המשך אנשי השנה

../images/Emo124.gif המשך אנשי השנה ../images/Emo70.gif

מי היא הדמות הרעה בסדרה? שימו
נא להצביע פעמיים. בסוף נעשה דו-קרב
ליוויה
קליסטו
ארס
אלטי
הופ
קיסר

ברודי

New member
../images/Emo59.gif +../images/Emo88.gif

בהתחלה הצבעתי לקיסר, אבל סה"כ הוא מרושע, לא רע. ז"א המעשה שהוא עשה, ברר רציתי לרצוח אותו. אבל הוא רק הורה שיצלבו אותם, ז"א הוא רע אבל...קצת קשה להסביר, ואני מתנגדת להכנסה של ארס לרשימה, הוא לא רע. הוא פשוט אל המלחמה במידה מסוימת הוא נולד לזה, המעשים שלו הוכיחו שהוא לגמרי ההפך מרע. רע אצלי זה דמות שכשאני צופה בפרק (בפעם הראשונה) אני מרגישה שאין.. כאילו אין מצב שזינה וגב יצאו מהמצב הזה, זה פשוט בלתי אפשרי... כמו עם ואלסקה לדוגמא.

shanyz

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo47.gif

שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת את אלטי!!! רעה ומטומטמת!!!!!!! =)))

שני, את מנושלת מהטריוויה!!! ../images/Emo46.gif

ברגע זה חתמת את גורלך... ואת עומדת למות... או יותר נכון לסבול בכאבים איומים, כמעט כמו מה שקרה לירדן במפגש פורום... אלטי לא מטומטמת, היא דווקא מאוד חכמה בקשר לזה שהיא רעה, זה נכון אבל מטומטמת?! אל תגידי דבר כזה, ובטח שלא על אלטי ובטח ובטח שלא בנוכחותי!!!
טוב, זה היה חצי ברצינות... אבל לא אומרים על אלטי מטומטמת...

shanyz

New member
חהה!! סורי מיכללל

אני פשוט לא סובלת אותה! אולי הי לא מטומטמת, את צטדקת, היא אפילו חכמה... היא ממש תכננה לפרטי פרטים איך להרוס לזינה ולגבי את החיים! אז לא נקרא לה מטומטמת, אבל רעה ואכזרית בהחלט כן!! ויש לה צחוק מעצבן!=) =) לא לכעוס עליייייייייייייייייייייייייייייייייייי
=)))))

shanyz

New member
חחהה!!

רגע.. את ואלת הירח זה אותו אחד!? =) חחההה יופי! =)

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא זוכרת שסבלתי מכאבים נוראים במפגש פורום...
דווקא היה מרגש כשתמר רצה אלי ואמרה לי לברוח בגלל שתי מלשניות

gabrielle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

לזה אני מתכוונת...

למעלה