראים אותו מדבר עם קימו".....או משהו בסגנון, הם בטח בקשר עם כל אלה שאנחנו רוצים לדעת מה קורה איתם מאז שעזבו אותנו, אבל לא משתפים אותנו בזה...
שבת שלום

../images/Emo12.gif סורי, מצטערת, סליח מי!

ואם שמת לב...זו הפעם השניה שמישהי מחמיאה לשחר על חשבונך...
צ'ארמד מותק, אתה ושחר עושים עבודה כה ניפלאה ואתם כ"כ דומים וכל הזמן לבושים זהה...שפשוט מבלי לשים לב גם אמא שלכם יכולה להתבלבל..
ושוב סליחה! מבטיחה שזה לא יקרה שנית!

python 4

New member
אר... אני בוחר בג'יל.

אה, זה לא אחת הרשימות האלה שצריך לבחור מי הדמות שהכי זכרה את קרוביה בעשור האחרון? סחתין על הסיכום, צ'רמינג. בקשר לג'ק אי אפשר להאשים אותו - עם בן כמו קימו גם אני הייתי מעדיף לחתוף אמנזיה סלקטיבית. כנ"ל לגבי ויקט וכל צאצא שהוא העמיד (לכאורה) לפלאקט הזה שקורא לעצמו "הופ" ומבהיל ילדים קטנים ותמימים שעלולים לצפות בסדרה. לנינה יש מספיק בעיות עם פיליפ (הוא לא גודל לה, פור גאד סייק) בשביל לדאוג לאיזה ילד עלום שם שאולי היה לה ואולי לא. גם ככה לילד הזה עדיף שהוא גדל במקום אחר ולא אצל נינה בעלת התספורת (מה שמעלה אצלי תהיות לגבי פיליפ - למה הוא לא ממהר לגדול ולעוף מהבית. תסביך אדיפלי, מישהו אמר?). נראה לי שמכולם ג'יל היא היחידה שמחוברת לעברה בסבנטיז (אפילו שזו היתה שחקנית אחרת). וכמו שמישהי אמרה מעלי, אני בטוח שכריס מתקשרת לפחות פעם בשבוע לאבא שלה. אתה יודע מה? גם לא ראינו אותה אף פעם מתקלחת (וחבל שכך). רק כשאני חושב על זה, דווקא מראים לנו את פול מתקשר לאמא שלו מדי פעם..
מצד שני מרי היא אמא הרבה יותר מסורה מאבא של כריס. לפחות היא מזמינה אותם לחמין בשבת מדי פעם.

Dawn12

New member
סחטיין על ההשקעה! ../images/Emo45.gif

והמאמר צורף אל אוסף המאמרים ממש כאן. בנוסף, גם המאמר המכיל סטטיסטיקות מחייו של קול התווסף.

ים כחול

New member
צ"אאארמד ../images/Emo24.gif

אתה ניפלא !!! כייף ותענוג גדול לקרא אותך !!
אתה ושחר אלופים בכתיבה ועושים לי מצב רוח בכל הודעה

למעלה