הערב בערוץ 10 - הללויה

../images/Emo124.gifהערב בערוץ 10 - הללויה

הערב בערוץ 10, בשעה 21:25, ישודר הסרט, הללויה. ולמה אני מספר לכם את זה? כי זו העלילה: קומדיה מטורפת המתרחשת ב- 1979, ביום שבו נערך האירוויזיון בישראל. שוקי ונטורה נמלט מבסיס המילואים בסיני בדרכו לחולון, כדי לצפות עם חברתו באירוויזיון ולבקש את ידה מאביה הקשוח חובב האירווזיונים. לאחר שהוא גונב את הסוסיתא של מפקדו המופרע, פותח המפקד במרדף משוגע אחר שוקי, שאליו נקלעים גם סוחר חשיש זקן, הולנדית יפהפיה ורקדן גרמני מוזר. כך שיש מצב שיראו הרבה את גלי, ואולי אף ידברו עלייה
לתשובת
כם
צפייה נעימה

עדי 345

New member
כן!

הפיגוע היה לקראת סוף הסרט. פשוט הלם גמור, אי אפשר להאמין שככה מסתיימים החגים במדינה שלנו. בינתיים מדובר על 30 הרוגים... זוועה. מסתבר שההתראות שהיו (לגבי חוליה שתגיע מעזה) לא קשורות למה שקרה כאן- ארגון שפועל בתוך מצרים. אין לי מושג מה הולך לקרות כאן. זהו, אז הסרט חביב מינוס (בסולם שלי...), הקטעים הכי נחמדים זה שנזכרים באמת באותו יום גדול (ולנטינו, אתה כנראה לא נולדת אז...) אבל אני ממש זוכר. כולם התכוננו לשידור של הארוויזיון (קניות כבדות בסופר, פיצוחים וכו'), והיה ממש אושר גדול כשגלי ו"חלב ודבש" זכו. בסרט שומעים הרבה את "הללויה", וגם רואים את גלי והלהקה בשחור לבן וכמובן רואים חלק מההצבעה.

למעלה