הנהלה חדשה

RanLoel

New member
../images/Emo124.gif הנהלה חדשה../images/Emo124.gif

שלום חברים, לאחר שנה של עבודה משותפת, יעל ואני פורשים מניהול הפורום. החל מהשבוע הבא יובילו את הפורום שחף וואליס ואבי קליין, מטפלים מוכשרים ומנוסים שימשיכו לנווט את הפורום במקצועיות. אני רוצה להודות קודם כל ליעל, שותפתי לניהול, על הזמן, על הנכונות ועל ההשקעה. אני רוצה להודות גם לכם המטפלים, על ההשתתפות, התגובות, ההערות וההארות. הייתה לי שנה מעניינת ומחכימה בזכותכם. לסיום, אני רוצה לאחל הרבה הצלחה לשחף ואבי בתפקיד החדש. אני בטוח שתביאו איתכם רעננות ואנרגיות חדשות שיקדמו את הפורום הזה ואת הרפואה הסינית בכלל. גם יעל וגם אני מבטיחים להשאר פה באיזור ולהמשיך לתרום לדיונים ולשיחות. סופשבוע נעים, רן

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif ותודה לרן ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אז כפי שרן אמר, ההנהלה מתחלפת כאן בפורום. בתקופה האחרונה רן לקח על עצמו את ניהול הפורום (ואני הייתי בצללים...), ואני רוצה להודות לרן באופן אישי על תרומתו ועל ההשקעה- של הזמן, של מחשבה... תחילתו של הפורום הייתה שלב חיוני להמשך קיומו, ואין ספק בליבי שרן תרם תרומה חשובה להמשך הפעיליות של הפורום. המנהלים החדשים הם אבי קליין ושחף ואליס, כפי שרן ציין, אנשים שהרפואה הסינית היא חלק מהיום יום שלהם, שישמחו להיות כאן ולעזור לכולנו בדרך. אנחנו נהיה כאן, לא הולכים לשום מקום.

תודה

תודה רבה רן, כבוד גדול לקחת את המושכות! מצפה ושמח על האתגר והחוויה. תודה לשניכם על הניהול המיקצועי של בפורום עד כה ויותר מנשמח להעזר בידע הרב שלכם והמיומנות שצברתם. אבי

shahaful

New member
תודה ובהצלחה

תודה ליעל ורן על תרומתם ועשייתם לפורום רפואה סינית מאז הקמתו. אני מקווה שהפורום ימשיך להיות מקום למטפלים ברפואה סינית, סטודנטים לרפואה סינית,וכן מקום לכל אדם המתעניין בדרך חיים ומחשבה זו. זה המקום לשאול שאלות, לשתף במקרים, להביע את דעתכם. מקווה שיהיה לנו פורום מעניין מקצועי וברמה הכי גבוהה שאפשר. שחף

papya7

New member
תודה על השנה המדהימה שנתתם על המידע והיעוץ.

כבר מתגעגעים. מקווים לשמוע ממכם לפעמים.

למעלה