אז מה קונים מחר? ורונן, לא במכולת.....
K k1969 New member 25/11/03 #4 בטח לא התכוונת אליי אבל אורמת פועלים רבוע כחול פורמולה מספיק בנתיים או שאת רוצה עוד?
I iritustush New member 25/11/03 #5 דווקא כן התכוונתי אליך../images/Emo186.gif לגביי פועלים ואורמת אני מסופקת... אבדוק את פורמולה וריבוע כחול.. אשמח לעוד....
דווקא כן התכוונתי אליך../images/Emo186.gif לגביי פועלים ואורמת אני מסופקת... אבדוק את פורמולה וריבוע כחול.. אשמח לעוד....
K k1969 New member 25/11/03 #7 מסופקת זה טוב אבל תעקבי אחר פולאר השקעות. אל תשללי את פועלים. אסם פורמולה ויזן לעקוב בזהירות ולחכות לפריצה. עוד?
מסופקת זה טוב אבל תעקבי אחר פולאר השקעות. אל תשללי את פועלים. אסם פורמולה ויזן לעקוב בזהירות ולחכות לפריצה. עוד?
I iritustush New member 25/11/03 #8 אבל... פועלים עלתה חזק, אסם - גם איחרתי. את פולאר השקעות לא מכירה. היא ב25?
I iritustush New member 25/11/03 #13 הוספה... במה היא מתעסקת הפולאר הזו? וכמה היא עלתה בתקופה האחרונה? תודה... ואודה לך אם תענה לי ביותר ממילה אחת.....
הוספה... במה היא מתעסקת הפולאר הזו? וכמה היא עלתה בתקופה האחרונה? תודה... ואודה לך אם תענה לי ביותר ממילה אחת.....