המדור לחיפוש קרובים. נעדרים: יורופ1990 אייכה? הממש נחמדה הזאת עם ה היכן?
T Thestral New member 8/1/04 #1 ../images/Emo124.gifהמדור לחיפוש קרובים.../images/Emo108.gif נעדרים: יורופ1990 אייכה? הממש נחמדה הזאת עם ה היכן?
../images/Emo124.gifהמדור לחיפוש קרובים.../images/Emo108.gif נעדרים: יורופ1990 אייכה? הממש נחמדה הזאת עם ה היכן?
D D i l D o New member 9/1/04 #2 הממש נחמדה עם החיפושית שדרך אגב יש לה שם (לחיפושית) נטשה אותנו מסיבות לא ידועות...*הולך לצעוק עליה במסנג'ר* ודרך אגב - קוראים לה קרין. יורופ1990 - מישו אמר לי *אהמ אהמ* שהוא דיבר איתו והוא הבטיח שהוא יחזור בקרוב *אהמ אהמ* אבל לא יודע מה קורה איתו...וקוראים לו אור.
הממש נחמדה עם החיפושית שדרך אגב יש לה שם (לחיפושית) נטשה אותנו מסיבות לא ידועות...*הולך לצעוק עליה במסנג'ר* ודרך אגב - קוראים לה קרין. יורופ1990 - מישו אמר לי *אהמ אהמ* שהוא דיבר איתו והוא הבטיח שהוא יחזור בקרוב *אהמ אהמ* אבל לא יודע מה קורה איתו...וקוראים לו אור.
T TiNkErBeL69 New member 9/1/04 #3 ../images/Emo28.gif גמאני כועסת עליהם ../images/Emo11.gif מ-א-ו-ד כועסת... ובאמת *האמ האמ* מישהו הבטיח לי לחזור *האמ האמ*
../images/Emo28.gif גמאני כועסת עליהם ../images/Emo11.gif מ-א-ו-ד כועסת... ובאמת *האמ האמ* מישהו הבטיח לי לחזור *האמ האמ*
T Thestral New member 9/1/04 #4 המצב קשה. המשק מדמם../images/Emo108.gif אנשים נוטשים. למה?! למה?! פורקה?! פורקי?!