הסבר ושאלות לגבי הכנס |רמקול

../images/Emo124.gifהסבר ושאלות לגבי הכנס |רמקול

אבל קודם כל עוד עידכונים. מצאתי 3 מקומות, בתל אביב. לכל אחד מהם יש אפשרויות ופונקציות שונות. כדי שנוכל לדעת איך לבחור את המקום, צריך שנדע שהפונקציות שהוא מציע לנו יתאימו לצרכינו לפי מה שאנחנו רוצים שיהיה. אז לפני שאני אסביר הכל לגבי מה שכבר הולך להיות אני צריך היענות גדולה- כי לפי מה שתגידו כך יתוכנן הכנס- מספיק גדול בשביל שזה יקרא פתיל :) אז ככה, אילו דברים הייתם רוצים לראות/לעשות בכנס השנה- תזרקו את כל הרעיונות שלכם, גם אם זה היה שנה שעברה, גם אם לפי דעתכם זה קשה לעשות, גם אם זה נדוש מידי וגם אם זה מקורי מידי- הכל! מה שמובן מאליו שיהיה זה הקרנה. השאלה הנוספת והצפויה היא- אילו פרקים? וגם- בכמה פרקים הייתם רוצים לצפות? זה ממש חשוב, שתביעו את דעתכן/ם. וכמה שיותר תכתבו- יותר טוב.

*neta*

New member
אמרת שמצאת 3 מקומות..

אפשר לדעת איזה? בקשר לפרקים, לדעתי כדאי לשדר 2-3 פרקים, ומומלץ מפרקי הקומדיה.. ורעיונות למה שאפשר לעשות:חידון, מכירות, Fight demonstration, תחרות תחפושות ואין לי כרגע עוד רעיונות..

Cally1

New member
טוב...

לגבי ההקרנות,כבר אמרתי לך שיש לי סרט עם רנה שאפשר לראות אני מאמינה שלא הרבה ראו אותו לגבי פרקים-שיהיו קומדיות,זה הכי כיף לראות כולנו ביחד.

LLRO

New member
טוב, אז ככה

לדעתי הפרקים שצריכים להיות הם או פרקים קומיים או FIN ולא יותר משניים שלושה פרקים. צריכים להיות דוכנים של מכירת חפצים שקשורים לזינה ומכירות פומביות של דברים קצת יותר שווים.

למעלה