העונה השניה של הישרדות: באפריקה כך פורסם הערב. מה דעתכם?
פ פסטיגליסט New member 20/1/08 #1 ../images/Emo124.gif העונה השניה של הישרדות: באפריקה../images/Emo70.gif כך פורסם הערב. מה דעתכם?
B Bill Kilgore New member 20/1/08 #2 לא יעבוד - חייבים ים הישרדות אפריקה האמריקאית הייתה בעייתית כי בלי מקור מים רציני אי אפשר ללכת בביקיני כל היום...
לא יעבוד - חייבים ים הישרדות אפריקה האמריקאית הייתה בעייתית כי בלי מקור מים רציני אי אפשר ללכת בביקיני כל היום...
ב במבה סבמבה New member 20/1/08 #4 אממ.... באפריקה יש המון ים. לא חייב לעשות את זה, רחוק מהים, בהתחשב שאפריקה כמו כול יבשת, מוקפת בים.
ס סנופפ בוי New member 21/1/08 #6 באמריקאי העונה של אפריקה הייתה מגעילה. כל המדבר הזה עשה לי חררה. בכללי העדפתי את הלוקיישנים עם ים.
P Ping Poong New member 21/1/08 #7 לא פורסם שזה באפריקה, למה סתם להודיע? פורסם שנציג מערוץ 10 נשלח לאפריקה, ונציג נוסף נשלח לקולומביה. עדיין אין שום החלטה.
לא פורסם שזה באפריקה, למה סתם להודיע? פורסם שנציג מערוץ 10 נשלח לאפריקה, ונציג נוסף נשלח לקולומביה. עדיין אין שום החלטה.
P Ping Poong New member 21/1/08 #8 חבל שהמנהלים מיהרו לנעוץ!!! זה בכלל לא סגור שזה באפריקה.. וזה סתם מטעה אנשים
M MomentarySeizure New member 21/1/08 #12 כבר עניתי בשרשור של פינג פונג, אני מאוכזבת ומפחדת לגלות מה יהיה עם השורדים הבאים. אבל היי, כל עוד הם מקבלים קמפיינים והשתלות חינם וכיף להם, מה אכפת לי.
כבר עניתי בשרשור של פינג פונג, אני מאוכזבת ומפחדת לגלות מה יהיה עם השורדים הבאים. אבל היי, כל עוד הם מקבלים קמפיינים והשתלות חינם וכיף להם, מה אכפת לי.
L LiRs Lullaby New member 21/1/08 #16 אבל למה לא לשים קישור? ../images/Emo10.gif איפה זה פורסם? ונשמע מגניב. יהיה עוד יותר מגניב לראות אותם שם ליד המפלים......... וואו ואיפה כל המצקצקים האלה שאמרו שלא תהיה עונה שנייה?!
אבל למה לא לשים קישור? ../images/Emo10.gif איפה זה פורסם? ונשמע מגניב. יהיה עוד יותר מגניב לראות אותם שם ליד המפלים......... וואו ואיפה כל המצקצקים האלה שאמרו שלא תהיה עונה שנייה?!
E EizoTop New member 22/1/08 #18 שיעשו הישרדות בשדרות ../images/Emo10.gif סתם מקום טוב לעשות בו הישרדות >ניו זילנד
P Ping Poong New member 22/1/08 #20 פותח שרשור זה טוען כי המידע פורסם בY בעשר.. ובגיא פינס פירסמו שזה או אפריקה/קולומביה - ושנציגים מערוץ 10 נשלחו למקומות הללו.
פותח שרשור זה טוען כי המידע פורסם בY בעשר.. ובגיא פינס פירסמו שזה או אפריקה/קולומביה - ושנציגים מערוץ 10 נשלחו למקומות הללו.