הערב זה קורה...

דון גל

New member
../images/Emo124.gifהערב זה קורה...../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

בשעה 22:05 העונה החמישית של "המגן" נפתחת, עם דמויות חדשות, הפתעות חדשות, והסטרייק טיים, בצרות כרגיל... הדון.

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 5 - פרק 1: "היחלצות"../images/Emo41.gif

יש
בתקציר....
"בפרק הפותח את העונה החמישית, מודיעים לוויק שיהיה עליו לפרוש תוך ארבעה חודשים עקב קיצוץ בתקציב המשטרה; דני בהריון מתקדם וממלאת תפקיד משרדי; ג`וליאן מקבל שותפה חדשה, טינה, שוטרת פלרטטנית." צפייה מהנה, GO STRIKE TEAM GO! הדון.

Matrix man

New member
סוף סוף זה חוזר!

אני פשוט מת על הסדרה הזאת! רק חבל ששיבצו אותה היום בדיוק כשמשודר משחק מונדיאל ( מקום 3-4 ) האם מתוכנן שידור חוזר של הפרק בקרוב?

יאא מגן התחילה!!!!

היה מאוד מותח בין המחלקת החקירות(פורטס וויטקר) ובין למנסקי
! מצפה כבר ליום שבת! אין לי סבלנות חח! ומעניין מה קורה עם קלודט!

lordof the

New member
פרק מעולה, כמה לא מפתיע

אין, כל כך התגעגעתי לסדרה, וסוף סוף אין הפרש של מאה שנה בין עונה לעונה, לשם שינוי אני באמת זוכר מה קרה בעונה הקודמת.. כבר רואים שזו הולכת להיות עונה מעולה, עם החקירה שמתנהל נגד ויק. לא הבנתי מה יש לקלודט, בטח סרטן או משהו בסגנון.. ובכלל, כל עלילות המשנה עם מה שקרה בבית ספר, והכנופיות היה עשוי מעולה, ומטריד משהו

Xetro

New member
רק אכזבה אחת קטנה

למרות שאני מחבב את פורסט כשחקן קצת מרגיז שהוא משחק בצורה דומה מאוד לעבודות קודמות שלו...מוריד קצת מערך הדמות שלו... מלבד זה פרק מעולה נוסף מצתרף לסדרת הדרמה הטובה ביותר בעולם. אפילו אהבתי יותר מפרקים מסויימים בעונה הרביעית ,פרק ברמה של העונה השנייה\שלישית כמו שאנחנו אוהבים

v e g a

New member
כמה טוב שהסדרה המעולה הזאת חזרה

אחלה פרק פתיחה,מלא בארועים,דמויות חדשות וכמה רגעים מותחים(כמו שהמקסיקני הצעיר ניסה להרוג את קלודט). נראה כמו שמצפה לנו עונה מצויינת.

fox100

New member
אכן פרק מעולה

והעונה החמישית אמורה לכפר על העונה הרביעית המשעממ - שלטעמי היתה הכי חלשה. ובכלל היום מתחילה הסופרנוס העונה השישית. לפי מה שקראתי זאת הולכת להיות עונה מדהימה.

v e g a

New member
העונה השישית של הסופרנוס בהחלט

טובה. יש כמה פרקים חלשים,אבל בכלליות עונה טובה מאוד.

lordof the

New member
עונה רביעית חלשה ?

היא התחילה לאט, זה נכון, אבל הבנייה של העלילה, הדמויות, וההתפתחויות היו פשוט מותחים ומעולים.. לדעתי העונה לא נפלה מעונות קודמות

למעלה