הקורבן..

«Pink Girl»

New member
../images/Emo124.gif הקורבן..../images/Emo121.gif

בפעם שעברה התארח כאן
עמית
..מקווה שנהינת.. הקורבן להיום הוא..
נעמה- NoWords
נעמה,הנה כמה שאלות אלייך לפני שתעני לאחרים: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של נו דאוט: שיר אהוב של גוון: אלבום אהוב של נו דאוט: סרט אהוב: ספר אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: והינה רשימת המתארחים הבאים:
שיר- ((dilan angel))
עמית (( I A m i t I))
נעמה((NoWords)) לין- ((סקייטר גירל)) -((tishbiman )) ספיר (( Grey Faerie )) שירי (אני) ((«Pink Girl»)) יאללה, שאלו את נעמה כלל מה שעולה לכם בראש.. מקווה שתהנו..=] שירי.

NoWords

New member
there you go ../images/Emo27.gif

גיל: 16 וכמה חודשים:] מקום מגורים: הממ ראשון שיר אהוב של נו דאוט: ג'סט א גירל, דונט דפיק, היי יו.. יש כמה וכמה שיר אהוב של גוון: הממ באבל פופ אלקטריק אלבום אהוב של נו דאוט: יש לי רק שניים, אפשר להגיד שאת האוסף? D: סרט אהוב: יש יותר מדי, הסרט הראשון שעלה לי לראש - שלושעשרה ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה אחלה ספר שחקן אהוב: ג'וני דפ, וין דיזל, בן מקנזי, הית' לדג'ר, בראד פיט.. והרשימה נמשכת שחקנית אהובה: נטלי פורטמן, ג'ניפר אניסטון.. זמר אהוב: אני לא ממש בקטע של זמרים. זמרת אהובה: ה-מ-ו-ן.

I A m i t I

New member
---->>>---->>>---->>>---->>>

היי נעמה! (חלק מהשאלות לקחתי מהשאלות לשיר..) 1) מה הפאדיחה הכי נוראית שקרתה לך?
2) האם את קוראת ספרים?
3) האם את רואה הרבה טלוויזיה?.. יש סדרות קבועות?..
4) מנגנת?..
5) מתיי התחלת לאהוב את נו דאוט?..
6) בעקבות מה? 7) מה את עושה שאת קמה בבוקר?
8) ולפני השינה?
9) את ישנה עם בובות? 10) עם שמיכת פוך גם בקיץ? :) 11) אם היית צריכה להביא לגוון מתנה מה היית קונה לה?
12) את טיפוש יצירתי?
13) למה את אובססיבית? 14) איזה הרגלים מוזרים יש לך? 15) יש איזה הרגל שהיית רוצה להפתר ממנו? לא זוכר איפה מצאתי את זה.. שאלות סטייל יאיר לפיד: * איזה חלק בך היית משנה? * אם היית חיה איזה חייה היית ?
* מה מפחיד אותך ?
* בן כמה את מרגישה ? * מהו השיר האהוב עליך?
* מתי בכית בפעם האחרונה ?
* לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? * לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? * איך אתה מפנק את עצמך? * מה התכונה הכי דומיננטית שלך ? * איזה מילה מתארת אותך הכי טוב ? * איזה כישרון מיוחד יש לך? * איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך ? * מה מעצבן אותך?
* במי אתה מקנא? * לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת ? ( שאלות מעצבנות הא??
)

NoWords

New member
הרבה שאלות ../images/Emo9.gif

1) מה הפאדיחה הכי נוראית שקרתה לך? על פאדיחות אני שונאת לדבר אבל לכל אחד יש ת'פאדיחות שלו הממ יש לי המון קטעים שאני הולכת מול מישהו לפניי ואנחנו חצי שעה ימינה-שמאלה עד שאני נעצרת חח אני שונאת שזה קורה! 2) האם את קוראת ספרים? כן כשיש משהו שמעניין אותי 3) האם את רואה הרבה טלוויזיה? יש סדרות קבועות? אני לא רואה הרבה אבל רואה. תוכניות קבועות אני רואה יותר במחשב כמו The OC, מגרש ביתי ובנות גילמור. אבל בטלוויזיה אני אוהבת גם לראות כשיוצא לי - חברים, דאבל דייט, כולם אוהבים את ריימונד, נולד לרקוד.. ממש לא חסרות סדרות ותוכניות 4) מנגנת? נופ. 5) ממתי התחלת לאהוב את נו דאוט? לפני כמה שנים. 6) בעקבות מה? תמיד הם היו אי שם בזיכרון שלי בעקבות דונט ספיק, אבל התחלתי להתעמק בהם הממ אני גרועה בחישובי תקופות אבל בערך אחרי Hey baby וכל זה. 7) מה את עושה שאת קמה בבוקר? הממ אם זה בחורף אני מיד מתלבשת כי קר
, אבל בקיץ אני קודם שוטפת פנים וכל זה:] 8) ולפני השינה? קוראת, שומעת מוזיקה, מהרהרת 9) את ישנה עם בובות? חח לא אבל עם כריות כן 10) עם שמיכת פוך גם בקיץ? נופ! 11) אם היית צריכה להביא לגוון מתנה מה היית קונה לה? במבה
12) את טיפוס יצירתי? הממ אפשר לומר 13) למה את אובססיבית? מסטיקים וכריסטינה אגילרה אפשר לומר D: 14) איזה הרגלים מוזרים יש לך? להתחיל להסתרק מצד ימין - תמיד! P: 15) יש איזה הרגל שהיית רוצה להפתר ממנו? הממ אין משהו מיוחד לא זוכר איפה מצאתי את זה.. שאלות סטייל יאיר לפיד: * איזה חלק בך היית משנה? פחדים שיש לי * אם היית חיה איזה חייה היית? חתולת בית
* מה מפחיד אותך? שלחתולים שלי יקרה משהו, לחברים שלי, למשפחה שלי, לכריסטינה. אבל גם מפחידים אותי פיגועים, אנשים רעים, מצבים של חוסר אונים. * בן כמה את מרגישה? בגילי, 16 * מהו השיר האהוב עליך? אין אחד * מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבועיים-שלושה * לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? ליסודי * לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לחטיבה
* איך אתה מפנק את עצמך? אני אוהבת לישון ואני נורא אוהבת את המיטה שלי, הממ.. לקנות בגדים.. דיסקים.. או סתם שטויות הממ וגם לעשות אמבטיה זה אחלה פינוק. * מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יכולה להעיד על עצמי. * איזה מילה מתארת אותך הכי טוב? כנ''ל :/ * איזה כישרון מיוחד יש לך? god knows * איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן ולצייר. * מה מעצבן אותך? שחצנות, קיצוניות, אלימות, זבובים, לפעמים ילדים
. * במי אתה מקנא? באף אחד * לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? חח.. הסדנא לגמילה ממסטיקים אולי..?
(שאלות מעצבנות הא??) - דווקא אחלה שאלות

../images/Emo93.gifאני הבאה../images/Emo6.gif שאלות לנעמה../images/Emo9.gif

איזה רגע בבית הספר תרצי לחזור ולשנות?
את מרוצה מהשם שלך?
איך החיים שלך נראים בלי אינטרנט?
על איזה כלי הכי היית רוצה לנגן(שאת לא מנגנת עליו כמובן)
אם את מקבלת פתאום חיית מחמד מתנה מאיזה דוד רחוק אי שם בהונג קונג איך תקראי לו ולמה?
קרה פעם שהתייחסת למישהו באלימות כתוצאה מחוסר שליטה?
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת כול כך עד שנפלת על הריצפה?
מרגול-בעד או נגד?
בכמה מפגשים היית בשנה האחרונה
מה את הכי עושה בחופשים[בחגים יענו
]
כבר נגמלת ממסטיקים?
מהו הסרט דיסני האהוב עלייך
בכמה ערים בעולם ביקרת לא כולל הערים בארץ^^
יש שיר מסויים שלא משנה כמה תשמעי אותו את תבכי כול פעם מחדש
את אוהבת תאטרון
את רואה סינית ברחוב-תצרחי ותרצי להצטלם איתה או שתחשבי לעצמך "המממ עוד עובדים זרים."
את משקיענית במתנות יום הולדת?
זרקת פעם מישהו?
זרקו אותך?
מתי הייתה הנשיקה הראשונה?
מה הגיל שהכי נהנית ממנו עד כה?
יש יום או מספר ימים שלא תשכחי בחיים שלך?
יש בנאדם בחייך שאת רואה שיישאר איתך עוד עשר שנים
מה דעתך על תופעת הריקודים בארץ לאחרונה?מטומטם?מעניין?
מהו הספר האהוב עלייך?
כבר ראית הארי פוטר הסרט הרביעי?[לא שאני מעודדת את תעשיית הסרטים האלו,הספר בהחלט שווה פי אלף יותר אבל אין-הסרט הזה היה טוב
]
שבוע טוב מלין

NoWords

New member
תשובות ללין ../images/Emo99.gif

איזה רגע בבית הספר תרצי לחזור ולשנות? לשנות הממ.. כמה ציונים גרועים אולי
את מרוצה מהשם שלך? לא אבל אומרים שהוא מתאים לי אז אנחנו מסתדרים איך החיים שלך נראים בלי אינטרנט? מוזרים כי יש בי חלק גדול שאוהב את האינטרנט ובכלל את המחשב שלי:] על איזה כלי הכי היית רוצה לנגן(שאת לא מנגנת עליו כמובן) סקסופון או פסנתר אם את מקבלת פתאום חיית מחמד מתנה מאיזה דוד רחוק אי שם בהונג קונג איך תקראי לו ולמה? חחח שאלה קשה קרה פעם שהתייחסת למישהו באלימות כתוצאה מחוסר שליטה? לא שזכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת כול כך עד שנפלת על הריצפה? שבוע שעבר נראה לי מרגול-בעד או נגד? בעד
בכמה מפגשים היית בשנה האחרונה מפגשי פורום הכוונה? הממ 2 מה את הכי עושה בחופשים[בחגים יענו] לישון-לזלול-מחשב-סרטים בעיקר כבר נגמלת ממסטיקים? I'm half way there! yay מהו הסרט דיסני האהוב עלייך אלדין ומלך האריות בכמה ערים בעולם ביקרת לא כולל הערים בארץ^^ חח ממש אין לי כוח לספור, הרבה יש שיר מסויים שלא משנה כמה תשמעי אותו את תבכי כול פעם מחדש? אני לא בוכה כ"כ משירים אבל יש שיר שבכיתי ממנו כבר כמה וכמה פעמים: Emotion של דסטניז צ'יילד, אני מניחה שזה פשוט בא בטיימינג רגיש אז הכל התחבר :[ את אוהבת תאטרון? מאוד! את רואה סינית ברחוב-תצרחי ותרצי להצטלם איתה או שתחשבי לעצמך "המממ עוד עובדים זרים." אופציה 2
חח את משקיענית במתנות יום הולדת? המון זרקת פעם מישהו? המ.. אפשר לומר זרקו אותך? פעם אחת ביסודי או משו D: מתי הייתה הנשיקה הראשונה? עוד לא היה משהו רציני וסוחף
מה הגיל שהכי נהנית ממנו עד כה? יסודי + שנה שעברה (15) יש יום או מספר ימים שלא תשכחי בחיים שלך? המסע לפולין + הבת מצווה שלי יש בנאדם בחייך שאת רואה שיישאר איתך עוד עשר שנים? בטח! גם יותר מ10. מה דעתך על תופעת הריקודים בארץ לאחרונה?מטומטם?מעניין? מעניין, אני בעד. מהו הספר האהוב עלייך? הממ אין אחד אהוב כבר ראית הארי פוטר הסרט הרביעי?[לא שאני מעודדת את תעשיית הסרטים האלו,הספר בהחלט שווה פי אלף יותר אבל אין-הסרט הזה היה טוב] אני לא רואה ולא אוהבת הארי פוטר, עימך הסליחה *כן,את מוזמנת להיכנס לשוק* שבוע טוב לך!
ותודה על השאלות

את לא אוהבת פוטר?../images/Emo2.gifהעיקר שאת בעד

מרגול
אוף חבל שלא נסעתי לפולין עם כולה שיכבה בכיתה י''א
מוזר אני נמצאת כול הזמן במפגשים בחגים
נו הגיע הזמן לנסות את השיטה שלך

dilan angel

New member
נעמההההההה:]../images/Emo110.gif

מה שלומך? מה עשית בשישי? נהנת? איך בבצפר? הולך? למה אני לא רואה אותך יותר?
מרוצה מהכיתה החדשה שלך? מי המחנכת שלך? ני מכירה אותה? מה הכי היית רוצה שיקרה ברגע זה? את מי בא לך לחבק? איזה עדה את? מאמינה באלוהימית? מה את עושה עכשיו? מה תעשי עוד שעה? נכון שאני חופרת? לאב יו

NoWords

New member
שירררר

מה שלומך? האמת שאני שונאת את שבת בערב ככה כי לא רוצה להתחיל שבוע חדש
ויש השבוע משווה במתמטיקה! *מתה* מה עשית בשישי? מסיבת הפתעה של חברה טובה שלי נהנת? מאוד איך בבצפר? הולך? ממ.. יש תמיד נפילות אבל בגדול אני מרוצה P: מחר אני מקבלת ציונים בהיסטוריה *מתה עוד פעם* למה אני לא רואה אותך יותר? שאלה מצוינת ואין לי ממש תשובה P: מרוצה מהכיתה החדשה שלך? הממ אחלה כיתה אבל פחות טובה משנה שעברה מי המחנכת שלך? ני מכירה אותה? [משה] פלגגג המחנך שלי מה הכי היית רוצה שיקרה ברגע זה? שיודיעו שירד מחר שלג בכל הארץ ושאין בצפר לחודש!
את מי בא לך לחבק? חח הרבה אנשים:] איזה עדה את? אשכנזייה, מה לא רואים?
מאמינה באלוהימית? חח נופ מה את עושה עכשיו? מקלידה |: מה תעשי עוד שעה? אחלום איזה חלום הזוי
נכון שאני חופרת? לאלא, תמשיכי
לאב יו 2

למרות שאנ'לא מכירה אותך משהו..

מה קורה? מה השיר שאת הכי אוהבת?[לא של נו דאוט וגוון סטפני] מה תעשי אם תגלי שנו דאוט באים לסיבוב הופעות בארצנו המוזנחת? ומה תעשי אם תגלי שחברים שלך קנו לך כרטיס מתנה במקום מעולה? ומה תעשי עם תגלי את זה אחרי שתקני כרטיס במקום מעפן? יש לך דמי כיס? כמה שקלים חדשים יש לך? את חוסכת למשהו? למה? ההורים שלך לא רוצים לקנות לך אותו? מה הציון הכי טוב שלך השנה? והכי גרוע? את מקבלת כסף על מבחנים טובים? חעחע אני כן! פללל *עושה כזה עם הלשון* זייהו!

NoWords

New member
המפ!../images/Emo9.gif

מה קורה? ככה ככה:/ תקופה לחוצה ומעצבנת מה השיר שאת הכי אוהבת?[לא של נו דאוט וגוון סטפני] אני אף פעם לא יודעת לענות על זה מהסיבה הפשוטה שאף פעם אין לי אחד. מה תעשי אם תגלי שנו דאוט באים לסיבוב הופעות בארצנו המוזנחת? אצעק משמחה:] ואז אשיג כרטיסים להופעה הכי קרובה ומה תעשי אם תגלי שחברים שלך קנו לך כרטיס מתנה במקום מעולה? אני לא אפסיק לומר להם כמה אני אוהבת אותם
וכמובן שאני אחבק אותם יום ולילה:] ואחייך חיוכים דפוקים לכל עבר. ומה תעשי עם תגלי את זה אחרי שתקני כרטיס במקום מעפן? אנסה למכור את הכרטיס המעפן יש לך דמי כיס? נופ כמה שקלים חדשים יש לך? כרגע הממ 70 או 80 את חוסכת למשהו? לא ממש מה הציון הכי טוב שלך השנה? 100 והכי גרוע? חח נכשל את מקבלת כסף על מבחנים טובים? חח, לא חעחע אני כן! פללל *עושה כזה עם הלשון* תהני האני P:

למעלה