המירוץ לאדום: התוצאות

adii1201

New member
../images/Emo124.gifהמירוץ לאדום: התוצאות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז קודם כל התשובות לחידון:
שאלות על הסדרה:*| מה האוכל האהוב על קייל: סוכריות גומי מי שכנים של קייל? אמנדה בלום/משפחת בלום/קרול בלום איך קוראים לשחקן שמשחק את סטיבן: Bruce Thomas מי ניצח את ג'וש ב- G-Force (המשחק בפלייסטישיין)? אנדי למי מהדמויות בסדרה (לא לשחקנים, לדמויות!) יש בת בשם פייג'? אמילי באיזה פרק אנחנו רואים את ג'סי פעם ראשונה? עונה 1 פרק 10/עונה 2 פרק 1/פרק 2/פרק 3 איך קוראים לאלה שטוענים שהם ההורים של קייל? David and Julie Peterson ברשימה שהתפרסמה בביצפר, איך נקרא צ'רלי? (יעני בתור מה הוא פורסם ברשימה) school's biggest slut ממי ג'וש משיג סמים? מההורים שלו מה הדבר הראשון שקייל אומר כשהוא אצל הטרייגרים? juice me! איך האישה והבת של טום פוס מתו? בתאונת דרכים
שאלות על הפורום וחבריו:
מי חבר/ת הפורום שקליפ שלה פורסם במייספייס של ג'סי? עדי דארקלייטר מי תמיד מלמד/ת איך לשרשר? זוהרוש 15 למי יש יומולדת ב- 21/4/91? נויה XY מי עשה/עשתה את השרשורים "כל מה שרציתם לדעת על..."? דילן מי לומד/ת נגרות בביצפר שלה? ענת מורדילוגירל מי הכניסה את המושג "תפוזון בודד"? דילן מי עושה את "כוכב השבוע"? ומי זכה/זכתה בזה הכי הרבה פעמים? עדי the watery sky angel ונופר מי מחברי הפורום סיים השנה את הלימודים בתיכון? אבי והודיה מי חבר/ת הפורום שמתפקד/ת כמש"ק/ית חינוך בצבא? הילה מי חבר/ת הפורום ששוקל/ת ללכת לעתודה? נויה XY טוב ועכשיו לתוצאות!!!!! במקום הראשון (עם טעות אחת!!!!) ומי שזוכה לאדום הנכסף זכתה........................................................... עדי darklighter
מזל טוב יקירתי, זה מגיע לך! במקום השני עם 3 טעויות נמצאת ענת mordillogirl ובמקום השלישי עם 4 טעויות נמצאת נופר אמממ אני מקווה שנהנתם וחבל שלא כולם השתתפו
דילן את עוד תשלמי על זה

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב אדי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

זאת סגירת מעגל שכזאת, היא גם הייתה האדומה הראשונה של הפורום
מזל טוב

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

למרות שגם ככה בגלל השטן אני תמיד מדמיינת שהכינוי שלך אדום

darklighter

New member
יאייי../images/Emo13.gif תודה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ואתמול בדיוק התחלתי לעבוד על קליפ לג'סי ונזכרתי שהפרק הראשון שהיא לא בתוך מיכל זה 202 ולא 201 והייתי בטוחה שהפסדתי בגלל זהXD בכל מקרה נחמד להיות אדומה
זה מתאים לי ל

adii1201

New member
אני לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית

לשאלה הזו אז קיבלתי את כל התשובות שרשמתי
הייתי צריכה לשים שאלה אחרת
נו וול, תתחדשי!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למעלה