המצגת-לכל המעוניין

חן123

New member
שאלה חשובה למקימי האתר

יש כבר כתובת אינטרנט? אם כן בבקשה תישלחו לי, אפילו אם האתר צפוי לעלות עוד כמה ימים, אז אני אוכל להוסיף במצגת "האתר יהיהי פעיל החל מתאריך...." לדעתי אפילו שווה לעשות רק דף אחד עם הודעה שהאתר בבניה והפניה למספר טלפון ולהמשיך לשפץ. אשמח אם מישהוא יודיע לי מה קורה בנושא חן

חן123

New member
כתבתי לך באותו שרשור

קיבלתי והכנסתי. כתבתי שהיא בת 11 חודשים, נכון?

חן123

New member
../images/Emo124.gif המצגת-לכל המעוניין ../images/Emo124.gif

בוקר טוב המצגת נישלחה לכל הדורש. חלק מההודעות חזרו אלי בגלל תא דואר מלא מידיי או משהוא כזה. אם פספסתי מישהוא זה ממש בתום לב ובבקשה תישלחו לי מסר נוסף אם כתובת המייל. הבהרה חשובה: המצגת אינה מייצגת את העמותה! זוהי מצגת פרטית, לידיעתכם ושיקולכם אם להפיץ. לא ברור (לי לפחות) כרגע אם תהיה לעמותה מצגת ואם כן מה היא תכלול, מסיבה זו המצגת אינה כוללת את שם העמותה או את מס' הטלפון שלה. שוב תודה רבה לכל העוסקים בדבר ובעיקר לרוני ו-bapi שעזרו לי עם עריכה וגרפיקה. חן

חן123

New member
אי אפשר

אי אפשר לצרף קובץ מסוג pps לפורום (ניסיתי) ובאותו עניין - המצגת מכילה 31 שקופיות (כן, זה המון, אני יודעת). אם זה ניתקע לכם תנסו לשמור על המחשב ואז להריץ. חן

אפשר כן,תלוי בגודל שלה.

חייב להיות עד גודל מקסימלי של 250 KB. וסיומות שמופיעות בתחתית דף זה. חגי

חן123

New member
אני לא בטוחה הוא צעק עלי על

סוג הקובץ אבל בכל מקרה היא קצת יותר גדולה

neta2

New member
את יכולה לשלוח לי?

לכתובת שנתתי לך במסר? תודה רבה.

יובל@

New member
על מנת להקל קצת על חן

אפשר לשלוח גם לי בקשות במסר ואשמח להעביר את המצגת.

חן123

New member
כפי שכתבתי לך במסר

בבקשה תיכתבי לי שוב את כתובת המייל. אם נשמטטת הבוקר מהמכותבים (רק הבוקר יצאה המצגת הסופית) זה ממש בתום לב. חן

חן123

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

היה לי מייל אחד שכל הזמן חזר לי, אולי זה שלך? משהוא עם hope או משהוא כזה? (זה במייל של העבודה, אני לא זוכרת)

מציעה להעלות את המצגת בפורומים

השונים על מנת שהמשתתפים יוכלו לשלוח אותה לכל רשימת התפוצה שלהם.

למעלה