המרואיין השבועי.............

איימו

New member
../images/Emo124.gifהמרואיין השבועי.............

היא............... blue skies המדהימה שלנו.
השבוע אתם מוזמנים לשאול אותה כל מה שרציתם לדעת עליה ואתם לא יועים. תשתדלו להיות נחמדים (כמו שאתם תמיד)
. קודם כל ברוכים הבאים לכל החדשים, תהנו כאן פווווווולים יש כאן אנשים מדהימים.
ואני שוב מזכירה שכל מי שעדיין רוצה להיכנס לרשימת המרואיינים השבועיים שלנו שישלח לי מסר
ואני יכניס אותו לרשימה.
שבוע מעולה לכולם
(ושירי מחזיקים לך אצבעות. (תמיד, מתי שתבקשי)

איימו

New member
והשאלות שלי.....

איזה מוזיקה את הכי אוהבת לשמוע?
מה הדבר שהכי מפחיד אותך?
איזה סרט את הכי אוהבת?
אם היית חיה, איזה חיה היית רוצה להיות?
מה את הכי אוהבת לאכול?
חורף או קייץ?

blue skies

New member
תשובות רבותי תשובות

* מוזיקה - תשובה נורא בנאלית... הכל אני יודעת שכולם אומרים הכל אבל אני באמת שומעת הכל יש לי כרגע בMP3 שלי 136 שירים שיש שם עיבריץ, אנגלית, בלדות רוק, שירים מסרטים וסדרות : פלוריסיינטה ושיקאגו שירים באיטלקית גם במחשב יש לי הכל טורי איימוס, בריטני, שאקירה, LIVE, בקיצור הכל * אני נורא מפחדת ממה יקרה כשמישהו שממש ממש קרוב אלי ימות, ב23 וחצי שנים שאני חיה הכרתי אנשים שמתו אבל אף אחד לא היה ממעגל המשפחה הקרוב אלי, דבר נוסף בשנים האחרונות פתחתי פחד לא מוסבר מחושך וזה ברמות ממש מוזרות ולפעמים גם לא נורמליות. *שאלה קשה": חלף עם הרוח, לחלום אותך, אלו השניים שכרגע עולים לי לראש * דולפין או סוס * אוכל
לא בררנית בדרך כלל יש כמה דברים מוזרים שאני לא אוכלת * שניהם, כל אחד והמיוחדות שלו

jKiTTiE

New member
השאלות שלי =]

איך קוראים לך?
למה דווקא הניק הזה?
כמה אחים\יות יש לך?
מה את מעדיפה מחשב או טלויזיה!?
בת כמה את?
מאיפה?
אם איזה אח\ות אז יותר מסתדרת!?
את מי היית לוקחת איתך למקומות שיש שם גם חברים שלך? חחח איזה חקירה עשיתי לך...בקטנה יהיה טוב =] שיהיה לך יומטוב מלא הפתעות ריגושים ושהאצבעות ברגלים לא יקפאו לך!

blue skies

New member
שוב תשובות... הפעם לחקירה ../images/Emo13.gif

* השם האמיתי שלי זה עינב (מיין הענבים ששותים בליל הסדר) * הניק הזה הוא שם של שיר של טורי איימוס הבחירה הייתה בין זה לבין black dove והשם הזה הוא יותר אופטימי אני חושבת, לא? * יש לי אח שקטן ממני בכמעט שנתיים, אחות שקטנה ממני ב9 שנים ועוד אחות שקטנה ממני ב12 שנים * משתנה, בעבודה אני כל היום מול המחשב אז לא תמיד יש לי כוח להיות במחשב גם בבית, אבל מצד שני בבית יש לי משחקים נחמדים במחשב (סימס2 וכו') ויש אינטנרט ואימיילים וכל מיני דברים אז זה יותר לפי מצבי רוח * אני בת 23 ו9 חודש * אני מאזור המרכז (דרומית לתא) * עם אחי אני לא מסתדרת בכלל ועם שתי האחיות שלי הרבה יותר * עם השאלה האחרונה זה מבין אחים אז ככה: שנה שעברה כשחגגתי יומולדת הזמנתי גם את אחי וחברה שלו (לא מתאים להזמין ילדות למועדון) אבל עם האחיות שלי אני עושה כל מיני דברים שגם החברה הכי טובה שלי באה, למשל חמישי האחרון היינו בסדנת סבונים ביחד ואח"כ הלכנו למסעדה אני חושבת שלאחותי בת ה14 יש פוטנציאל להיות חברה שלי עוד כמה שנים כשהיא תהיה יותר בוגרת חקירה דווקא נחמדה מוכנה ומזומנה לעוד שאלות

De Panthera

New member
השאלות שלי

זיכרון רחוק עם האחים שלך? משחק ביום כיפור אהוב עם האחים? היית רוצה להיות כמו אחד מהאחים שלך? היית רוצה תאום? היה לך רגע שרצית שלא יהיו לך אחים? מתי דאגת לאחד מהאחים שלך מאד?

blue skies

New member
more answer

* זכרון עם אחי לפני שהאחיות הקטנות נולדו שהיינו ילדי מפתח מגיעים הביתה והיה אסור לנו לראות טלויזיה לפני 4 אבל הייתה בעיה ב2 ורבע היתה תוכנית נשים מסוכנות שאהבנו מאוד ולא יכולנו שלא לראות אז היינו רואים ומהר מכבים תטלויזיה כדי שאף אחד לא ידע שראינו, במהלך השנים התברר לנו ששנינו היינו מניאקים והלשנו אחד על השני בנושא הטלויזיה. * לא חושבת שאי פעם שיקחתי עם האחים שלי בכיפור אבל הייתה שנה אחת שאני ואחי עשינו ביחד סיור ארוך מאוד בעיר, אפילו אני חושבת שעקבנו אחרי מורה אחת מהבית ספר שלנו (היינו באותו בית ספר הבדל של שכבה) * אני חושבת שלכל אחד מהאחים שלי יש משהו שהייתי רוצה, לא להיות לגמרי כמוהם, להיות קצת יותר 'רעה' כמו אחי יותר אסרטיבית וביצית * כן אני חושתב שהייתי רוצה שיהיה לי תאום ומעבר לזה אני מאוד מאוד רוצה שיהיו לי תאומים שני זוגות אפילו * אמממ לא זוכרת * היו מלא פעמים, כל פעם שההורים שלי נוסעים לחול ואני אחראית על האחיות שלי אני בלחץ אטומי , כשאחי היה בצבא היו יריות וטילים על הבסיס שלו ושני חיילים נהרגו ולא היה קשר עם הבסיס ועד יחסית מאוחר אותו היום לא ידענו מה קורה, הייתה עוד פעם שהוא נפצע בקיצור היו מלא פעמים

איימו

New member
ועוד שאלות........./images/Emo35.gif

כמה פכמים ביום את מסתכלת במראה?
ים או בריכה?
מה את תמיד לוקחת איתך בתיק?
מה המקום שאת הכי אוהבת?

blue skies

New member
סורי לא ראיתי, לא היה מחשב

* כמעט ולא * שניהם משתנה למות שלאף אחד מהם לא יוצא לי ללכת הרבה * עדיף שלא תדעו: המון בלאגן וזבל ודפים וניירות ויומן ועטים וקרם ידיים בדרך כלל * ים ולהיות בכל מקום כמעט שסבתא שלי בו

למעלה