../images/Emo124.gifהסיכום השבועי הראשון! ../images/Emo67.gif
: ערב טוב! כאן ג'ודי לוץ אהרונוב וייס שוקן סויסה רומם. מכה חדשה נפלה לנו על המדינה. מכת מדינה! חבורה של אנשים צעירים שהחליטו לפתור את הסכסוכים ביניהם בדרך תרבותית, ללא סכינים, ללא אקדחים וללא כלי נשק בכלל. . . .. כמעט. הם לקחו את הסכסוכים שלהם ונכנסו לזירת ההיאבקות החופשית. פנינו אל הציבור ושאלנו אותו מה הוא חושב.
: אלוהים שלי שבשמיים! אני צופה בהיאבקות מ94 ודבר כזה בחיים שלי לא ראיתי!
: ראיתם את השב"כניק הזה? הוא הכי חזק! ראיתם מה הוא עשה לשמאלני ההומו הזה?
: אז מי מכה את המדינה, ואיפה, זאת נגלה בשבועות הבאים, אליך דני, חזרה לאולפן. שלום לכם אנשים וברוכים הבאים לעדכון השבועי הראשון בפורום מכת מדינה. קודם כל, נתחיל במזל טוב: מזל טוב לנו! בכל זאת הגענו למרות הכל, למקום ולזמן שבו יש לנו פורום נוח לדבר על מכת מדינה. המטרה שלנו: להיות המקום בו אוהדי מכת מדינה יכולים לדבר, לגדול, להתרבות, ולעודד את תרבות ההיאבקות בארץ. אנחנו לא פורום מתחרה לפורום "היאבקות WWE", אפשר לראות אותנו כשלוחה שלו, שמתמקדת בהיאבקות ישראלית – מכת מדינה. יש יופי מסוים במספר הפורום שלנו – 1392, אח קטן של פורום היאבקות WWE – פורום 13. והמטרה העיקרית שלנו - לעשות רעש חיובי למכת מדינה, ולהגיע לסקר את העונה השנייה, השלישית והרביעית. אז מה היה לנו בשבועיים שבהם הפורום קיים: גולן (Sweet chin music), בן (אדם שוקן), RJT ויואב (WOOO IS FLAIR) העלו לנו דיווחים על התוכניות. תודה רבה לכולכם! יוסי קלמנוביץ', מר וייס בשבילכם הגיע וענה על שאלות טרחנו ואספנו חומר כדי למלא את המאמרים, כמו שמותיהם האמיתיים של המתאבקים ממכת מדינה והשירים מהתוכנית שימו לב, כל משתתף מכת מדינה שקיים לו משתמש בתפוז הואדם, הם חברי הכבוד שלנו, בלעדיהם, לא היינו כאן בפורום הזה. בשבועות הקרובים, נארח את יבגני ליידר, שרון פלטי, בר פלד ונדב רוזנפלד, הם המאבטח ולאדימיר, המתנחל לוינגר, עמית רומם והצדיק יחזקאל בהתאמה. שיהיה לכולכם, ערב טוב! תומר ודני