האקווריום לא קטנטן.
יש שאומרים לי שהוא 50 ליטר,ו-60 ליטר,אמרו לשירלי(שיש לה אקווריום בול כמו שליאבל אני לא יודעת למדוד אקווריום פנורמי אז זרקתי השערה... פילטר חלש לא מנקה את האקווריום,היה לי פילטר חלש,אפילו שכל שבוע החלפתי להם כמעט חצי אקווריום,תוך 3 שבועות המים ניהיו אפורים ירוקים כאלה,מסריחים ומגעילים,הפילטר עבד,אבל לא ניקה(אני אתן אותו לדג קרב שיהיה לאח שלי)ובכלל-אי אפשר לעשות שאם אני קונה אקווריום למשל של 100 ליטר,בכזאת בומבה יהיו רק 2 דגים!זה ממש לא ככה!אני מכירה מלא ילדים(חלקם בפורום כאן!)שגידלו דגי זהב בכמות יותר גדולה,ובאקווריום יותר קטן והם חיו להם שנים שמחים ומאושרים!אני לא חושבת שהם מודדים את גודל האקווריום בליטרים,וזה לא שיש להם מחיצות באקווריום שכל אחד מקבל 3 ליטר...הם כולם ב-50,60(לא יודעת בדיוק)ליטר. ואני לא מצופפת אותם יותר מידי,כשאני אצלם אותם ואשלח תמונה אתם תראו שממש לא צפוף להם,הם משתוללים חופרים לעצמם בחצץ,(גם בחלזונות)אז אל תראו אותי כזאת מתעללת! כי זה שלא בא לי על דגים טרופיים זה לא אומר שאני עושה רע לדגי זהב,פעם קודמת,הבאתי דגה חולה מהחנות כדי לטפל בה,וטיפלתי בה והבריאה,ומתה בסטרס שכולם לקו בו,אבל קניתי תרופה נגד סטרס תוצרת גרמניה.