המועמדים לאוסקר

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifהמועמדים לאוסקר../images/Emo124.gif

בגלל שההודעה הישנה לא קופצת אני נאלצת לכתוב אותה שנית,אם מישהו פספס: השחקן הטוב ביותר - אדריאן ברודי ("הפסנתרן") - ניקולס קייג' ("אדאפטיישן") - מייקל קיין ("THE QUIET AMERICAN") - דניאל די-לואיס ("כנופיות ניו-יורק") - ג'ק ניקולסון ("אודות שמידט") שחקן המשנה הטוב ביותר - כריס קופר ("אדאפטיישן") - אד האריס ("השעות") - פול ניומן ("הדרך לפרדישן") - ג'ון סי ריילי ("שיקאגו") - כריסטופר ווקן ("תפוס אותי אם תוכל") השחקנית הטובה ביותר - סלמה הייק ("פרידה") - ניקול קידמן ("השעות") - דיאן ליין ("בוגדת") - ג'וליאן מור ("רחוק מגן עדן") - רנה זלווגר ("שיקאגו") שחקנית המשנה הטובה ביותר - קאת'י בייטס ("אודות שמידט") - ג'וליאן מור ("השעות") - קווין לאטיפה ("שיקאגו") - מריל סטריפ ("אדאפטיישן") - קאט'רין זיטה-ג'ונס ("שיקאגו") הסרט הטוב ביותר - שיקאגו - כנופיות ניו-יורק - השעות - שר הטבעות: שני הצריחים - הפסנתרן בימוי - שיקאגו - כנופיות ניו-יורק - השעות - הפסנתרן - דבר אליה סרט האנימציה הטוב ביותר - עידן הקרח - לילו וסטיץ' - SPIRIT: STALLION OF THE CIMARRON - SPIRITED AWAY - TREASURE PLANET עיצוב אומנותי - שיקאגו - פרידה - כנופיות ניו-יורק - שר הטבעות: שני הצריחים - הדרך לפרדישן צילום - שיקאגו - רחוק מגן עדן - כנופיות ניו-יורק - הפסנתרן - הדרך לפרדישן עיצוב תלבושות - שיקאגו - פרידה - כנופיות ניו-יורק - השעות - הפסנתרן הסרט הדוקומנטרי הקצר הטוב ביותר - THE COLLECTOR OF BEDFORD STREET - MIGHTY TIMES: THE LEGACY OF ROSA PARKS - TWIN TOWERS - WHY CAN'T WE BE A FAMILY AGAIN? עריכה - שיקאגו - כנופיות ניו-יורק - השעות - שר הטבעות: שני הצריחים - הפסנתרן הסרט הזר הטוב ביותר - EL CRIMEN DEL PADRE AMARO - HERO - THE MAN WITHOUT A PAST - NOWHERE IN AFRICA - ZUS & ZO איפור - פרידה - מכונת הזמן פסקול (Score) - תפוס אותי אם תוכל - רחוק מגן עדן - פרידה - השעות - הדרך לפרדישן פסקול (Song) - שיקאגו - 8 מייל - פרידה - כנופיות ניו-יורק - THE WILD THORNBERRYS MOVIE סרט האנימציה הקצר הטוב ביותר - THE CATHEDRAL - THE CHUBBCHUBBS! - DAS RAD - MIKE'S NEW CAR - MT. HEAD הסרט הקצר הטוב ביותר - FAIT D'HIVER - I'LL WAIT FOR THE NEXT ONE… (J'ATTENDRAI LE SUIVANT…) INJA (DOG) - JOHNNY FLYNTON - THIS CHARMING MAN (DER ER EN YNDIG MAND) סאונד - שיקאגו - כנופיות ניו-יורק - שר הטבעות: שני הצריחים - הדרך לפרדישן - ספיידרמן עריכת סאונד - שר הטבעות: שני הצריחים - דו"ח מיוחד - הדרך לפרדישן אפקטים מיוחדים - שר הטבעות: שני הצריחים - ספיידרמן - מלחמת הכוכבים - פרק 2: מלחמת המשובטים התסריט המעובד הטוב בותר - רווק פלוס ילד - אדאפטיישן - שיקאגו - השעות - הפסתנרן התסריט המקורי הטוב ביותר - רחוק מגן עדן - כנופיות ניו-יורק - החתונה היוונית שלי - דבר אליה - ואת אמא שלך גם

pinoki

New member
מה זה ?? כמה מועמדים לשיקגו...

לא ראיתי את הסרט... שווה?

מיצי007

New member
אההה ככה ככה

עשו מזה יותר מידי רעש מולאן רוז' פי שתיים יותר יפה.

מיצי007

New member
אז אולי תאהבי את זה יותר../images/Emo13.gif

אגב,המשכת עם הפרסומים? זה חשוב....

pinoki

New member
שלחתי מסרים

לאנשים שהיו בפורום .... ושלחתי מסרים גם למנהלים אם הם יאשרו לי לפרסם בפורום שלהם... אולי את תעזרי... אם יש מנהלים שאת מכירה תגידי להם ואני יפרסם אצלהם...אני רק צריכה אישור...

מיצי007

New member
לא משהו...זה לא כזה משנה

תשלחי מסרים אם את רוצה... מנהלים בדר"כ לא מסרבים לבקשת פרסום

MCRulz Liron

New member
13 לשיקגו, 9 ל "השעות" ו 11 ל GONY

אם אני לא טועה... בכל אופן, שיקגו סרט נהדר - בגלל המוסיקה הנפלאה ולאו דוקא בגלל המחשק. רנה זלווגר חמודה אבל את ההצגה גונבת רתרין זיטה גונס. כדאי לראות! הוא כרגע הפרונט-ראנר העיקרי לאוסקר וחבל כי לדעתי "השעות" איכותי יותר (מבחינת משחק ותוכן) והוא המועדף עלי לזכייה.

טורין

New member
למה שר הטבעות לא מועמד לתילבושות?!

ומי זה כריסטופר ווקן? את מי הוא שיחק ב'תפוס אותי אם תוכל?

טורין

New member
נכוון,איך שכחתי את האבא,מגיע לו

הם כן,אבל זה לא אמור למנוע מהם מועמדות לתלבושות...לדעתי הם גם צריכים לזכות.

למעלה