הצגת צוות תקשורת

../images/Emo124.gif הצגת צוות תקשורת ../images/Emo124.gif

רציתי לשתף את כולכם בהרכב צוות התקשורת כמובן שההרכב הוא נכון להיום ולפי כמות הפונים לסייע מקצועית הרי הרשימה כאן חסרה ומראש סליחה אם פספסתי מישהו (ישר מסר חריף אלי ואני מתקן) השמות הם הכינויים המוכרים מהפורום ליאור של חנה - ראש הצוות - אחראי על אינטגרציית פנים וחוץ רוני של איתי - עיתונות כתובה ועריכת טקסטים מרב של ערן - עיתונות כתובה bambi123 - רדיו וטלוויזיה neta2 - טלוויזיה איזורית ואיסוף פרסומים יעליק27 - תוכניות "מאזינים מדברים" רחל5 - תקשורת במגזר הדתי נועם@בת - קשרים בקהילת האינטרנט bapi - עיצוב גרפי מריםXX - עריכת טקסטים מיכל ק-ש - פרסום עינת של רונן - עיצוב גרפי הוג - אתר אינטרנט סביון1 - אתר אינטרנט דובה קטנה - מאגרי נתונים : מתראיינים וגופי תקשורת כמו שניתן לראות הצוות גדול ומגוון ולהערכתי קיפחתי לא מעט שלא הזכרתי אותם מי שלאור מה שסיפרתי חושב שיכול לתרום בתחום - אנא פנה אלי או אל מי מהרלוונטיים במסר קל לראות שישנם נושאים לא מכוסים - גם בהקשר לכך מוזמנים לפנות אלי במסרים: הן עם רעיונות והן עם שיבוץ או קשר לגורמים מתאימים

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

נועם@בת

New member
שיווו, עינת של רונן ../images/Emo24.gif

עכשיו באמת לא נוכל להגיד שביבי עושה לנו רק רע, תראו את מי רואים בזכותו
. בדיוק פתחתי הכנתי תיקיה חדשה לכל מסמכי הטיפולים כי הישנה התפרקה, אבל מדבקת החלזון כבר התמזגה עם התיקיה הישנה ואני לא יכולה להעביר אותה. אז חשבתי עליך עינת וגם על איך התקדם החלזון שלך מאז לאט ובטוח
. שנמה טובה לך יקירתי נועם

וואלה נועם את מתכוונת לדי עינת של ר

ונן זאת עם התאומים? כאילו דה באמת אז באמת לא שמתי לב שהיא ברשימה ואני מחפשת על מי את מדברת ואז עברתי שוב וראיתי אותה באמת לאן נעלמת עינתי וכל הכבוד שחזרת אלינו את חייבת לי

אין כמו החילזון לעודד את רוחנו

אצלנו הוא היה על הדלת בגבעתיים, וכשעברנו (בהריון) לצורן, הוא איתי תמיד ביומן... וגם את עינתי, ותודה על ההתגיסות אסנת

נועם@בת

New member
הוג/סביון1

תפוז הקצו לנו שטח איחסון להקמת האתר. אם אתן מטפלות בזה- שלחו לי מסר ואעביר לכן את הפרטים. נועם

צדק ../images/Emo88.gif ייעשה וייראה

ידעתי שאשמיט ולא סתם אשמיט אלא אשמיט את מי שאינו ראוי להשמטה (וכולם ראויים לציון תרומתם ועזרתם) עמית@ - עתונות וגרפיקה

חן123

New member
בל נשמיט-כל הכבוד לעמית!

כל הכבוד יקירתי על המלאכה הברוכה שאת עושה. (את רואה-זכית מההפקר, קיבלת ברכה אישית).

../images/Emo62.gif מצטרפת נוספת לצוות ../images/Emo62.gif

ברוכה הבאה לצוות לשרה (סוזי) אשר תרכז את הקשר לעיתונות בשפה האנגלית ובשפה הרוסית

../images/Emo35.gif דרושים - איש קשר למגזר הערבי

מחפש איש קשר לעתונות בשפה הערבית אשמח לגולשים מהמגזר הערבי עצמו ו/או בקיאים בשפה נוצר עד כה קשר לעיתון חשוב אחד - ישנם עוד מספר עיתונים חשובים נא לפנות אלי במסר

יובל@

New member
המגזר הערבי

לפני שבוע העברתי למשה טלפון של מישהיא מהמגזר הערבי, אני חושבת שהוא דיבר איתה. אפשר לפנות אליה גם בנושא הזה ואני בטוחה שהיא תוכל לעזור. תיבדוק עם משה.

bapi

New member
../images/Emo124.gif קריאה אחרונה

לכל הגרפיקאים והמעצבים היום ב 21:00 במושב עטרות נקיים מפגש כדי לגבש את התדמית הייצוגית שלנו. כפי שכבר ביקשתי - אם מישהו הכין סקיצות ללוגו ואל מגיע למפגש שישלח אלי בבקשה למייל!!! תודה.

למעלה