העדכון השבועי ה- I

tali_le

New member
../images/Emo124.gif העדכון השבועי ה- I

שלום לכם! וברוכים הבאים לטירוף החדש ביותר בפורום שלנו - העדכון השבועי! אחרי הפיקניק, העצרת ושאר שטויות נוצרה לי ולנטע רשימת חברי פורום גדולה למדי ולא הרבה מה לעשות איתה - וכך נולד העדכון השבועי! אתם מוזמנים להוסיף לעדכון פינות, להציע רעיונות וכל מה שיעלה בראשכם! ******************************************************************** מה היה השבוע? * הארוע המרכזי השבוע היה מן הסתם, העצרת נגד פיטום אווזים - הרבה מאיתנו הגיעו, חילקנו ופרסמנו את הפורום (ועדות לכך היא מס´ המצטרפים הרב) * בעקבות העצרת התפתח גם דיון על ההקבלה בין מאבק לזב"ח ובין מאבקים אחרים נגד דיכוי * שרשור הצמחונים המפורסמים שהגיע לאורך היסטרי ומצא את מקומו בטאגליין * שיחה ארוכה על מגורים בישוב צמחוני/טבעוני ועל לידה לתוך אורח חיים כזה * MooN aka asdfgh מבקש עזרה ביחסים עם חברתו ובסוף הכול בא על פתרונו בשלום * מור אימצה חתולה חדשה - משי שמה - מזל טוב! * הצ´אט הראשון היה חלש למדי, ההשתתפות בצ´אט הבא - חובה לכולם! * נטע לא בכלא! היאח! הידד! ** בקרוב - מאמר ימי ההולדת של כל חברי הפורום, אנא שרשרו לכאן את תאריך יום ההולדת שלכם! ** ** דרושים - כותבי מאמרים! נא לפנות לנטע בנושא! ** ******************************************************************** חברים חדשים! השבוע הצטרפו לפורום 19 חברים חדשים - קבלו אותם: actiVEgan alomm enbalush evil puki HaMsTeR liran lev Lucky Strikeeee nikikipoo pink sunset sarah y a e l s אהוב יקר מוכר אינה - המאוהבת בנטי אפרת* דקלה 3 ינשופה אחרת שרימפיניון תום פרימן תֶּשֶׁת
ברוכים הבאים!!
******************************************************************** הסקר השבועי סקר חדש נולד, פרי מוחו הקודח של AmitKar ---עד כמה קשה מבחינתך הויתור על צריכת מוצרים מן החי (גם אם מדובר ברק בשר או בכלל)? --- ******************************************************************** חדש בפורום! בעקבות העצרת נוספו לפורום מתכונים חדשים: אטריות אורז מוקפצות ממרח שעועית סושי סלט עדשים ובורגול פשטידת תפו"א ובצל שעועית ירוקה עם גזר גמדי שש בש וטאקי פלפלים ממולאים לביבות תירס - פרטים במאמרי הפורום - ******************************************************************** זהו, זה העדכון השבועי הראשון - מקווה שלא סבלתם מדי טלי

Neta558

New member
וכמובן...

העידכון נשלח לכולם במסרים. אם אתם לא רוצים לקבל אותו, שילחו לטלי בקשה שתוציא את כם מהרשימה. כמובן שאנחנו לא נעלב או משהו, אין שום בעיה... אנחנו לא נבכה, לא ניקח קשה, לא ניפגע... אבל בפולניה זה לא היה קורה! וחשוב מכך - אם לא קיבלתם את העידכון השבועי במסר אך אתם חושקים בכך בכל ליבכם - שילחו לטלי מסר והיא תוסיף אתכם. שבוע טוב לכולם!

תֶּשֶׁת

New member
איני חדש במיוחד... ../images/Emo7.gif

אני כותב בפורום כבר מאז דצמבר הקודם...

tali_le

New member
לצערי

את עדכון רשימות החברים התחלתי ב- 1/9 וע"פ מיטב ידיעתי, השבוע הייתה ההודעה הראשונה שראיתי שלך מאז קבל את התנצלותי ופרח במיוחד בשבילך
טלי

תשת יקירי!!

מתגעגעים אליך בפורום שלנו!! תחזור! גלי והדוכס ואני וכולם מתגעגעים. אתה צמחוני או טבעוני? טלטול

haleth

New member
כל הכבוד, חברות

זהו הפורום הכי המנוהל היטב שאני מסתובבת בו!

חדף

New member
החמצתי משהו?

"נטע לא בכלא"? את יכולה להסביר את ההערה הזו? (גם אני לא בכלא, אבל אני לא משוויץ בזה
)

למעלה