הפרדס מס´ 23 - מהפך !

../images/Emo124.gifהפרדס מס´ 23 - מהפך !

וואו ! איזה שבוע עבר עלינו – לאחר ספירת 80 קולות אני שמח להביא את תוצאות המצעד : 1.Eminem – Without Me 2. David Charvet – Leap Of Faith 3. Kylie Minogue – In Your Eyes 4. A-Ha – Forever Not Yours 5. Blue – Fly By 6. Holly Valance – Kiss Kiss 7. Liberty X – Just A Little 8. Sugababes – Freak Like Me עזבו את המצעד : הסיוט נגמר, לאחר 17 שבועות במצעד עוזבת אאליה את המצעד, אני רק רוצה להזכיר שבשיאה היא הגיעה רק למקום השני... שיר נוסף שעוזב הוא הקאבר של מרלין מנסון שהספיק לשהות כאן 3 שבועות ולא זכה אפילו להיכנס לחמישיה המובילה. סיכום המצעד : מאבק כזה עוד לא היה לנו, מאבק צמוד מאוד בין 4 שירים, לאחר ההרצה הראשונה היה לנו תיקו משולש ואת א-הא שפיגרו בקול אחרי השלישיה, בהרצה 2 הפער גדל ואמינם תפס מרחק מכולם, בשארית כוחותיו ניסה דיויד לשמור על מיקומו אבל בסופו של דבר לאחר שבועיים בראש המצעד הוא מפסיד בהפרש של קול אחד... הולי ואלאנס נכנסת מאכזב רק ל-6 וליברטי איקס החתיכים נכנסים עוד יותר מאכזב ל-7. הותיק במצעד : נו מי אתם חושבים שזה יהיה ? חוגגת כבר עכשיו 17 שבועות במצעד מתוכם, 11 בצמרת המצעד ואת כולם בתוך שלשות הגדולים - קיילי מינוג.. הפינה לשיפוטכם : ברוח המונדיאל שבא עלינו לטובה, אנסטסיה מביאה לנו את השיר הרשמי של האירוע, השיר השני החדש לבחירתכם הוא שיר הנושא מתוך ספיידרמן של צ´אד קרוגר הסולן של ניקלבק. בהצלחה לשניהם. צריך לנחש רק שלוש ! פתחנו השבוע במבצע – המנחש ראשון את שלושת הגדולים מקבל דיסק, השבוע לצערכם אף אחד לא הצליח לחזות את המהפך או את הסדר של השלשיה. אתם מזומנים לשרשר לכאן את הניחושים לשבוע הבא. תזכורת : ניתן להצביע למצעד פעמיים, הרצה 1 ממוצ"ש בחצות ועד יום רביעי בחצות והרצה 2 מיום רביעי בחצות ועד למוצ"ש. עכשיו תורכם, תצביעו, תשפיעו, תנחשו ואולי אפילו תזכו בדיסק

שמישהו כבר יגיד לאנסטסיה

שיש עוד סוגי חולצות בעולם הזה, ושתפסיק ללבוש חולצות בטן כל הזמן, כל הזמן- בכל קליפ וגם לפרסים של MTV. מאמי- אפילו בריטני מגוונת מידי פעם. לתשומת ליבך.

אני מבין שאף אחד לא רוצה לזכות

בדיסק ובגלל זה אף אחד לא מנחש את שלושת הגדולים ? מה קורה איתכם אנשים ???

howiefan

New member
אני אנסה

1. Eminem - Without Me 2. Kylie Minogue - In Your eyes 3. David Charvet - Leap Of Faith

n o a m 18

New member
דיסק חינם הנה אני בא

אני דוקא הולך על 1. קיילי 2. הירו (יש לי תחושה של כניסה גבוהה) 3. אמינם אני

למעלה