הסינגל הבא: La Pared

perrinat

New member
../images/Emo124.gif הסינגל הבא: La Pared../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

רוצים לשמוע את שיר? הקליקו כאן וליחצו על הכיתוב-listen to la Pared איזה שיר אהבה יפה
התירגום בקרוב...

12ShakirA12

New member
אם זה לא עולה אצלי כנראה שאין לי..

בכל מקרה שמעתי אצל אחותי את השיר, והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם
וזה נראה לי יותר יפה מ-Tu דווקא.. זאת שאקירה שלנו

KAROLove

New member
wooooaaaaaaawww!!!!../images/Emo2.gif

i loveee it a lot shakii sownd graaaaaaaa88888 hell yeaaaa thats shaki we get used tooo!!! thank youuuu

pringles1

New member
באמת יפה!!!!

שמעתם את הsin ti בסוף כל פזמון??? זה ממש ממש שאקירה!!!

El Argentino

New member
:../images/Emo99.gifDשיר ע נ ק !

זאת שאקירה באמת!!! שבוע מצויין לכולם ותודה לרינת... El Argentino

לא אהבתי את השיר

הוא שיר לא משהו.... אני דווקא מעדיפה ששאקירה תשיר שירים קיצביים כמו bruta ciega sordomuda la tortura.... no creo.... ואפילו תשיר שירים עם קצב הקומביה , ויינטו ... כמו שבשיר bruta ciega sordomuda היה קצב הרנצ'רה אבל חוץ מזה שאקירה זמרת הכי טובה והלוואי והיא חואנס וקרלוס ויוס יצליחו! shakira usted es grande!

Green Day 1

New member
לא, אתם לא תאמינו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אתמול ראיתי ערוץ (MTV (Just See MTV ומה ראיתי ב - "פרש"?!?!?!?! אכן, את הקליפ החדש של שאקירה (עם הבצל) וזה היה ממש יפה הפתיע אותי! ראיתם? בסוף צדקתי
אבל הוא כבר לא מופיע ב - "פרש" יש קליפ אחר שהו גם יפה... של ג'סיקה אם אני לא טועה... בקיצור, חבר'ה צדקתי ובענק
ועכשיו, לפני איזה 5 ד'ק הוא שודר שוב באמ.טי.וי =) (=

12ShakirA12

New member
../images/Emo12.gif מגניבבב../images/Emo66.gif

אני אלך לחרוש על הMTV עוד מעט

pringles1

New member
איך הוא היה ב"פרש" ונגמר כ"כ מהר???

הרי שקליפ כלשהו נמצא ב"פרש" הוא נשאר שם שניםםםם ואז מתחלף, ככה כל קליפ! לא יכול להיות שזה ב"פרש"... אולי זה היה סתם ברגיל... לדוגמא מי שזוכר את השיר של "מרון 5" הוא היה ב"פרש" מלא זמן!

Green Day 1

New member
סבבה..

אבל אין כבר ת'שיר בפרש... הוא היה כבר... כנראה הוא היה איזה שבוע כי ראיתי אותו רק אתמול בפרש... וממש בקרוב הוא יהיה ב 20 הגדולים באירופה...

למעלה