המפגששש

../images/Emo124.gifהמפגששש../images/Emo85.gif

פחח השירשור ירד מהעמוד ובגלל שאחנונ לא מדברים על זה וחשוב לי שנדבר עד שיהיה המפגש כדי שאני יההי בטוחה שיש מפגש
אז ככה כל מי שמגיעה למפגש רק כל מי שמגיעה למפגש שיסמן
למטה, כדי שב-100 %זים ניראה את מי ניראה מי שלו שלח מסר עם הפלפאון שלו לאלקסיס מוזמן לשלוח:)

../images/Emo108.gifדוס ודן דן!!../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

שיו איזה כיף שאתן מגיעות
אני רוצה לראות אותכן!!!!:) בעצם את כולם
איזה יופי!!!! מואוהוהוהההה
נ.ב --- אני ביישנית ר
צ
ח
|ירח נועה|...

ועוד משהו בקשר למפגש../images/Emo85.gif

אנחנו בטח נצטלם ובטח נסרוק(למי שיש סורק) בגלריות כמו כל מפגש
וזה יהיה בגלריות יו פשוט יש פה אנשים שאני מדברת איתם מכיתה ו/ז´ כמו דנה והדס!! מהפורום הישן ישן איזה נוסטלגיה זוכרות
וגם עם ענבל אני מדברת הרבה בערך מכיתה ח´/ט פשוט התרגשות חחח
ורק עכשיו אני קולטת את זהה!!:)

אוייי!../images/Emo85.gif

רציתי להגיד בכלל משהו אחר בהדועה, והתחלית בכלל לכתוב משהו אחר
שלמי שיש מצלמה דיגיטלית זה עוד יותר טוב:) אני יביא מצלמה אבל פשוט אין לי סורק אני ינסה לסרוק יותר מאוחר את התמונות ולא בטוח שאני יגמור את הפילים זוהי.. הלכתי צא´ו:)

Alexis14

New member
מסרים.../images/Emo113.gif

שלחתי מסרים לכל מי שהודיע עד עכשיו שהוא בא. קיבלתם?

doosie

New member
לא קיבלתי... ../images/Emo10.gif

ונועה, בטח שאני זוכרת שאנחנו מדברות מכיתה ז´... וואו! ארבע וחצי שנים עברו! ודרך אגב אני מביאה מצלמה ויש לי גם סורק אז אני אסרוק הכל!

דוסי:)../images/Emo85.gif

יוווווווו לאלה!!!!! שיוווו כאילו חחחחח שיו השתנתי כל כך הרבה מאז אני מתכוונת במראה כל פעם אני מתשנה מהר מאוד אמרו לי כבר בעבר חחח
יוווו זה ממש גדלנו ביחד חחחחחחחחחחחחחח
כל התאומות קרוא מלא דברים שיאלה:) ישששש תסרקי יופי יופי:))))))) גם נימצא שם מישהו שיצלם את כולנו ביחד:)

Alexis14

New member
אוף!../images/Emo113.gif

טוב, כתבתי שאני מבקשת לא לדבר על המפגש בפורום, מטעמי זהירות. בערך בראשון לדצמבר תקבלו אימייל עם:
מקום וזמן מפגש מדוייקים
איך נזהה אחד את השני
רשימת ציוד מומלצת
דף קשר של כל מי שנתן לי פלאפונים
פעילויות מתכוננות למפגש אז בקיצור- כל מה שאתם צריכים לדעת יהיה בדף הזה, אז לא צריך לשאול בפורום מה להביא וכו´. אם עדיין יהיו לכם שאלות- תוכלו לשאול! וכמה דברים חשובים:
לא חובה להביא לי את המספר טלפון, זה פשוט ייקל על כל התהליך, ובמקרה שתלכו לאיבוד נוכל ליצור אתכם קשר.
כן חובה להביא לי את האימייל, כי רק ככה אני אוכל לשלוח לכם את הדף עם המידע.
אני לא יודעת מתי ייגמר המפגש, ואף אחד לא יודע. אם ההורים שלכם צריכים זמן מדוייק- תחליטו לבד, כמה זמן נראה לכם שתרצו להיות שם.
יש רק 4 פעילויות מתוכננות למפגש כרגע, תודות לי, לקארין ולמוטי. אני מבקשת להכין דברים ולהודיע לי מה אתם מכינים.
זהו! לעוד שאלות, בבקשה פנו אליי למסרים.

doosie

New member
מצטערת... ../images/Emo10.gif

סתם רציתי להגיד שיש לי מצלמה ואני אוכל לצלם ולסרוק...

אלקסוס):../images/Emo85.gif

למה זה לא נשלח בובה? תשלחי מחדש בובה ועם לא אולי משיהו אחר יצליח לשלוח אני כבר אומרת כל הכובד לכם:) ועם זה שאלון על מרי קייט ואשלי אני לא ממש בתחום של זה כאילו אני כן אבל הרבה זמן לא יצא לי לחפש חומרים עליהן וכו´ ניראה לי אני יהיה משהו כמו 4 שעות כמובן שעם זה יגמר קודם אז פחות
נועה

למעלה