המסיבה !תחילת שנת 2005

לארי

New member
../images/Emo124.gif המסיבה !תחילת שנת 2005 ../images/Emo70.gif

אני חייב לציין שעקב כמויות המיים המינראלים שהערתי לתוכי במסיבה,ובשעה זאת במיוחד, אני לא ממש אחראי לתוכן ההודעה שאני כותב ברגעים אלו, אבל בטח תסלחו לי הפעם עקב הנסיבות המיוחדות...
מנבכי מקלדתי, אני שולח ברכות מיוחדות לכל מי שהרים את ההפקה הזאת בסוף כל שנה(אסנת, חגית, עינת וכל מי ששכחתי
), אני מודה לכם באופן אישי , על ערב "הסרת המחיצות" שבו כולנו, חוזרים , לכמה שעות קסם זמניות, אל שנות נעורינו המופלאות, הילדים "נעלמים להם", ואנחנו רק עם עצמנו, במצב נדיר ומיוחד. ואני באמת חושב שמגיע לנו ! אני גאה להיות חלק מהישוב
הזה !
(ושוב, תסלחו לי על ההשתפכות, מחר אני אתכחש להכל
)

hagitshani

New member
קודם כל מגיעה תודה גדולה לגיל פרנק

שבעיקר בזכותו המסיבה היתה כל כך מוצלחת. וחוץ מזה תודה לענת סאן שעזרה לנו עם העיצובים ולקומונרים המקסימים שלנו, דניאל, לשם, עומר ועידו שעזרו בהקמה. והכי חשוב, שתהיה לכולנו ש-נ-ה ט-ו-ב-ה !!!

ישראלד

New member
מסיבת סוף השנה

כל הכבוד לכל מפיקי הארוע, היה פשוט מרגש לראות אולם מלא ברוקדים. התפאורה, האפקטים , הבר והמוזיקה הנהדרת פשוט עשו את האוירה. וכמובן כל תושבי היישוב וחבריהם שהוכיחו ביצועים וכושר מרשימים. הלוואי שכל החיים יהיו לנו מסיבה אחת גדולה.

../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif היתה מסיבה גדולה

מאוד נהנינו ותודה לחגית , אסנת , עינת ולענת סאן , המקום היה באמת באוירה... ולכל השאר , תודה . ולחיי המסיבות הבאות

nushi12

New member
אתה כל פעם מדהים אותי מחדש עם סגנון

הכתיבה המדהים והמצחיק שלך. איתך בכל מילה. ממני העוד לא שפויה לחלוטין, ענת

למעלה