הקורבן..

«Pink Girl»

New member
../images/Emo124.gif הקורבן..../images/Emo121.gif

ממ טוב, בתניים עוד לא שיתפתם פעולה, אני פשוט אפתיע אתכם..
מקווה שתאהבו את הפינה הזו, ושהיא תחייה קצת את הפורום.. הקורבן להיום...
שיר- dilan angel
שיר,הנה כמה שאלות אלייך לפני שתעני לאחרים: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של נו דאוט: שיר אהוב של גוון: אלבום אהוב של נו דאוט: סרט אהוב: ספר אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: והינה רשימת המתארחים הבאים: (כן, נידבתי אתכם
-) סתם..רשמתי את מי שזכרתי, אני אשמח אם תודיעו לי אם גם אתם רוצים ולא רשמתי אתכם במקרה..(סורי, אני לא מכירה כאן את כולם..) שיר ((dilan angel))
עמית (( I A m i t I )) - ((NoWords)) לין- ((סקייטר גירל)) -((tishbiman )) ספיר (( Grey Faerie )) שירי (אני)
((«Pink Girl»)) יאללה, שאלו את שיר כלל מה שעולה לכם בראש..
שווה נעיצה, לא? מקווה שתהנו..=] שירי.

dilan angel

New member
../images/Emo9.gifעונה..../images/Emo110.gif

אני מקווה שהדבר הזה יעוןרר את הפורום...כי יש לי לשאול גם אתכם כמה דברים
שיר אהוב של נו דאוט: הכי הכי הכי- NEW שיר אהוב של גוון: באבל פופ, וד'ה ריל ט'ינג אלבום אהוב של נו דאוט: קשה, אני מתלבטת בין ריטורן לבין 'ד'ה בייקון סטריט קולקשיין' של 92' סרט אהוב: אבודות והוזות ספר אהוב:
לא קוראת,ולא מתביישת בזה שחקן אהוב: קיאנו ריבס|#@$#@%^%@!~!
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי וג'סיקה אלבה..תמיד.. זמר אהוב: הסולן שלססיטם, הוא פשוט מיוחד לא יעזור.. זמרת אהובה: קלי קלרקסון כרגע
זה משתנה כל הזמן..
לילה טוב

NoWords

New member
כמה שאלות לשיר ../images/Emo123.gif

1. מה המצב? 2. מתי המבחן הבא שלך? 3. באיזה מקצוע הוא? 4. אה טוב, שיהיה לך בהצלחה:] 5. נכון ששאלות בצפר זה הכי משעמם? 6. אוקיי, אז.. מה בא לך לעשות אבל את לא יכולה? [Go Wild] 7. את אוהבת את החורף? 8. מה יותר שווה בחורף - שוקו חם או מרק? 9. יש לך מישהו על הכוונת בימים משעממים אילו? 10. מה הדיסק האחרון שקנית, אם בכלל?
11. איזה שיר את שומעת עכשיו? 12. שיר שרה שיר שמח, שיר שמח שרה שיר. מישהו שר לך את זה פעם? 13. כמה זמן את כבר מנהלת את הפורום? 14. שמעת שכריסטינה התחתנה השבוע?
Great! Have fun. שיהיה לך סופ"ש מהנה!

dilan angel

New member
../images/Emo99.gifנעמה../images/Emo110.gif

1. מה המצב? הכל מעולה:] 2. מתי המבחן הבא שלך? ת'אמת אין לי מושג..יש לי שבוע כזה בלי מבחנים..מתמטיקה הזונה אמרה שהיא תעשה בוחן פתע באחד מהשיעורים (מה שהופך אותו כבר ללא פתע) 3. באיזה מקצוע הוא? מתמטיקה
4. אה טוב, שיהיה לך בהצלחה:] תודה:] 5. נכון ששאלות בצפר זה הכי משעמם? הכי הכי הכי 6. אוקיי, אז.. מה בא לך לעשות אבל את לא יכולה? חח המון דברים, אבל קצת אישי:] 7. את אוהבת את החורף? מאוד. אין כמו החורף
8. מה יותר שווה בחורף - שוקו חם או מרק? ברור ששוקו
9. יש לך מישהו על הכוונת בימים משעממים אילו? כן
10. מה הדיסק האחרון שקנית, אם בכלל? חח קניתי נעמה, תתפלאי אני רק רונה כבר משהו כמו חצי שנה (תתגאי בי
) קניתי בדיוטי פרי את החדש של קלי קלארקסון..והתמכרתי. 11. איזה שיר את שומעת עכשיו? 'אדיקטד' של קלי קלארקסון 12. שיר שרה שיר שמח, שיר שמח שרה שיר. מישהו שר לך את זה פעם? חח לא:] 13. כמה זמן את כבר מנהלת את הפורום? בפובאר זה יהיה שנתיים:] 14. שמעת שכריסטינה התחתנה השבוע? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
וואו מזל טוב!!

NoWords

New member
*מתגאה בשיר* ../images/Emo45.gif

והנה תמונה מהחתונה איך ידעתי שלא ידעת
זו הייתה חתונה חצי יהודית כזו ג'ורדן לבש כיפה וטלית והייתה חופה!
כמה שווה אה? הממ ואם את רשומה לכריסטינה מולטימדיה: http://www.christinamultimedia.com/picturearchive/index.php?catID=39&subcatID=7520 1. מה השיר האהוב עלייך מהדיסק של קלי? 2. מה דעתך על כריסטינה בחתונה? אהבת את איך שהיא נראתה? 3. כמה את מדרגת את הדיסק של קלי מ1 עד 10? (כלומר אם שווה לי להשיג אותו
) 4. איזה דיסקים נוספים קנית בחצי שנה האחרונה? 5. מה את מקווה שיקרה השבוע?

dilan angel

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

1איזה חתונה מהממת!! עכשיו הילדים שלה יהיו חצי יהודיים איזה מגניב
. מה השיר האהוב עלייך מהדיסק של קלי? וואו שלאה קשה אממ ADDICTED 2. מה דעתך על כריסטינה בחתונה? אהבת את איך שהיא נראתה? היא נראית מדהים לדעתי..ממש כלה יפה
3. כמה את מדרגת את הדיסק של קלי מ1 עד 10? 1000000000000 4. איזה דיסקים נוספים קנית בחצי שנה האחרונה? גרין דיי-אמריקן אדיוט היהודים- פחד מוות פו פייטרס- אין יור הונור סינרגיה- צועקים על אהבה היהודים- אנפלגד קלי קלרקסון- ברייקאווי.. הכל מקורי
*גאה*

NoWords

New member
אה ולמארגנת המשחק

שירי כתוב שם.
טוב אז שירי, לי קוראים נעמה:]

I A m i t I

New member
כמה שאלות =)

שלום שיר!
מה הכי בא לך לאכול עכשיו?
מה את רוצה להיות שתיהי גדולה??
מה החלום שלך?
את אוהבת קרמבו?
מה את הכי אוהבת בביצת הפתעה את הביצה או את ההפתעה? (=
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה?
אם פתאום גוון תכנס אליך הביתה מה הדבר הראשון שתעשי??
כמה אהבות גדולות היו לך?
מה הדבר שיכול הכי להטריף אותך בעולם?
בובספוג - מפגררר / מלךךך!
תפתחי את החלון בחדר
תוציאי את הראש
מה את רואה?
איזה סדרות קבועות את רואה?
איזה עיתון את הכי אוהבת לקרוא?
איזה חיה היית בגלגול הקודם?
איזה חיה את הכי אוהבת? איזה שונאת?
איזה משפט את אומרת הכי הרבה פעמים ביום?
אם היית יכולה להראות כמו מישהי מפורסמת מי היית בוחרת?
איזה שאלה את הכי פוחדת שישאלו אותך?
אם אמרת - תעני עלייה!
זהוו !!

dilan angel

New member
.....:]../images/Emo110.gif

שלום שיר! שלום עמית! מה הכי בא לך לאכול עכשיו? גלידה
מה את רוצה להיות שתיהי גדולה?? מאושרת
מה החלום שלך? יש המון המון את אוהבת קרמבו? מאוד:] מה את הכי אוהבת בביצת הפתעה את הביצה או את ההפתעה? את השוקולד ברור
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה? מדליקה גלגל"צ אם פתאום גוון תכנס אליך הביתה מה הדבר הראשון שתעשי?? אחבק אותה הכי חזק שאני יכולה, אני בטוח אבכה מאושר כמה אהבות גדולות היו לך? 4 גדולות גדולות מה הדבר שיכול הכי להטריף אותך בעולם? מתנשאים בובספוג - מפגררר / מלךךך! מלךךךך
תפתחי את החלון בחדר תוציאי את הראש מה את רואה? כנים בוכרים
איזה סדרות קבועות את רואה? אני בקוןשי רןאה טלויזיה בזמן האחרון איזה עיתון את הכי אוהבת לקרוא? בלייזר, זה מעניין איזה חיה היית בגלגול הקודם? בטוח איזה חרק מעאפן איזה משפט את אומרת הכי הרבה פעמים ביום? אין משהו ספציפי.. אם היית יכולה להראות כמו מישהי מפורסמת מי היית בוחרת? ג'סיקה אלבה ללא ספק..מלכה.. איזה שאלה את הכי פוחדת שישאלו אותך? אין אחת כזאת האמת.. אם אמרת - תעני עלייה

שיר../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

האם את מגדירה את עצמך כבנאדם אובססיבי
מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה
האם יש לך תחביב או משהו שאת עושה קבוע כול שבוע או כמה פעמים בשבוע
מה המקצוע שהכי מתאים לך לדעתך או ע''פ חברים שלך
אם יש משהו שהיית משנה בעצמך,מה הוא?[
כשאת מבשלת צריך להזמין אמבולנס\מכבי אש או חברים לארוחה
יש לך חיות בבית
האם את ואחים שלך[אם יש לך] מסתדרים
מה התוכנית האהובה עלייך
שאין מצב שתפספסי
מה המקצוע האהוב עלייך
[כימיה לא?XD]
יש מישהו או מישהי שאת מדברת איתו\איתה הרבה פעמים ביום ובשבוע
מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך
מה המאכל שאת הכי שונאת
יש מאכל מסויים ששמעת עליו ואת מעוניינת לאכול
מה הסרט דיסני האהוב עלייך
מיהו השחקן האהוב עלייך ולמה
איזה סרט גרם לך ל"התאהב" בשחקן הזה
איזו שחקנית היא האהובה עלייך ולמה
ואיזה סרט גרם לך להתאהב בשחקנית הזו
אם היו מציעים לך להקליט שיר על איזה סיגנון היית הולכת

dilan angel

New member
..לינוש..../images/Emo110.gif

האם את מגדירה את עצמך כבנאדם אובססיבי: כן ועוד איך.. מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר: מדליקה מוזיקה, בעיקר גלגל"צ מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה: שמה כרית על הראש, ככה אני ישנה, הפוך.. האם יש לך תחביב או משהו שאת עושה קבוע כול שבוע או כמה פעמים בשבוע: שיעור גיטרה מה המקצוע שהכי מתאים לך לדעתך או ע''פ חברים שלך: אממ באמת שאין לי תשובה על זה:] אם יש משהו שהיית משנה בעצמך,מה הוא? חח מה לא? אממ אני עוזבת שניה חיצוניות בצד, כי על זה אין על מה לדבר, אבל הייתי משנה בעצמי את הקטע שכל דבר אני לוקחת קשה, במיוחד באהבה.. כשאת מבשלת צריך להזמין אמבולנס\מכבי אש או חברים לארוחה: צריך להביא לי צל"ש:] יש לך חיות בבית: כן,,כלב שקסי
האם את ואחים שלך[אם יש לך] מסתדרים: עם אחי התיאום בעיקר..כן מה התוכנית האהובה עלייךשאין מצב שתפספסי: אין כזאת עכשיו.. מה המקצוע האהוב עלייך[כימיה לא?XD]: חחחחחחחח לא איכ כימיה..אממ אני אוהבת היסטוריה כי זה רק חפירות, ואז אני יכולה לפתח את היכולות שלי בציור, ואני ממש רצינית יש מישהו או מישהי שמדברת איתו\איתה הרבה פעמים ביום ובשבוע: כן, יש כמה ת'אמת מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך: יש כמה..לא אחד/ת..שמות לאמשנה:] מה המאכל שאת הכי שונאת: אמממממממממ וואלה אין כזה חחח *שמנה* יש מאכל מסויים ששמעת עליו ואת מעוניינת לאכול: ניסית כבר הכל... מה הסרט דיסני האהוב עלייך: פוקהונטס%$#^^%#&$##@^*
מיהו השחקן האהוב עלייך ולמהאיזה סרט גרם לך ל"התאהב" בשחקן הזה: אממ טוב זה ישמע מוזר אבל שום שחקן לא גרם לי להתאהב בו, אפחד לא באמת עשה לי את זה *חשה*
יותר התאהבתי בשחקניות האמת..(ולא זה לא בקטע) איזו שחקנית היא האהובה עלייך ולמהואיזה סרט גרם לך להתאהב בשחקנית הזו: ג'סיקה אלבה ואנג'לינה ג'ולי , תמיד תמיד.. אם היו מציעים לך להקליט שיר על איזה סיגנון היית הולכת: רוק, לא כבד..

יאאא../images/Emo99.gifשיר אהבתי ת'תשובות שלך!

פוקהונטס!כולם אומרים לי שאני דומה לה
"לין=פוקהונטס במטר וחצי" ככה ידיד שלי קורא לי
גמני ישר פותחת גלגל''צ על הבוקר
הכי אהבתי ת'תשובה הזו
: אם יש משהו שהיית משנה בעצמך,מה הוא? חח מה לא? אממ אני עוזבת שניה חיצוניות בצד, כי על זה אין על מה לדבר, אבל הייתי משנה בעצמי את הקטע שכל דבר אני לוקחת קשה, במיוחד באהבה.. כ''כ אני

dilan angel

New member
ראיתי אותו$@$!%../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

וסקעת הופיע שם עוד בתקופה שלא הכירו אותו אויי ואני זוכרת שכל הבנות צרחו שהוא תמיד נכנס כזה שווווווווווה%$$#@%%$#^
מחזמר מדהים!!

גם אני../images/Emo2.gifפעמיים../images/Emo2.gif@$^

פאק אנחנו באמת אחיות בדם
יש לך מושג כמה אני סוגדת למחזמר הזה? מכורה אליו קשות...או לפחות הייתי ומאז הקיץ כבר פחות

למעלה