המשך המשחק של צליל

crazy4tc

New member
../images/Emo124.gifהמשך המשחק של צליל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשינו דיון כבר על were forgiven אז כמדומני (מתה על מילים כאלה
) נשארנו עם:
unstoppable
nothing's changed
wherever you will go
could it be any harder
final answer
adrienne
things don't always turn out that way
just that good
thank you
stigmatized אז קדימה להוריד

crazy4tc

New member
אה, ואני מורידה את...

אדריאן לא בגלל שאני שונאת את השיר אלא בגלל שאין כל כך מה לדון עליו...

adi u

New member
חחח..שכחתי לכתוב קודם את התוכן של

ההודעה... wherever you will go היה כבר... אז בה ביי

Drorrrrrr

New member
אז עם אילו שירים נשארנו ../images/Emo35.gif

unstoppable
nothing's changed
wherever you will go
could it be any harder
final answer
adrienne
we're forgiven
things don't always turn out that way
just that good
thank you
stigmatized
אז נשארנו עם Unstoppable Could it be any harder Thank You Stigmatzied יאללה תורידו עוד שלושה....

crazy4tc

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דווקא זה שיר שלפי דעתי לכל אחד יש איזה דעה שונה עליו והיה יכול להיות על זה דיון מעניין... טוב נו, פעם הבאה... אני מורידה את could it be any harder הבא הוא זה שקובע על איזה שיר עושים דיון... בידי מי ייפול הכבוד הזה? השארו איתנו ותגלו... מי שהצביע כבר פעמיים שייתן לאחרים...

crazy4tc

New member
stigmatized it is

הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאני קוראת את השיר הזה זה זוג של ישראלי וערביה או להפך... לא יודעת למה... איכשהו ה- we life our lives on different sides מזכיר לי גבול... מוזר... בכל מקרה זה על שניים שהאהבה ביניהם עצומה (זה כל כך יפהההההה! ממש מביא אותי לדמעות!! אני גם רוצה אהבה כזאת...) אבל הם לא יכולים להיות ביחד בגלל דעות של אחרים... מין רומיאו ויוליה כזה... שורה תחתונה- הם צריכים להיות ביחד!!! גם כשיהיה קשה וגם אם הם יהיו סטיגמטייזד לנצח...

Drorrrrrr

New member
שאלה בקשר לשיר

ל- stigmatized יש שני פירושים או 'מוכפש' או 'אדם ששמו עליו סטיגמות' מה לדעתכם הפירוש היותר נכון

רק שתדעו ש...

סטיגמטייזד זה לא רק על זוג אוהבים שלא יכולים להיות ביחד בגלל סטיגמות ודברים כאלה, זה חלק מהעניין, אבל לא כולו. זה מדבר בכללי על זה שכשבן אדם מתנהג שונה, מתלבש שונה, נראה שונה או חושב שונה מאחרים ומה"נורמות" של החברה אז צוחקים עליו, מנדים אותו וכו... tease me....by holding out your hand... then leave me....or take me as i am.... יענו הוא אומר אל תזלזלו בי (יעני להקניט, להציק וכו...) אז או שתקבלו אותי כמו שאני או שתעזבו אותי בשקט.

aYaLoLy

New member
לדעתי.. |אשטונ| ../images/Emo85.gif

אפשר לפרש את זה בתור סיפור אהבה, שזה עושה את השיר לדבר מקסימ, אבל אפשר גמ לדבר בזה על אדמ שמנסה שלא יהיה לו איכפת ממה שאחרימ יחשבו עליו אבל זה יכול להתקשר לסיפור אהבה! אני אישית מעריכה מאוד אנשימ שלא אכפת להמ מה חושבימ עליהמ.. ואני חושבת שגמ לי לא ממש אכפת מה חושבימ עלי....תלוי מי! לדעתי דוגמה של רומאו ויוליה לא ממש מתאימה כי רומיאו ויוליה זה יותר על זוג אנשימ שלא יכולימ לממש את אהבתמ בגלל המשפחות שלהמ בכאסאח, לא בגלל שיש עליהמ איזו סטיגמה מסויימת אבל אמ הכוונה למוכפש, זה יותר מתקשר לקטע שכל משפחה הכפישה את השניה ושעקב הכפשה זו, רומיאו ויוליה לא מימשו את אהבתמ! שקספיר גאונ!!!!!!!!!!!!!

למעלה