הצביעו ל...

eLiNoR39

New member
הכניסו את 30 סקנדז טו מארס ללהקת הרוק!!..

כל מי שאוהבת רוק--> אם אתם עדיין לא מכירים את 30 סקנדז טו מארס אז שווה לכם לשמוע שירים שלהם כי הם מעולים!!.. אני אוהבת אותם נורא ובמיוחד את הסולן שלהם שהוא חתיך לעלהבהה...

נעה 124

New member
../images/Emo124.gifתצביעו לקרן פלס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רוצים סיבה? יש לי 28 סיבות- 1. אביתר 2. אולי תרגיש 3. איתי 4. אלייך שר 5. אם אלה החיים 6. אם זאת האהבה שלך 7. בנות 8. בקרקס הזה 9. ואת 10. זאת שבמקומי 11. זמנים משוגעים 12. טיול לילי 13. יום אחרון 14. ילדה שהתבגרה 15. כל הציפורים 16. לרוץ לרוץ 17. לשם 18. מבול 19. נובמבר 20. עוד יום 21. על שפת הכנרת 22. רכבת באירופה 23. רצה הביתה 24. שוכחת אותך 25. שיהיה לנו בית 26. שלום לאמונות 27. שמעון השכן 28. תברח תשמעו את השירים האלה, או לפחות תקראו את המילים שלהם, ותבינו למה!!

מותק1212

New member
MCR../images/Emo47.gif

Fuck yeah!!! תצביעו ללהקה הכי מצליחה בעולם...רוצים שהם יבואו לארץ? {נו ברור
} אז תצביעו זה גם משפיע תאמינו או לא, זה נכון...

נעה 124

New member
ועוד משהו...

באותה הזדמנות, כשאתם נכנסים לראות את המילים, תסתכלו בצד שמאל למעלה... אתם יודעים למי צריך להצביע שם, נכון
(אהמ.קרן.אהמ)

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo45.gif ותצביעו למקפליי!!!!

בפופ חחח להקה באמת מדהימה למי שלא מכיר ואני לא מבינה איך כי 1) הם מדהימים ו-2) אני חפרתי עליהם פה! אז בשביל להפסיק את החפירות שלי בבקשה תגידו לי שתצביעו להם!!!@! תראו איזה פושפושים מדהימים הם!!!
(קליפ ישן ) http://www.youtube.com/watch?v=c4hh5bXfKVA&mode=related&search=

דניתיי16

New member
ג'ראד לאטווווו

אחח.. לאנוס אותו.. הם להקה טובה אבל הם קצת וואנביז רוקיסטים.. חוצמזה הם סבבה לגמרי.. בכיף היתי מצביעה להם אם גרין דיי לא היו במצעד.. אבל הם כן

למעלה