הפרדס מס´ 12 - שבת שלום !

../images/Emo124.gif הפרדס מס´ 12 - שבת שלום !

תוצאות המצעד יום קודם אבל לא שעוד יום היה משנה משהו... 1. Kylie Minogue - In Your Eyes 2. Nickelback - How You Remind Me 3. N*Sync - Girlfriend 4. Britney Spears - Overprotected 5. Nelly Furtado - Remember The Days 6. Alanis Morissette - Hands Clean 7. Aaliyah - More Than A Woman 8. Destiny´s Child - Nasty Girl יצאו מהמצעד : אחרי שבוע אחד מתעופף לו ג´ורג´ מייקל עם להיטו המזוויע ולוקח עימו גם את חביבי המנהל ווסטלייף שהצליחו לשרוד 3 שבועות... חדשים לשיפוטכם : המטרה - להעיף את קיילי מהצמרת. האמצעי - להיטים. המועמדות : אמבר ושאקירה... סיכום המצעד : 6 שבועות בראש לקיילי אבל 2 קולות מאחוריה כבר ניצבים ניקלבק... שבוע טוב.

רציתי להצביע לקיילי...

(כן, תראו לאן התדרדרתי) אבל אז החלטתי, שאני לא יכולה להזניח את נלי. שמישהו כבר יעיף את ניקלבק ואת דסטיניז צ´יילד (הם לא התפרקו?)

Yaniv-DC

New member
לא אתן את ידי להעפתה של קיילי.

היום, מבעד לצמרמורות וחום שעולה ויורד כמו רכבות הרים במג´יק מאונטיין, ראיתי סוף סוף את ההקלטה של SNL משבוע שעבר עם קיילי מינוג (כן, חברים, כך ביטא זאת סר איאן מק´קלן, ואיתו אי אפשר להתווכח) או כפי שהוגדרה שם (שוב, סר מק´קלן) "דיוות הדיסקו". לפני השיר הראשון (can´t get u out of my head) הוצגה כך: "קהל נכבד, אתם בני מזל---קיילי מינוג!!!" השיר השני היה in your eyes, הבחורה זכתה לתשואות רמות ופרצופה כמעט התפוצץ מאושר. אפילו נתנו לה להשתתף באחד הסקצ´ים (מסיבת האוסקר של דונטלה ורסאצ´ה) אחרי זה אתה בא ומבקש שאתן ידי להדחתה מהפיסגה? נה אהה... לא יקרה.

howiefan

New member
לקיילי מגיע מקום ראשון

אחרי עבודה רבה וקשה של שנים בתעשייה, וגם אני לא אתן יד להפילה. ואני מצרפת תמונה עדכנית. לילה טוב

טוב אנשים תתאפסו !

זה לא עניין של קיילי נחמדה, קיילי הרבה זמן בתעשייה. קיילי כבר שישה שבועות בראש ! (ד.א. גם ארוסמית´ הרבה זמן בתעשייה ואתם קטלתם אותם
)

Lee Tergesen

New member
יש לשנות את מדיניות החיסולים ../images/Emo159.gif

ובמסגרת ביעור החמץ, המשימה היא להעיף את נלי המחבלת מהמצעד
, ויפה שעה אחת קודם. ואם כבר, גם ניקלבק צריכים לעוף, ושייקחו יחד איתם את דסטיני´ז צ´יילד, אלאניס ואלייה. ותנו לשאקירה כבוד, היא צריכה להיות איפה שניקלבק נמצאים עכשיו. היא הייתה צריכה להיות שם כבר לפני מספר שבועות, אבל נסלח לכם הפעם (אם רק תואילו בטובכם לסלק את המחבלת). ביצ´ר

Lee Tergesen

New member
תוספת - הצעות לייעול המצעד ../images/Emo97.gif

Enrique Iglesias - Escape Travis - Flowers In The Window Jennifer Lopez/Ja Rule - Ain´t That Funny Outkast - The Whole World White Stripes - Fell In Love With A Girl כל אחד מהשירים הנ"ל יתקבל בברכה.
ביצ´ר

חולוני

New member
השיר הנורמלי היחיד פה..

זה White Stripes - Fell In Love With A Girl. לפי דעתי הוא לא צריך להיות במצעד (שירים איכותיים לא נמדדים לפי מצעדים פופיים), אבל לא משנה, אם כבר הזכרת אותו.. בכל מקרה, ה-White Stripes הם להקה טובה, יש להם שירי אינדי קצרים של 2-2.5 דק´ בממוצע.. הנה עוד כמה שרים טובים מהאלבום החדש שלהם - Hotel Yorba Dead Leaves And The Dirty Ground We´re Going to be Friends

Lee Tergesen

New member
תאמין לי, חולוני...

אני יודע שהם טובים. האלבום כבר נטחן אצלי מרוב השמעות. אכן, כל השירים שהזכרת משובחים, אבל כל האלבום (כמעט) טוב מאוד. ואני יודע שהמצעד הזה פופי, וזה קצת הפריע לי... מצד שני, למי אכפת. אם אני הייתי עורך מצעד, הוא לא היה נראה ככה. אני מבין שזה מפריע לך שאני מציע לדרג שיר איכותי לצד שירים פופיים. לי זה לא מפריע. לא משנה. רק הצעתי הצעה. סביר להניח שהיא לא תתקבל. אבל לכל אחד מותר להביע את דעתו. ביצ´ר

Yaniv-DC

New member
כאילו... אמבר??? YES???

הסינגל שוחרר בתשעה באוקטובר 2001... לפני חמישה וחצי חודשים... עכשיו באים?

KM-AIR

New member
קיילי פוראבר!

השיר צריך להיות מקום ראשון עד שיצא love at first sight . תפתחו את היומנים ותרשמו: 27 במאי 2002, יום שני. מישהו יהיה בלונדון בהופעה שלה בתאריך הזה. יום אחרי זה יש לה יום הולדת...

the king of pop

New member
הצעות למצעד

השיר החדש של ניקלבק too bad השיר של מקסימיליאן האקר poleyester השיר של קריד my sacrfice השיר של פאדל אוף מאד(שיר זעוותי) control השיר של אנסטסיה one day in your life השיר של ה.1 caught in the middle השיר של מודג´ו no more tears והשיר של סטיינד for you

shiri88

New member
איפה שאקירה???

איך יכולים לדלג על אחד השירים הכי יפים שמושמעים בשבועות האחרונים בMTV ?????????? כולם לרוץ לטלפון ולהצביע ל-Shakira -whenever wherever ועכשיו!!!

idan3k

New member
add...

a1 - caught in the middle anastacia - one day in your life linkin park - points of authority missy eliott - 4 my people j.lo ft. ja rule - aint it funny remix

לילה

קודם כל סחתיים על הצעות הייעול, התוגבה שלי רק באה כדי להבהיר לכל אלו שעדיין מחפשים בנרות אחר משמעות הפורום - מוזיקת איכות נדיר למצוא כאן, אנחנו אוהבים פופ ואנחנו לא מתביישים בזה, אי לכך ובהתאם לזאת אני ממש בספק אם הפרדס ישנה את אופיו. תגובה 2 - יניב, אתה יודע שעון ישראל הוא קצת אחרי ארה"ב...בדיוק הלכתי לי היום בטיילת באילת ומה אני שומע ? כן, כן, את אמבר...

Yaniv-DC

New member
טוב

בהנחה שזה הלילה שאתה מאחל לנו... והרי עדכון גאוגרפי קטן - שעון ישראל מקדים את שעון החוף המזרחי בשבע שעות ואת המערבי ב-10 שעות. כך גם במוזיקה - רוב הדברים יוצאים אצלכם לפני ארה"ב (ע"ע קיילי ושר). לפני כ-8 חודשים באחד המועדונים אפילו שמעתי שיר של... סטפס עוד מהתקופה שגרתי בארץ וארכיוני המצעדים מספרים שהשיר של סין וסבסטיאן "סתום ת´פה ושכב עמי" (הצליח לי בתרגום) שמופיע באוסף "דה בסט אוף 95" של הד ארצי כיכב כאן במצעדי שנת 1998. הפעם כנראה התפקשש משהו...

למעלה