הצילוווווו

Tami661

New member
../images/Emo124.gifהצילוווווו../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

קודם כל... להירגע... למי שהנושא "בליבו" (עוד אדרש להחתים על דיסקליימר בעקבות ההודעות שלי
) ועכשיו מחדש:
הצילווווווווווו
אני בהייהייהייהייהייהייהייייי וזה לא עובר לי
בד"צית... את בטוחה שה-
שנתת לי היו בסה"כ BCAA? בטוחה במאת האחוזים?
מה לא?
לא בטוחה או לא BCAA?
ותגידי... אם כבר אני עדיין תחת השפעה... נראה לך שהערבי 'תאושש כבר? ואת מתוקתי?... סיימת לנגב את כל החלקים שלך? נגבי טוב... ביום שני שידור חוזר
וביום רביעי? עוד אחד... והפולניות? סיימו כבר את תשבץ ההגיון או שהן צריכות הגיון בשביל זה? חחחחח... פוסי? איך את? לא בהלם אני מקווה... ואת זוכרת שחתמת על כתב ויתור תביעות כשנכנס הביתה, נכון? מה גם שהאי-שפיות היא זמנית, זה יעבור לך עד הפעם הבאה
אדמונית? לנצח? מותקקקקקקק... לפי מה שראיתי, הצבע שלך ועוד מעל שעה אחרי אימון... תוכלי לשנות את הניק ל"אדומית לנצח"
ג'קי? נכון שהתרגשת אתמול? תגיד ת'אמת... פעם ראשונה נפגשת איתנו כמדריך עד היום היית "סתם אחד"
סתאאאאאאאאאםםם!!! (אתה יודע שסתאאםם... אבל בכל זאת... רשמתי, ליתר בטחון
) יאללה... שפכתי ואני עדיין בהיי-היי-היי-היי (שמתם לב... נהיו לי מקפים בהיי. זה מעיד על שיפור או על התדרדרות?
)
בוקר טוב לכוווווווווולם

אופססססססססססיייי ../images/Emo12.gif

זוכרת ת'צבע של הכדורים שנתתי לך?
לא, פשוט כי, היה חושך ולא שמתי
ודי כבר אני לא עומדת בזה... עוד תחרות?
די... כבר קרעת מספיק את הערפי ואותי...

shiri 80

New member
את מגדילה את הפערים

עכשיו לקח לך חמישים ומשהו דקות להיזכר מה רצית להוסיף להודעה ... אין איזה כדורי טוני במחסן שלך?

shiri 80

New member
תגידי ... את בסדר?

לא כי מכאן זה לא נראה ככה לא יודעת מה היה בתשבץ היגיון הזה , ללמשל השר הסנובי לא יוצא לי מהראש ... יום טוב

Tami661

New member
הטבעות!!!...

הטבעות... סנוב? טבע של אדם? שר הטבעות? טוב... ניסיתי! וקחי בחשבון שאני אחרי שיעור מדרגה ורק קפצתי להכין לי
שילווה אותי ליפו...
את יודע איך להשיג אותי, נכון?

P u s s i c a t

New member
הלם מוחלט ../images/Emo88.gif

עוגת החלבה סופנית
עוגת הדלעת - תרשמי פטנט
מדהימה
הקפה... שתהיי לי בריאה. השתנתי סוכר כשחזרתי הביתה
היה כיף ענק
במיוחד הקטע של התשבצים ה-XT כמו שהזהירו - משעמם רצח. אבל הרבה פחות קשה ממה שחשבתי שיהיה. ועדיין... משעמםםםםםם חוץ מהחברה ששעשעה אותי בקולות שבקעו מהגרונות
(לא מבינה איך ההוא שטוען שהוא קשת מסוגל לעמוד בשגרה כזו כל כך הרבה זמן... הקשתית הזו חייבת גיוון) היה ענק. מחכה לפ'ם הבאה

ההוא שטוען שהוא קשת...

אוהב לגוון את הדברים המגוונים בחיים! אין לו צורך לגוון את הדברים המונוטוניים בחיים! אוכל כל יום לחם כבר שנים שותה כל יום קפה ואותו קפה כבר שנים נושם כל כמה שניות את אותה נשימה שוב ושוב כבר שנים רץ את אותם קילומטרים שוב ושוב ושוב מדווש את אותם דיוושים שוב ושוב ושוב אבל מעבר.. סייקלינג מבחינתי הוא עבודת סיבולת עבודת סיבולת יש בה משום מונוטוניות הגיוון בראש! אבל מעבר לכך יש הרבה ניואנסים קטנים של קצב משתנה וכאלו שגם אם הם לא ויזואליים מהצד הם משנים מגוונים ומוציאים משיגרה אני יודע שמהצד רק עבודת אינטרוואלים נראית מגוונת בבירור אבל לא כך חוץ מזה שעובדה שמעת לעת אני אצל בועז זה גיוון משמעותי עבורי אני בא לשם למרות שאני מנוי מולטי של הולמס שהולך לכמה מכוני (אני מעדיף מועדוני..) הולמס כל שבוע וזה כדי לגוון את האויר את האוירה ואת האוירנות חוץ מזה שאקסטרים מונוטוני הוא אחד התחביבים שלי אישית כשרכבתי אנדורו כולם היו מנסים כל שבוע מסלול חדש בעת שאני הייתי עושה חצי שנה אותו מסלול שוב ושוב ושוב עשר פעמים כל שישי כי הייתי רואה בזה אימון סיבולת נטו והייתי אוהב להתאהב במסלול ולהכיר בו כל אבן ופרח ולהתמקצע בו איש משעמם אגב גם בים גולש שוב ושוב הלוך וחזור באותה זוית באותו חוף באותו יום בשבוע גם פורמולה אחת... חולה על זה כבר שנים... סיבוב ועוד סיבוב ועוד סיבוב והמסלולים שחוזרים על עצמם... שוב ושוב כל שנה... חולה על זה... רות עד כאן?... וזה בסדר אני יודע שאת רוצה לסנן שאלה על עוד כמה נושאים שלא נגעתי בהם...

KESSEM10

New member
אותי מעניין משו....

בעניין הגיוון וחוסר הגיוון טוב...רק אם בא לך....

P u s s i c a t

New member
Nah

החתולה לא שואלת דברים ברורים
ולגבי המונוטוניות - זה ממש לא אותו הדבר. בחוץ - גם אותו חוף - בכל פעם אתה רואה נודה אחרת באופק. בריצה - אתה לא רץ על מסילה מול מראה באנדורו בכלל - הפרח שאתה רואה בדקה הראשונה זה לא הסלע שאתה רואה 5 דק' אח"כ. נראה לי שמה שהפריע לי הכי הרבה זה שדיוושתי מול עצמי במראה (פעם ראשונה אגב...) לא היה אף אחד מולי - ואף אחד לא דיבר ברקע. ולגבי השאר - אני שונה ממך לחלוטין מחליפה לחם, מחליפה קפה. יש לי את האהובים עליי אבל גם אליהם טוב להתגעגע מדי פעם. נשימה אתה לא נושם אותה אחת כי האויר משתנה (ולאו דווקא אחרי חמין בספין של שבת) גם דירות מחליפה. גם לבוש. הכל חוץ מגברים... אולי כי כל הגברים אותו הדבר?
צוחקת. החתולה כנראה חריגה. אצלה שגרע זה רע. ולעניין הספין של אתמול? גם מסך עם קרטונס מול העיניים היה עוזר. רק לא חושך מול אותה נקודה במראה שהיא אני.... וכמה אפשר להסתכל על האני במראה?
(ולא. אין לזה קשר למגלומניה שלי שגרמה לזה שאין כמעט פינה בבית שלי בלי מראות...
) אבל אתה... נו. מודה. להסתכל ימינה בהחלט שבר לי את השעמום. לראות אותך, את הבד"צית ואת הכתומה... היה שווה הכל

תודה נשמה...

ווידוי... אצלי המוח עובד שעות נוספות אני אלוף בפנטזיות ספורט מונוטוני מפנה מקום לפנטז והפינטוז אצלי בזמן ספורט הוא לא על מה שאתם חושבות לא לא הפינטוז אצלי בספורט הוא על ספורט על קטע תחרותי כשרצתי ובעיקר כשהתחרתי בריצה הייתי מדמיין תצמי באליפות העולם או בגמר של האולימפיאדה עם מעודדים ומצלמות וימבה אדרנלין שזה מביא לך כשרכבתי ובודאי כשהתחרתי באופנועים דמיינתי תצמי במירוץ במסגרת אליפות העולם באנדורו כשמסוקי יורוספורט עם מצלמות חגים לי מעל לראש ומצלמים כל תנועה שלי שמשודרת בשידור חי לכל העולם כשאני בספינינג יש חושך... אךךךךךךך החושך... אך אך אך אךךךךךךךךךך החושך הכל כך אהוב עלי... אני עוצם עיניים (היתרון הענק בספינינג) ומפנטז שאני במרוץ אנדורו במסלול שאני מכיר על בוריו וממש מדמיין כל מדרגת סלע כל קפיצה כל מתחרה לידי או במרוץ ריצה לקראת סיום עם קהל וכו... זה מזריק לי אדרנלין הישר למוח משכיח כאבים מעודד מוטיבציה ומביא אותי לשיאים כקשת אני משתדל מאד להגשים את כל הפנטזיות להתחרות בריצה התחרתי והיתה תקופה ארוכה שהתחרתי בכל מירוץ 10,000 ומעלה בארץ להתחרות באופנועי שטח התחרתי לצד העובדה שתקופה לקחתי חלק פעיל בהובלת העף ובעיקר בהפקת וארגון תחרויות וליגת אנדורו כולל תחרויות בקנה מידה של אירופה הגדולה אז נכון שירלי ופמלה עוד ממתינות גם יומן יבוא...

למעלה