העדכון השבועי

Itay Simons

New member
../images/Emo124.gifהעדכון השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif../images/Emo160.gif../images/Emo28.gif

נתחיל בקצת תובנות מהשבוע?
סטייק הולך כ"כ טוב עם יין אדום
. במיוחד כשזה קורה בתוך וילה ברמת אפעל |סחומרניורדוד|.
מסתבר שסנוקר זה הרבה יותר מזל משכל (ניצחתי 4-0 אתמול
).
אל תאכלו ביסלי בצל לפני השינה. פשוט אל. אה, וסיפרתי לכם כבר ששאני טס
לאמסטרדם?
מישהו רוצה משהו מהדיוטי-פרי? מיני טחנת-רוח? את סימון? |סמיילימגלגלעיניים|
טוב, ולכמה הודעות מנהלתיות
:
מפגש חיפה ביום חמישי, ה16 לחודש. אשרו הגעה וכאלה.
ביום שני הקרוב (13.8) יקיים יאיר (AKA היויו) ראיון עם תומאס. אתם מוזמנים לשרשר שאלות.
הקליפ לשיר אמראנת' שוחרר היום, ואתם יכולים לראותו ביוטיוב.
שאלה: היה לי רעיון (טוב, לא לי, זה גנוב מכל פורום אחר בערך אבל זה נורא נחמד וחשבתי לעשות זאת כאן)- האדמה שבועית: בכל שבוע אפתח שרשור, ולפי קריטריון מסוים יואדם משתמש נבחר למשך שבוע (למשל- המגיב הראשון משעה מסוימת, מספר הבדיחה הטובה ביותר וכיו"ב). מה דעתכם?
רשימת המציפנים:
הנעלמים:
(0) IRBaB00n (1) Queen nuli (1) gotik (1) אבישי חורי (1) Galadriel 3000 (1) The Dew (1) eliadat (1) nogao10 (1) Sirenaa (1) e b 2 2 (1) Chemical Venom (1) adida33 (1) The Phantom Agony (1) ברלבון (1) A t a s h i (1) rubin78 (1) נוגה גרוס (1) הסוסהשחור (1) Blood Red Sandman (1) Alive2 (1) Hila Shpritz (2) Maverick Spirit (2) Remy Zero (2) atsmon666 (2) FeLL67 (2) ImZ (2) Witchcrafts (2) Alpha biscuit (2) Darknessx (2) S p R i n T (2) Zoharrr (2) shdlotion (2) rourke (2) «Adrienne» (2) progman2 (2) SpyD (3) limors2 (3) daphnadk (3) SaffRaal (4) goldberg7493 (4) Girl In The Box (4) zohar36 (4) הנהלת הפורומים (4) פורום נייטוויש (5) b l a c k t e a r (5) DarkSideOfTheMoon16 (5) בדנתמ (5) Brombit (5) immortal spirit (6) chyio (6) phoenix2000 (7) CPUBOOM (7) Run for a Fall (8) skipp החלשים:
(10) Ice Queen 7 (11) rock11111 (11) תפוז אנשים מודיע (12) ירדושששש (12) Stars Hunter (13) alonk100 (15) galitb84 (16) הקיסר קראולוס (20) A Hilit (21) גברת פלפלת האחת (21) en li shem 7 (21) אזירפאל (21) r e a d e r (24) box 5 (27) סער טובי (28) Kezia העוברים:
(34) סנעיר (38) Beyond The Veil (40) Freedom Shepherd (40) The legendary DuDe (40) tbents (51) mary06 (56) Shusho (68) אלאנקה (69) danduuu (72) shirlapes (87) Cry For The Moon (92) red violin (95) Super Alonit החזקים:
(110) The Young Amyrlin (112) Amir Noy (130) Blade Of Fire (132) TheImpactBoy (132) Lily SonataArctica (141) ש נ י1 (161) BrowN EyeD GirL1 (167) The Fantasy (177) Liquid Dreams (177) הגבירה מהיער הזהוב המציפנים:
(218) פונצית גירל האמיתית (219) blacknwhite (198) היויו+(33) יויו בחזקת 2= 231 (247) Itay Simons (257) dralan 3 הגדולים:
(283) LadySilkworm (361) The Cat Woman (757) lacrimosa girl
ולסיום...הפורומים המועדפים על חברי הפורום:
פאוור מטאל
ווית`ין טמפטיישן
מטאל
אופנה אלטרנטיבית
זיהוי שירים ד"שים, הצעות ייעול, מכתבי נאצה, כסף וכיו"ב- אליי/אל אביעד במסרים.
שבוע טוב!

LadySilkworm

New member
רעיון טוב!!! :) [ההאדמה]

ואממ יש לך איזה מזוודה פנויה כדי לשים אותי בתוכה? P: אני מפסיקה להציף!

Stars Hunter

New member
אוווא אמסטרדם!!!!!

הייתי שם לפני שבועיים בערך D: היה פשוט מדהים!!!!! כבר רוצה שוב ^_^ (ואם דברים בסגנון לבוש גותי וכו' מדברים אליך......חפש את diabolo! חנות מדהימה ^_^) תהנה D:

A Hilit

New member
הי! אלונה חזרה! ^^

ברוך שובך
יאללה תתחילי להציף ותחזירי את הכבוד האבוד

The Fantasy

New member
תודה על העדכון../images/Emo140.gif

והיי! למה את יאיר כן חיברת עם שני הניקניימים שלו ואותי לא?
ואהבתי את הרעיון
זה כמו בפורום בין תיכון לצבא לא?

Itay Simons

New member
כן, ובשמיניסטים, ובהבורר, ובפורום מנהלים ../images/Emo6.gif

והרשימה עוד ארוכה

The Fantasy

New member
XDDD

אה ותהנה באמסטרדם בייב!
אני היחידה שלא טסה לפני הגיוס
בא לי למות

r e a d e r

New member
לא שיש לי אשליות בקשר לפינלנד

סתם, על מי אני עובד? פינלנד כל כך מחכה לי! ואז נורווגיה, ווילס, סקוטלנד, אירלנד, גרינלנד, איסלנד, (קצת אנגליה כי חייבים)... אני כבר מת להשתחרר... אני אסיים את הטיול בסיור "התחקות אחד ולאד צפש (דראקולה) השלישי" ברומניה... ואז ניו זילנד וטיפה אוסטרליה... עכשיו רק צריך להתחיל לאסוף כסף... המון המון כסף... לעזעזל על מי אני עובד? אני צריך המווווון כסף...

lacrimosa girl

New member
אווו,אם תחכה לי שנתיים

אני אצא איתך לטיול תרמילים in Europ, and after that maybe a ``root trip``/tapuzforum/images/emo3.gif australia... The food will be on me ^^ [the rest on you :p]

למעלה