הפרדס מס´ 13 - המזימה

../images/Emo124.gif הפרדס מס´ 13 - המזימה

המזימה הוכתרה כהצלחה...לאחר 6 שבועות בראש קיילי עפה לה מהצמרת... 1. Shakira - Whenever wherever 2. Amber - Yes 3. Kylie Minogue - In your Eyes 4. Nickelback - How You Remind Me 5. N*Sync - Girlfriend 6. Aaliyah - More Than A Woman 7. Britney Spears - Overprotected 8. Destiny´s Child - Nasty Girl 9. Nelly Furtado - Remember The Days הפינה לשיפוטכם : והפרחים לצה"ל ? טרביס מחכים שתצביעו רק להם... עזבו את המצעד : אלאניס מוריסט לא הצליחה לשרוד יותר מדי במצעד - רק 5 שבועות והתעופפה לה לעבר הלא נודע. הסיכום יגיע מחר

GEL

New member
AMBER-YES צריכה להיות מקום 1

ולא שיר החתונות הבלתי נסבל של שאקירה ולגביי קיילי ח-ל-א-ס שיר יפה אבל 6 שבועות מקום 1 זה מעל ומעבר!!!

הההה!!!! ../images/Emo46.gif שקר וכזב!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

צפן, חשבת שלא אשים לב????
קיילי עם 8 קולות נמצאת מקום מתחת אמבר עם 7 קולות??????????? מחטף/רמאות/רשע/שקר/כזב ושאר סופרלטיבים - נסיון בוטה להוריד את קיילי מהמקום השני בכוח. מה זה פה, קובה???. אני כועס ואני דורש הסברים (ולמען ההסבר: קיילי קיבלה קול 1 בהרצה הראשונה, 2 בשניה וחמש בשלישית. אמבר קיבלה 4+3 ושאקירה המחבלת 2+8)

הרצה שלישית ???

ג´רי אתה בסדר ? על מה אתה מדבר ??? חוצמזה שלאחר יום אחד בלבד יש כבר 17 קולות בסקר ונראה שניקלבק הולכים לחטוף אותה קשות, ושצפויה כניסה די גבוהה לטרביס.

מצ"ב הסיכום באיחור של יום

אז כמו שכבר שמתם לב קיילי לא במקום הראשון, היא נפלה למקום השלישי מלווה בתיאוריות קונספירציה של חלק ממשתתפי הפורום. למעשה המאבק היה רק על המקום השני - בתחילת השבוע ולמעשה בסיכום ה-midweek נראה היה כאילו אמבר עומדת להיכנס למקום הראשון אבל בהרצה 2 שקירה עקפה את כולם בסיבוב והקרב התנהל בין אמבר, קיילי וניקלבק. אאליה עצמה ממשיכה לשרוד במצעד וזה די יפה ופרט שולי אך חשוב - השיר הותיק במצעד - 13 (!) שבועות במצעד, שורדת מהשבוע הראשון - מי אם לא - בריטני ספירס.. ובנימה אופטימית זו - שבוע מעולה שיהיה לכם.

אוקיי תנו לי להסביר את עצמי...

(ולילדים המתלהבים בפורום - אני מציע לכם לחכות ולראות מי תהיה מקום ראשון השבוע) בתחילה העלה הצפן הרצה מס´ 1 של ההצבעה (הקישור כאן) שבה היחיד שהצביע היה אני. לאחר מכן הוא העלה שוב הרצה מס´ 1 שבה לא הבצעתי כי חשבתי שזו אותה הצבעה ראשונה (קישור 2) ולאחר מכן הוא העלה את ההרצה השניה שהיא למעשה הרצה שלישית (קישור 3). משום מה צפן בחר שלא להחשיב את הקול שלי ואז ליצור מצב של תיקו בין אמבר וקיילי ולהכריע את הכף לטובת אמבר, הדמוקרטיה במיטבה.
קפיש?

KM-AIR

New member
השאלה הנשאלת היא:

אם באמת היה תיקו בין אמבר לבין שיר השנה של הפורום הזה עד כה, מדוע בחר צפניה להכריע לטובת אמבר, ועוד אחרי שכל החג התנוסס לו קישור כל כך יפה עם תמונתה של קיילי מעמוד השער...

shiri88

New member
נמאס!!!../images/Emo122.gif

דיי נמאס כבר משאקירה השיר יפה מאוד אבל כמה אפשר כבר לשמוע אותו ביום???????????????

sweetdreams

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא, רגע רגע, כאילו בואי ניקח את זה לאט שנייה! כרגע זה אחד השירים הרצים שאני הכי אוהבת, הוא פשוט כל כך משעשע. לא יודעת אם היא עושה את זה בכוונה, את הקטע הזה של הרחמים העצמיים, אני חושבת שלא, כי בקליפ היא ממש לא עושה את עצמה מסכנה. אבל לעומת זאת .... שורות כמו ביום שתלך אני אבכה נהר, או מזל שהחזה שלי כל כך קטן כדי שלא תתבלבל ותחשוב שהם הרים??? האאאא
??? מה כוונת המשורר פה???? שאקירה בסה"כ נראית לי בחורה חמודה לאללה, יש לה לוק מצויין, היא סקסית והיא יודעת להזיז את עצמה, והיא מפיחה חיים בשיר המקרטע הזה. בכלל לפי דעתי אפשר לוותר על השיר, הוא לא רלוונטי, זו היא שאנחנו מצביעים בעדה!

idan3k

New member
"למזלי השדיים שלי קטנים וצנועים כדי

שלא תבלבל אותם בהרים" המילים כ"כ נוגעות... כ"כ עמוקות... כ"כ כאילו היא לקחה את כל המילים שהיא מכירה באנגלית וחיברה אותם... אבל בכל זאת השיר יפה

KM-AIR

New member
עזבו אותה, מסכנה, היא לא מבינה

אנגלית- לכן היא לא ידעה מה היא שרה. שי איז אינוסנט!

alonbb

New member
כמו שאומרים...

המלודיה יותר חשובה מהמילים ויש הרבה מלודיה בשיר הזה...אני אמשיך להצביע לה כמו שאר העולם כי השיר הזה איכותי ומצליח

חייבים להודות

יש בשאקירה הזאת משהו. השיר מטומטם לחלוטין מבחינת מלל אבל בלי שום הסבר ,להבדיל מהרבה שירי פופ אחרים, הוא פשוט לא נמאס עליי.לא יודע למה,אבל ככה זה. חוץ מזה שהיא נראית טוב,אין מה להגיד. אני לא אתפלא אם היא תהיה בריטני(או יותר טוב- ג´ניפר לופז) חדשה.

למעלה