הערב ב21:30 סדנא וירטואלית ראשונה בנ נלמד להכין פיה.
S smady a New member 11/6/06 #1 ../images/Emo124.gifהערב ב21:30 סדנא וירטואלית ראשונה בנ נלמד להכין פיה.
ע עינתפ New member 12/6/06 #5 רק שבוע שעבר התחלתי עם הפיות רציתי להגיד תודה רבה על הסדנא. מחכה ליום שישי להגיע לטבעון לקנות צמר משי. ראיתי שהפיות איתו יותר עדינות. נכון / לא?? שוב תודה
רק שבוע שעבר התחלתי עם הפיות רציתי להגיד תודה רבה על הסדנא. מחכה ליום שישי להגיע לטבעון לקנות צמר משי. ראיתי שהפיות איתו יותר עדינות. נכון / לא?? שוב תודה
ע עלמה7 New member 13/6/06 #6 אני חושבת שכן. אני חושבת שהפיות מצמר משי נראות קסומות יותר, כי הוא מבריק ועדין יותר. אבל גם הפיות עם צמר כבשים (או איך שלא קוראים לו, שכחתי את ההסברים ) הן חמודות.
אני חושבת שכן. אני חושבת שהפיות מצמר משי נראות קסומות יותר, כי הוא מבריק ועדין יותר. אבל גם הפיות עם צמר כבשים (או איך שלא קוראים לו, שכחתי את ההסברים ) הן חמודות.
ע עינתפ New member 13/6/06 #7 יש, יש, יש לי צמר משי. מזל ששבוע הספר וביקרנו בטבעון. כמובן שלפני הספרים לקחתי את הילדים לחנות הקסומה, (נו טוב גם לחנות לידה.... ) התחדשתי בצמר, הילדים בספרים חזרנו כולנו מרוצים...
יש, יש, יש לי צמר משי. מזל ששבוע הספר וביקרנו בטבעון. כמובן שלפני הספרים לקחתי את הילדים לחנות הקסומה, (נו טוב גם לחנות לידה.... ) התחדשתי בצמר, הילדים בספרים חזרנו כולנו מרוצים...