הפרק השבועי מתקרב
ל לירונר New member 10/9/03 #3 כבר בגיל כזה את פושעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif את לא שומעת את זה ממני, אבל בקאזה לא חסרים פרקים |תמים| ואם את מורידה את הפרק עם ג'ני מקארתי אז תגידי לי !!!
כבר בגיל כזה את פושעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif את לא שומעת את זה ממני, אבל בקאזה לא חסרים פרקים |תמים| ואם את מורידה את הפרק עם ג'ני מקארתי אז תגידי לי !!!
H h e n y New member 10/9/03 #4 אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פושעת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ומי זה לעזאזל ג'ני מקארתי
אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פושעת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ומי זה לעזאזל ג'ני מקארתי
ל לירונר New member 10/9/03 #5 מי *זאת* ג'ני ../images/Emo70.gif היא הבחורה היחידה שאני מוכן להכניס למיטה שלי. היא שיחקה את החבר של פינץ' שעבר ניתוח לשינוי מין...
מי *זאת* ג'ני ../images/Emo70.gif היא הבחורה היחידה שאני מוכן להכניס למיטה שלי. היא שיחקה את החבר של פינץ' שעבר ניתוח לשינוי מין...
H h e n y New member 10/9/03 #6 אההה לא ראיתי את הפרק הזה../images/Emo178.gif וחשבתי שגם את נינה אתה תהיה מוכן....
ל לירונר New member 11/9/03 #7 גם אני לא ראיתי את הפרק הזה... ונינה ( ) שייכת לסיימון... ודרך אגב - את ג'ני הכרתי כשהיא הנחתה את טקס פרסי הMTV במילנו, היא הצליחה לגרום להומו כמוני להוציא עליה את העיניים בלי סוף. בתמונה ששמתי היא עוד מכוערת (את התמונות שהיא מהממת בהן אני לא יכול לשים פה, כי אתם קטינים )
גם אני לא ראיתי את הפרק הזה... ונינה ( ) שייכת לסיימון... ודרך אגב - את ג'ני הכרתי כשהיא הנחתה את טקס פרסי הMTV במילנו, היא הצליחה לגרום להומו כמוני להוציא עליה את העיניים בלי סוף. בתמונה ששמתי היא עוד מכוערת (את התמונות שהיא מהממת בהן אני לא יכול לשים פה, כי אתם קטינים )