הסקר השבועי

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif הסקר השבועי

לא יודע מה אתכם, אבל אני די הופתעתי מתוצאות הסקר הקודם. השאלה היתה: מה דעתכם על ההצטרפות של ניקי לז'בו
43.48% (10 אנשים) אוהבים את הרעיון וחושבים שיש לניקי הרבה מה להציע. עם זאת, כל השאר (13 אנשים שהם 56.52% מהקולות) לא רוצים אותה בז'בו:
30.44% חושבים שניקי צריכה להמשיך לרכב על סוסים בחווה.
26.08% חושבים שניקי צריכה לצאת לעבוד, אבל לא בז'בו. הסקר החדש עלה ומופיע גם באתר! ותזכורת קטנה: הערב יתפרסמו תוצאות השבוע הראשון של הכי חם בצח"מ!

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif לשבוע הקרוב ועוד...

נחשו מי מגיעה אלינו השבוע לאחר שנים ארוכות של היעדרות? לורן חוזרת! אמנם לא מדובר בחזרה קבועה הפעם, אלא רק בביקור לתקופה מסויימת אבל מה זה משנה? לורן תופיע אצלנו לראשונה כבר בפרק שישודר מחר (בסופו כנראה) אז לא כדאי להחמיץ!
לורן תחזור שוב בעוד פחות משנתיים, עדיין לא על תקן קבוע אבל ככל שהזמן יחלוף היא תהיה מעורבת יותר ויותר בסיפורים ועלילות משל עצמה. למי שלא עוקב אחרי ההתרחשויות בארה"ב (ובכל זאת רוצה לדעת) לורן חזרה בשנה שעברה לנהל רומן עם אחד האקסים שלה - פול וויליאמס בכבודו ובעצמו. לאחר מכן, היא המשיכה לפלרטט עם קווין (אחיו הצעיר של מייקל) וכרגע אומרים שהיא ומייקל הם הזוג החם הבא של צח"מ! תוסיפו לזה סצינות שצפויות ללורן בקרוב עם בראד (עוד אקס מיתולוגי) ותבינו שלורן חזרה להיות אחת הדמויות המרכזיות בסדרה. וכמה טוב שכך!

נעמהdj21

New member
אבל זו לא השחקנית המקורית ../images/Emo3.gif

ואם כן אז היא ממש השתנתה

Dawn12

New member
בטח שזו השחקנית המקורית

התמונה הזו היא איך שהיא נראית היום (2004), אנחנו נראה אותה 4 שנים קודם כך שהיא תראה יותר קרוב לתמונה שמצורפת עכשיו. לדעתי היא רק הולכת ומשתבחת עם השנים, גם מבחינת המראה החיצוני.

קיית1

New member
איזה כייף ../images/Emo45.gif

אני אוהבת דמויות מהעבר שחוזרות ועוד נוסטלגית כזאת, כמו לורן! היא נראית ממש טוב בתמונה הזאת. הרומן בינה לבין פול לא נשמע מלהיב מדי אבל עם בראד בהחלט כן ועם מייקל עוד יותר !

הייתי רוצה לראות זוג אחר מתאחד ../images/Emo8.gif

ויקטוריה וניל
לא, האמת שכל האופציות די מעפנות ולכן לא הצבעתי בכלל. אולי נינה וריאן, וככה תומאס היה ממריא ברוח... נחמד שלורנס פופס-ביי, אבל זה רק מתאבן לקראת הדבר האמיתי (ג'ינג'ית עם אופי
)

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif הכי חם בצח"מ - התוצאות

מוצ"ש כבר כאן ואיתו התוצאות שמסכמות לנו את השבוע:
19 אנשים השתתפו הפעם בבחירה.
איילין דיווידסון (אשלי) מובילה את רשימת השחקניות בהפרש ניכר.
פיטר ברגמן (ג'ק) עומד בפסגת השחקנים שעשו את השבוע החולף.
תוצאות קטגוריית הזוגות לא יפורסמו השבוע בשל מיעוט ההצבעות. ההצבעות ישוקללו בשבוע הבא. שבוע טוב לכולם!

dviridit

New member
יש לי שאלה-עד מתי ניתן לההצביע כי

כי הצבעתי בשבת בצהרים. ממתי עד מתי.?
אגב גם אני שמחה שלורן חוזרת וזה נהדר

Dawn12

New member
ההצבעה פתוחה בכל ימי השבוע

ונסגרת רק במוצ"ש. מה שכן, מומלץ להצביע דווקא בסוף השבוע, אחרי שכל הפרקים שודרו, כדי לבחור באמת את השחקנים שבלטו במהלך השבוע.
הסברים נוספים את יכולה למצוא באתר.

Dawn12

New member
כוס קפה ../images/Emo96.gif עלינו

ב"קרימסון לייטס"
מה לעשות, יש לנו מגבלות תקציב.

כוס קפה?? |אכזבה|

אין תקציב אפילו למשקה אלכוהולי אנרגטי
סורי, אני את השתייה שלי אשתה במקום אחר

Dawn12

New member
אין אלכוהול בקרימסון, שכחת?

מיצים טבעיים, הולך? הצעה אחרונה.

The Abbott Girl

New member
בקשר לזוג השבוע ../images/Emo72.gif

אני לא הצבעתי לזוג השבוע כי פשוט לא עלה לי לראש שום זוג מתאים... אולי אם תתן אופציות אז יצביעו לזה

dviridit

New member
סליחה על הבורות... מי אלה? אני

הצבעתי לדרוסילהה ומלקוולם. הזוג שהכי ריגש השבוע.

למעלה