הספירה לאחור נמצאת...

../images/Emo124.gif הספירה לאחור נמצאת...

בעיצומה, ביום שבת זה סוף סוף מתחיל. בגלל אתונה כמעט שכחנו שעונת האופניים עדיין נמצאת בעיצומה, אבל עכשיו זה הזמן להיזכר-כי וואלטה 2004 מתחילה ביום שבת. כמה קישורים לאתרים המסקרים את הגרנד טור האהוב עלי. ולסיום סקר, מי ינצח את וואלטה 2004? (הסקר מופיע למעלה)

לינקים נוספים לקוראי ספרדית...

כל מי שיודע ספרדית, יהיה חייב לתרגם לנו את הרכילות העסיסית מהאתרים הללו.

אני קצת מבולבל....

ב-cyclingnews מתפרסם היום (אני לא ראיתי את הראיון לפני כן, אבל יכול להיות שפיספסתי אותו) ראיון עם אייטור "המחסל"/"ספידי" גונזאלס. ראיון לקראת הוואלטה, הראיון נעשה החודש. אבל לפי הרשימות בכל האתרים כולל הרשמי של הוואלטה, אייטור גונזאלס לא מגיע בכלל לוואלטה. מישהו יודע אם הוא מגיע או לא לוואלטה?

arieleco

New member
לא מגיע, אבל מי שכן מגיע הם פריגו,

צ'יוני ודניאלסון וכמובן פטאקי

לפי cycling4all יש סיכוי שאייטור

גונזלס ישתתף. פריגו לעומתו -out. פטאקי נפצע בהולנד ופרש. גם הוא נראה לי בעייתי.

arieleco

New member
וברשימה המעודכנת של האתר נפקד שמו

של תום דניאלסון, חבל.

לפי cyclingnews איטור...

גונזאלס מגיע לוואלטה. Fassa Bortolo for Vuelta & Tropheo Melinda Aitor Gonzalez, Vuelta a España winner in 2002, will head the Fassa Bortolo team in September, along with sprinter Alessandro Petacchi. Dario Cioni, who rode a superb Giro d'Italia this year, will be another rider for the general classification. The remainder of the team includes Volodimir Gustov, Alberto Ongarato, Fabio Sacchi, Julian Sanchez, Guido Trenti and Marco Velo. Fassa Bortolo will also take on the late summer Italian classics, sending the following riders to the Tropheo Melinda on Thursday: Marzio Bruseghin, Massimo Codol, Tom Danielson, Luca De Angeli, Mauro Facci, Dario Frigo, Gustav Larsson and Roberto Petito.

natyh

New member
אחרי שתלמד

לכבד אנשים מבוגרים ממך , וכאלה שמבינים לא פחות ממך . ואחרי שתתנצל על התקפות אישיות כלפי אנשים מסוימים בפורום שכינית אותם בשם טרול , ועוד כינויי גנאי , אז אולי מישהו ישכח את ההתנהגות המזעזעת ושחצנית שלך . ואולי ימשיכו לתרום לפורום שאתה מנהל . אני לא !!! נתי

צחי נ

New member
הלו זה רדיו ../images/Emo35.gif

פעם אחרונה שבדקתי זה פורום מרוצי אופנים ולא פורום התחשבנויות אישיות ואגו אז בלי לנקוט עמדה כל שהיא את הויכוח האישי תעבירו למסרים ושם תשכתבו אחד ת'שני לדעת ותחסכו לנו את העלבות האישיות בקיצור תתבגרו כבר

natyh

New member
על עלבונות בפורום

מתנצלים בפורום !!! לא מדובר בעלבונות כלפי !!! ולכן זה לא עניין אישי !!! מסרים לא לעניין כאן . נתי

למעלה