העידכון השבועי

הדרומית

New member
../images/Emo124.gifהעידכון השבועי../images/Emo124.gif

אז נכון שאני מקבלת תגובות מענבר ורעות נוסח "מה את כותבת עידכון שבועי, גם ככה אף אחד לא קורא את זה...". הם מסתלבטים עלי חופשי, אבל לא 'כפת לי
אני ממשיכה. תתפלאו, אני ממש נהנית מזה. אז מה היה לנו השבוע? הפורום כבר בשבוע השני שלו, ואנחנו רצים.
טאגליינס השבוע עלו לטאגליינס מספר הודעות חדשות, כדאי להציץ.
"חוקי המציצה"- שנידבה לנו ניצוצות.
בפורום השבוע היה דיון גורף (וכואב) על כאבי הביצים. השאלה היתה האם הכאבי ביצים אכן קיימים או שמא שיטה עלובה להכניס את הבנות למיטה. מה שהכי שווה בדיון הזה, שהשאלה הועברה אל סקסולוג מומחה שהעמיד צד אחד במחלוקת\ויכוח על טעותו.
השבוע הבעתם דעתכם על בחורה שלא נותנת, האם אתגרית או סתם מבאסת? כמובן שהועלו בפורום מספר רב של דיונים שלא עלו לטאגליינס אבל בהחלט שווים קריאה. דפדפו בפורום.
קישורים עודכנה קטגרויית הקישורים. רב תודות למור~! שנידבה לנו כתובות של אתרים מעניינים ורלוונטים.
בנות שמרשות לעצמן. מומלץ.
התווסף גם אתר שמדבר על זוגיות, אינטימיות, מחלות מין ועוד.
על מין אוראלי, כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול.
הועלו לקישורים מבחר מאמרים. בין המאמרים: על אוננות, על נשים ואיידס, על מחלת העגבת ועוד.
מאמרים מאמרים חדשים התווספו השבוע. כדאי לקרוא את כולם. חלקם מכילים המון עצות וטיפים בנוגע למין טוב ושיפור חיי המין.
עינוג גברים באמצעות הידיים. כשמו כן הוא. לא צריך חדירה. אפשר גם להשתמש בדרכים אחרות.
אוננות לגבר ולאישה, מומלץ בחום. לאחרונה עלו בפורום שאלות נוסח "איך גומרים", "איך מאוננים", "א מצליח\ה לגמור" וכ'ו. לטעמי, המאמרים שציינתי לעיל מצויינים לכל מי שלא מצליח לענג את עצמו.
עלה למאמרים "עשרת הדיברות למאהב המושלם", מאמר משעשע ונכון. בנים- קחו יוזמה.
גלריות עודכנה הגלרייה של חברי הפורום. חברי פורום שמעוניינים בפרסום תמונתם בגלרייה, נא לשלוח תמונתם לענבר או לרעות.
לוח אירועים הנהלת הפורום מעוניינת לפתוח לוח אירועים לפורום. חבר פורום שרוצה להעלות משהו ללוח האירועים, שישלח במסר למנהלים את המועד ואת שם האירוע. מנהלי הפורום לא מתחייבים להעלות כל בקשה ללוח האירועים.
הסקר הסקר השבוע זכה להמון קולות. 234 חברי פורום השתתפו בסקר. הסקר "אמור לי מי אתה ואומר לך עם מי אתה שוכב" ותוצאותיו יימצאו בארכיון הסקרים. על מנת להגיד לארכיון יש ללחוץ על "סקר" שבראש עמוד הפורום וללחוץ על בקשת "לארכיון הסקרים". הסקר הוחלף, רוצו להצביע.
הודעות שונות
ההנהלה מבקשת בכל לשון של בקשה מהמשתמשים החדשים שמצטרפים לפורום לא לפתוח הודעות נוסח "אני חדש בפורום" אלא להצטרף ישירות על ידי לקיחת חלק בדיון בפורום וכיוצא בזה.
לאור תלונות שונות של מספר חברי פורום, אנו רואים צורך להבהיר שנית: פרסום תכנים פורנוגרפים בפורום אסורה. כל הודעה בעלת תוכן פורונוגרפי תימחק ללא כל אזהרה מוקדמת. שבוע טוב לכולנו
מישל, רעות וענבר.

מור~!

New member
כבר הרסת קודם

וצריך לאשר שקראת כדי להוכיח לענבר ורעות שהם טעו

MaD-d0g

New member
../images/Emo45.gif אחלה עדכון

בלאט
ככה מגיבים לעדכון שבועי
ולא
אישור קריאה קר כזה.. ככה נותנים חיזוק חיובי לכותב/ת