הסינגל הראשון יוצא

../images/Emo124.gifהסינגל הראשון יוצא../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

כן, כן, הפעם זה אמיתי
הסינגל הראשון של לירון יוצא כנראה בסוף השבוע הבא (עוד לא סופי לגמרי, אבל נכון לעכשיו זה היעד) וכנראה שנשמע אותו ברדיו כבר בשבוע הבא. הסינגל נקרא "מתעורר מחדש" והוא מתוך אלבום הבכורה של לירון, שלמעשה כבר הוקלט במלואו. בהמשך גם עולה הופעה חיה עם הרכב נגנים, יש למה לצפות
עוד פרטים יהיו לקראת שבוע הבא... can you believe it?
() בהזדמנות זו אני מאחל ללירון המון
ומברוּק

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo122.gif לא נשלח לי התוכן

קשה לי להסביר עד כמה אני שמחה, ממש ממש חיכיתי לזה
סופסוף לירון מוציא את ה"אני" שלו מבחינה מוזיקלית מאז כ"נ, איזה כיף!

יש!! רון, מאיפה אתה יודע?

דיברת עם לירון? וזה אומר שבעצם יהיה אפשר ללכת לחנות ולקנות את הסינגל? איזה כיף! היה שווה לחכות. יש לי הרגשה שהוא יהיה ממש מקסים

כן, אבל לא בטוח שהוא יהיה למכירה

בדרך כלל סינגלים יוצאים רק לרדיו בישראל. העיקר שנשמע אותו

וואו איזה יופי!

גם לי קשה להאמין שזה סוף סוף קורה.... לירון אמר פעם שהוא ממש שלם עם השירים בדיסק - אז אני בטוחה שיהיו שירים מצויינים.
המון הצלחה ללירון ואם אפשר גם כמה קולולואים וכמה
שום בצל

YaEloNeT

New member
OMG ../images/Emo2.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ווע
אז בסוף זה כן מתעורר מחדש? גאד. אני ככ צריכה לפתוח תוכנית חסכון לכל הסינגלים [טפוטפוטפו] והאלבומים [טפוטפוטפו] וההופעות [טפוטפוטפו]. הללויה.

ורדונה2

New member
^^^ מצטרפת לבלונדה!

לא צורבים דיסק הפעם!
בשעה טובה ומוצלחת. תודה על העידכון, רון

ורדונה2

New member
וואי, יעלו'ש...

הוא אמר לנו במפגש האחרון (פייייי.... יובלים מהיום) שיקראו לאלבום "מתעורר מחדש", לא? כי יש לי תחושה של דז'ה וו.

the only DaRdAr

New member
../images/Emo2.gifדיייי לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

יוווו סוף סוף זה גיע!!!!! אני מתה כבר שלמוע את הסינגל!

Inbar789

New member
הגיע הזמן!!!../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

איזה כיף! המון המון הצלחה!
אני די בטוחה שהוא ייכנס לפלייליסט.. אוהבים אותו בגלגלצ
איזה יופי

רון, אם לירון כבר סיים להקליט את

הדיסק אז זה אומר שהוא יצא לפני יולי? ומשהו נוסף, אולי ברגע שהסינגל יצא אז כדאי שכל אחד מהנוכחים שיש לו בזמן יכנס לפורומים אחרים ויזמין אנשים לבוא לפורום שלנו כמו שעושים בהרבה פורומים. ככה שאנשים שיאהבו את השירים של לירון ולא ידעו שקיים לו פורום יוכלו להכנס. מה אתם חושבים?

ב-3 מילים: כל דבר בשעתו...

ומן הסתם, כשייצא הסינגל אנשים ישמעו, יחפשו ויגיעו לכאן, ועם הזמן יגיעו רק יותר ויותר. בואי ניתן קרדיט ללירון ולחומרים שהוא יוציא. אני לא מת על פרסום שלפעמים מציק ויוצר אנטי, אל תדאגי יהיה בסדר וגם תפוז מקדמים פורומים כשצריך וזה עוזר פלאים. מן הסתם לא נהיה כאן עשרות אנשים בפורום מהיום שייצא הסינגל. כל דבר בשעתו. קודם שייצא הסינגל, ואחר כך גם נראה איך הכל יתפתח ובהתאם לכך יחליטו ב-NMC איך ומתי ייצא האלבום כולו. ממה שאני יודע, אף פעם לא מוציאים אלבום אחרי סינגל אחד בלבד ובדרך כלל הסינגל השני מגיע לפחות חודש, חודשיים אחרי שיוצא הראשון. בקיצור, אי אפשר לדעת ואין יעד יציאה לאלבום כרגע. בכל אופן, עד שהעניינים יתחילו לזוז, נשמח להכיר אותך, כי את השאר כאן בפורום אנחנו מכירים לפחות בשמם. את איתנו כבר זמן לא קצר ואוהבת מאוד את לירון ואיננו מכירים. אז את מוזמנת להציג את עצמך, שמך, מאיפה את ובת כמה?

אוקיי, הבנתי לגמרי. אולי אתה צודק

בכל אופן אני מקווה שיגיעו עוד אנשיפ ושהפורום יהיה חי יותר. אני מאמינה שכמוני, עוד אנשים פשוט קוראים בעיקר ולא כתבו הרבה לאחורנה, אבל זה בטוח ישתנה. אני רינת ואני מראש העין.

Reichan

New member
האמת היא שהתאריך הרשמי הוא... ../images/Emo210.gif

ה-28.2 [למקרה שלא ידעתם את התאריך המדויק]. אני שמחה שזה יצא לאור סוף סוף
מזל"ט ללירון

למעלה