- העדכון השבועי

../images/Emo124.gif - העדכון השבועי

- נפתחה גלריה חדשה: הארם ומאק. בינתיים אין שם הרבה, אבל אתם מכירים את הנוהל. אתם יכולים להעלות תמונות בעצמכם לגלריה, או לשרשר אותן כאן (אפשר בשרשור חדש).
- יש לנו גם סקר חדש
- "מי העורך דין הכי טוב בג'אג". הסקר מתייחס לעונות 1-3, לכן הדמויות היחידות בסקר הן הארם, מאק, והאדמירל - אם יש לכם הערות לגבי הסקר, אתם מוזמנים לפרסם אותן כאן.
- ותוצאות הסקר הקודם: הרוב הגורף של הפורום חושב שהארם ומאק צריכים להיות ביחד, כשהרוב רוצים את זה כאן עכשיו ומיד (44%). הרבה גם חושבים שהם צריכים להיות ביחד, אבל רק בסוף הסדרה (33%).
- במאמרים פורסמה לפני כמה ימים כתבת ראיון עם קתרין בל, שתורגמה עבורנו על ידי cjharm. תודה
- לא לשכוח את שני החוקים הכי חשובים שלנו, אנשים - לשרשר, ולהזהיר על ספוילרים. צ'ירז, -אלעד

איפה אני רואה את הגלרייה?

הי אלעד! דרך אגב שם מאוד יפה לא הייתי כל השבוע בפורום, לצערי לא היה לי זמן, גם לא ראיתי את הפרקים לכן יש יום שבת ואני אלך לראות עכשיו... חוץ מזה אני לא יודעת אך רואים את הגלרייה, אשמח אם תעדכן אותי! תודה רבה מראש ויום טוב ג'אג יעל

cjharm

New member
גם לי לקח המון זמן להגיע לזה

נכון מעל הפרות כתוב באפור "עזרו לנו לפתח את הפורום/שרשור חדשים" , אם לוחצים על זה מגיעים למסך שבו יש כפתור "גלריה"

rozalinda22

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifאחלה עדכון../images/Emo70.gif

תודה

../images/Emo124.gif אה, ושכחתי לציין.

בלי ספוילרים בגלריות!!! אני אפתח גלריה מיוחדת לספוילרים, תשימו שם מה שאתם רוצים

shipper heart

New member
סתם כדי לוודא...ספויילרים נחשב

מנפרק Mac vs. People או מאיפה? כי זה כל הזמן משתנה...חח נגיד מאיזה עונה לשים בספויילרים ומאיזה עונה ברגיל? ושוב איפה אפשר לשים אנימציות שעשיתי?

למעלה