הפרדס מס´ 10 - סטטוס קוו

../images/Emo124.gif הפרדס מס´ 10 - סטטוס קוו

בפעם הראשונה מאז תחילת השנה יש לנו מקום ראשון שהחזיק 4 שבועות ברציפות, בעצם, 4 שבועות בכלל..שיא חדש לשהייה במקום הראשון. להלן התוצאות : 1. Kylie Minogue - In Your Eyes 2. Britney Spears - Overprotected 3. Aaliyah - More Than A Woman 4. Alanis Morissette - Hands Clean 5. Daniel Bedingfield - Gotta Get Through This 6. Westlife - World Of Our Own 7. Nickelback - How You Remind Me 8. Staind - Outside 9. Pink - Get The Party Started סיכום המצעד : אז קיילי חוגגת לה חודש בצמרת ובריטני ממשיכה לדשדש אחריה במקום השני, חביבי המנהל, ניקלבק הצליחו להיכנס ל-7 ואילו ווסטלייף מתמקמים להם ב-6. ותיקי המצעד, סטיינד ובריטני ספירס סוגרים כבר 10 (!) שבועות אצלנו בפרדס. יצאו מהמצעד :לאחר 5 שבועות במצעד מתוכם שבוע אחד בצמרת (כניסה היישר למקום הראשון זמנו) עוזבים נו דאוט את המצעד. הפינה לשיפוטכם :אם ל-MTV מותר לטחון אותו הגיע הזמן שהוא יגיע גם אלינו, קבלו את Freeek יצירת המופת (?) האחרונה של ג´ורג´ מייקל.

Lee Tergesen

New member
../images/Emo79.gif אז ככה...

החדש של ג´ורג´ מייקל ממש זוועתי ומזכיר לי את האחרון של נלי. לא טוב. ג´ורג´ צריך לדעת מתי לתלות את הנעליים. כמו כן, לדעתי המצעד ממש לוקה בחסר. לפינק ולסטיינד יש כבר סינגלים חדשים. החדש של פינק נקרא Don´t Let Me Get Me והחדש של סטיינד נקרא For You. לגבי השיר של פינק, אולי אתם יכולים לתרץ את זה בכך שהוא יצא בינתיים רק באמריקה, אבל השיר של סטיינד כבר זמן מה נטחן באופן די סדרתי באמ.טי.וי אירופה, ככה שאין לכם סיבה לא להציב אותו בפינה לשיפוטכם. Outside, לעומת זאת, כבר נטחן מספיק ויצא מכל החורים. לדעתי הגיע הזמן לסלק אותו מהמצעד. שיר נוסף שצריך לצאת כבר מהמצעד לדעתי ולפנות מקום לשיר אחר, שלשם שינוי לא הפסיקו להשמיע אותו לפני כחודשיים, הוא Gotta Get Thru This של Daniel Bedingfield. רוצים הצעות נוספות לשירים לפינה בשיפוטכם? מה לגבי Nasty Girl, החדש של Destiny´s Child, שיר שלשם שינוי עוד לא הספיק להיטחן בשומקום? ואם לא זה, מה לגבי Girlfriend של *NSYNC? מה לגבי החדש (והמשובח, אם יורשה לי) של OutKast שנקרא The Whole World? ומה לגבי החדש של אנריקה, Escape, שבקליפ שלו מככבת אנה קורניקובה? רואים? יש מספיק הצעות לייעול המצעד. אני מקווה שהצלחתי להשפיע במשהו לטובה. רק על דבר אחד אין לי תלונות - קיילי במקום הראשון. לשם שינוי, מיקום מוצדק. כן ירבו.
ביצ´ר
בע"מ

אנשים הפתרון פשוט, אל תצביעו לשירים

הישנים והמשעממים. די לפינק, די לסטיינד, די לינקלבאאאאאכס, די לבדינגפילד, די לקשקוש. וכל עוד נלי המחבלת לא תצעד, יבוא שלום על ישראל.

הצעות ותלונות

הבהרה - ידוע שיש די הרבה שירים חדשים שם בחוץ אבל כרגע הבעיתיות נובעת מזה שבאופציית הסקר ניתן לכלול רק 10 אופציות, כל עוד אנשים ימשיכו להצביע לשירים הישנים הם מן הסתם לא יעזבו את המצעד.

ודרישת הקהל ?

בתכלס- אנשים מעדיפים את שאקירה מאשר את ניקלבק (נניח ) . אפשר גם להוציא 2 שירים , אחרת השירים שיכנסו יהיו כבר פאסה . ובנימה שונה - מגיעה לפורום טפיחה על השכם , אם תקראו לזה כך : במצעד החדש של רדיו BU , קיילי בפיסגה ,שאקירה שנייה ,ואמבר רביעית. ואיפה דברו על השירים האלה לפני שהם הפכו לכאלה שוסים ?

לאור המהומות

והמחאות המתרבות בפורום אני מכריז בזאת על שבוע סיכול ממוקד בסיכום המצעד השבועי ינופו מהמצעד לא 1 ולא 2 אלא 3 שירים !!

למעלה