הצעות

eris1515

New member
../images/Emo124.gifהצעות../images/Emo124.gif

ראיתי לא מזמן תוכנית שקוראים לה "מלאכים קטנים"...[למי שלא יודע,זה תוכנית על ילדים-אחים שלא מסתדרים בניהם בשיט! רבים מכות,
מקללים אחת את השני,
מתיחסים בזלזול לאחים
ופשוט עושים את המוות להורים!!
]
החלטתי לפתוח שרשור של הצעות,פשוט תציעו הצעות... איך אפשר לגרום לאחים האלו להסתדר ולא לריב...
אני יתן דוגמא:
למשל אפשר להכין להם טבלה כזאת עם ימי השבוע וכל יום פשוט אם הילד מתנהג יפה,עוזר בבית,ולא רב עם אחיו פשוט לשים לו מדבקה ליד אותו יום... ואם כל השבוע הוא מתנהג יפה הוא מקבל הפתעה...
מה אתם אומרים?! השרשור הזה רלוונטי?
אם כן אז יאללה ה-צ-ע-ו-ת

בוודאי שרלבנטי../images/Emo70.gif- כל הכבוד!!!

אפשר ליצור יותר מפגשים משפחתיים ולמצוא פעילות משותפת שכולם אוהבים או יתפשרו עליה, אפשר באולינג, לעשות ספורט כלשהו ביחד וכו' שיקשר ביניהם. אפשר לעשות מפגשים משפחתיים פעם בשבוע, שבהם מספרים על השבוע שהיה ומה מתוכנן לשבוע הבא, לכל ילד/אח יש מקום בשיחה, מדברים על דברים שהפריעו בתוך המשפחה ומלבנים את הדברים במילים.

טוב הנה כמה הצעות שעלו לי לראש

1. לקחת אותם להרבה טיולים ביחד ולגרום להם להזדקק אחד לשני, להעזר אחד בשני כשמטפסים או יורדים מסלעים, לאתגר אותם בטיול ולתת להם לעזור אחד לשני והם ילמדו שהם יכולים לעזור ולא רק לריב. 2. לנסות לשחק איתם משחקי קבוצה נגד קבוצה כשכל האחים בקבוצה אחת וההורים בקבוצה שניה, לגבש אותם יותר. הם יראו שבלי משחק צוות הם לא יוכלו לנצח. 3. לעשות קופה קטנה של כסף, מתנות או ממתקים בהתאם לגיל וכל פעם שהם יריבו להוציא משם סכום מסוים או כמות מסויימת ובסוף השבוע הם יקבלו את כל הקופה ככה ככל שהם יריבו פחות הכמות שיקבלו תגדל . 4. על כל שבוע שהם לא יריבו הם יקבלו בילוי משפחתי משותף לבחירתם.

הנה עוד אחד שעלה לי לראש

אם אח אחד חזק במקצוע מסויים בבית ספר לתת לו לעזור לאחים האחרים בשיעורי הבית.

למעלה