העדכון השבועי חזר ובגדול

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifהעדכון השבועי חזר ובגדול../images/Emo70.gif

ובכן,אני לא יודעת אם שמתם לב אבל במשך החודש האחרון לא היה שום עדכון שבועי,מאותה סיבה שלא היה ממש מה לעדכן לא בפורום(כי הוא היה יבש) ולא בחייו הפרטיים או הקולנועיים של אדוארד. אבל עכשיו,החלטתי להחזיר את העדכון ולהעביר את הפורום להילוך גבוה קודם כל,הרשו לי לאחל לכם חברי הפורום,קיץ מהנה וכיפי.תלכו לים,שחקו במטקות
ועוד.
ועכשיו לעיקר העניין לו התכנסנו כאן היום:
בזכות הגולשת פנינושה אנו יודעים כרגע,שהשמועות מתחזקות ועולות לגבי פרידתם של אדוארד נורטון וסלמה הייק. אמנם הם היו זוג מאוד תקשורתי אך פרטי,אם זה נכון,הפרידה שלהם לא תהיה מסוקרת בחדשות הבידור לטעמי ורק לאחר שהם יתחילו לצאת עם אחרים יצופו כל מיני שאלות. ובנות,זה הזמן שלכן ליסוע לניו יורק לנצל את המצב השברירי שבו נמצא אדוארד
הנה הידיעה המלאה: הם אחד הזוגות הלוהטים של הוליווד וכולם חשבו כי אחרי מערכת יחסים של ארבע שנים יתחתנו אדוארד נורטון והשחקנית סלמה הייק. אבל נראה כי לאלי האהבה יש תוכניות אחרות בשביל בני הזוג ועל פי הדיווחים האחרונים המגיעים מהוליווד השניים נפרדו. חרושת השמועות החלה לפעול כאשר לפני מספר ימים נראה אדוארד נורטון באחד המועדונים היותר נחשבים בניו יורק בחברתה של אישה בלונדינית גבוהה. כאשר נשאל מי היא הוא אמר: "החברה שלי". נורטון לא התספק בהופעה לצידה של הבלונדינית ומאוחר יותר השניים הלכו לביתו של הקוסם דיוויד בליין ומאוחר יותר בילו בבית קפה. "אדוארד הציג אותה בתור החברה שלו" אמר אחד הנוכחים באירוע "היא הייתה יפה מאוד וההפך הגמור מסלמה הייק". הייק ונורטון עבדו ביחד על סרטה האחרון "פרידה". נורטון עזר לכתוב את התסריט והשתתף בתפקיד קטן, סלמה שיחקה בתפקיד הראשי והפיקה את הסרט. את אדוארד נורטון אנו יכולים לראות בימים אלו בסרט המצויין "השעה ה- 25".
מאיה מבולבלת העלתה כמה וכמה סיבות למה מועדון קרב הוא בעצם אחד הסרטים הטובים שאדוארד אי פעם עשה. ובצדק
SoundsOfSilence ראתה סוף כל סוף את השעה ה-25,מאיה מבולבלת ראתה סוף כל סוף את מוות לסמוצ'י,ובאיחור הכי גדול של החיים שלה little girl באה והכריזה בפנינו שראתה את פחד ראשוני(הגיע הזמן ילדה
).
swirrrly התחילה שרשור ענק של קוויזים. לחצו על הקישור הכחול כדי להגיע לשרשור,ואם בא לכם,תענו על הקוויזים ושרשרו בהודעה חדשה את התוצאות שיצאו לכם.
הסרט של אדוארד,הג'וב האיטלקי,יגיע לקולנועים בארץ בתאריך ה7.8.03. בינתיים,ממשיך הסרט בארצות הברית לעשות רווחים ולהתנדנד מזה כמה שבועות בין המקום ה6 ל8.
swirrrly העלתה סקר מעניין לגבי מי מתכוון ללכת בדרכו של אד ולשחק. ואני שאלתי מי באמת ראה את כל הסרטים של אד.
עדכון הפורום:
עלה סקר חדש
-מי מבנות הזוג של אדוארד הכי אהבתן
עלו תקצירים של כל הסרטים של אדוארד נורטון,אם מישהו מחברי הפורום מעוניין לכתוב גם ביקורות שיצור איתי קשר במסרים.
עלתה גלרית טפטים ויצירה של חברי הפורום,כל מי שמעוניין ליצור טפט או משהו שקשור לאדוארד שיצור איתי קשר במסרים.
בלוגים בתפוז
מאז שנפתחה מערכת הבלוגים בתפוז,גם אדוארד נורטון שלנו רצה לפתוח בלוג. אז אם תלחצו על הקישור הכחול, תוכלו להנות מרישומיו של אדוארד המתעדכנים יומיומית. הבלוג של אדוארד נורטון. כנסו,תקראו ותגיבו
הצעות,תלונות,הערות והארות נא לשלוח אלי במסרים ואני אשתדל לעשות הכל כדי להפוך את הפורום הזה לכמה שיותר נעים. שיהיה לכם שבוע קייצי ומהנה,כאן בפורום אדוארד נורטון

מיצי007

New member
התמונה למעלה

שלא יצאה בהודעה של העדכון,נקווה שהיא תצא כאן.

פנינושה

New member
למיצי 007

האם תוכלי לומר לי היכן התפרסמה הידיעה הזו בעברית על אד והבלונדינית ?

little girl

New member
כמה דברים...

איזה תמונה חחחחמודה!! אני בעדכון! .) הספקתי גם לראות 25 שעות ולמונטי הזה יש אבא מבאס!!! לא ידעתי שאד מנגן על גיטרה! איזה יופי!
אחלה בלוג! עוד משהו עם סימן קריאה בסופו! ואני הולכת לענות על הסקר החדש.. זהו.

מיצי007

New member
אכן כן

אמנם הבלוג דימיוני אבל יש בו גם אמת. הוא מנגן בגיטרה בזמנו החופשי והוא גם היה מופיע בזמנו עם HOLE,הלהקה של קורטני. טוב לא ממש מופיע אבל אתן יודעות,שתיים שלוש הופעות. לפני איזה שנה ככה הוא הופיע אצל חבר שלו PETER SELLAT או משהו כזה,זה שתרם שני שירים לפסקול של לשמור אמונים.

מיצ שיחקת אותה....

אמממממ... אני די בתסביך עכשיו אני חושבת באיזה מסיבה הייתי לפני מספר ימים בלונדינית גבוהה זאת בטוח אני האמת את המסיבה אני לא זוכרת אבל מה שקרה אח"כ....
מיצ אם בא לך אני יכולה לכתוב תקציר של מוות לסמוציי (עכשיו כראיתי אותו) אבל לא לקחת את התקצירים מהדי וי דים??? וזהו אז אחלה קיץ שיהיה....

מיצי007

New member
בסבבה,כי זה מה שחסר לי

תכתבי ותשלחי לי ל: [email protected] רק תודיעי לי במסר מתי שלחת כי אני לא תמיד בודקת שם אימיילים.

S P O C K

New member
יש !! ידעתי שאכפת לך ממני!!

כמה חיכיתי לרגע בו אופיע בעדכון!! ואם לא אכפת לכם אני הולכת לראות עכשיו סטודיו למשחק עם סמואל ג'קסון -
ערוץ 8

פלוק!

New member
טוב, שיעמם לי, זה יצא גרוע ---

* מוות לסמוצ'י - בעולם הרצחני של טלוויזית הילדים, ריינבואו רנדולף המושחת (וויליאמס), כוכב תכנית טלויזית ילדים, מפוטר בגלל עלילת קבלת שחד ומוחלף בסמוצ'י הקרנף (נורטון). בזמן שסמוצ'י הולך ומתפרסם - משיג שיאים באחוזי צפייה וחיבה של האנשים איתם עובד - רנדולף הופך את הקרנף התמים לקורבן של הנסיון המזעזע שלו לנקום ולדרוש את מעמדו כאהוב של אמריקה. * הג'וב האיטלקי - כנופיית שודדים, המונהגת על ידי צ'רלי קרוקר, פושע מקצועי, יוצרת את פקק התנועה הגדול ביותר בהיסטוריית לוס אנג'לס, שנותנת להם זמן להצליח לבצע גניבה של זהב. הם חומקים באוטו הקטן שלהם, שמספיק קטן כדי לאפשר להם לנהוג על מדרכות כך שהם יצליחו להתמחק בלי בעיות לפני שפקק התנועה יחלוף.

S P O C K

New member
רק בקשר לג'וב האיטלקי..

לא כדאי להזכיר מה התפקיד של אדוארד בסרט?
הרשע?

SoundsOfSilence

New member
yay עידכון שבועי! *מוחאת כפיים*

יצא נורא מושקע. ואני מופיעה בעידכון
נ.ב. חברה שלי מורידה עכשיו את מוות לסמוצ'י!!! בקרוב אני אראה גם את זה...

למעלה